Най разпространения УПК-23-250

ГУВ-8700

И СППУ-22

Който може да се монтира наобратно и да стреля назад след заход.

А какъв е смисъла в Сирия? На Ка-29ките на Кузя примерно показаха контейнери, но все пак само по водата стреляха ))

Тотал: 425.... По план 2020 им остават 175 още...

Хубаво е да поспреш с глупостите на търкалета, макар че с демонстрираните досега познания в областта на въоръжениета, това е обективно невъзможно при теб.
Имаш ли достоверен линк, от който да се види броят на пусковете на Хелфайър и Атака и съответните попадения и да сравним колко е по-висока ефективността?кало написа: ↑04 Мар 2017, 10:03Въпреки заявената максимална далечина на пуск при част от модификациите на Хелфайър от 8 км, то в реалността няма пуск над 4-5 км. Именно и затова руснаците си бяха напълно доволни от Атака с нейните 5-6 км. Разбира се, при по-висока ефективност и значително по-ниска цена.
Глупости ли, руснаците сега демонстрират боен пуск на близо 8км с ПТУРК приет на въоръжение преди една две години, виж AGM-114K кога е приета на въоръжение.Хубаво е да поспреш с глупостите на търкалета, макар че с демонстрираните досега познания в областта на въоръжениета, това е обективно невъзможно при теб.
Хаха, как реши , че AGM-114K/L/M нямат пускове над 5 км само ти си знаеш. За AGM-114P+ да не споменаваме.Въпреки заявената максимална далечина на пуск при част от модификациите на Хелфайър от 8 км, то в реалността няма пуск над 4-5 км.
Аахаа така ли било, ми доволни са я, като до скоро друго по модерно ( ПТУРК В-З ) нямаха, за цената съм съгласен ама за ефективността като направят над 5-6 хил. бойни пуска тогава да говорим .Именно и затова руснаците си бяха напълно доволни от Атака с нейните 5-6 км. Разбира се, при по-висока ефективност и значително по-ниска цена.
100% успеваемост на далечини до 8 км, до момента с няколко пуска , самия факт че някой говори за 100% успеваемост при употреба на управляемо оръжие показва сериозни познанияНа видеото от Сирия, откъдето са срийншотовете, се вижда реално ползване на Вихрь-1 със 100% успеваемост на далечини до 8 км, като реално заявената далечина на пуск е 10.
По точка 3 съм : Сравнение на ТТД, година на приемане на въоръжение, произведени бройки , бойни пускове и т.н.ПП - та да повторя - знам, че пренебрежително-насмешливото отношение у някои към руската военна техника се дължи на два основни фактора:
1. пълното им незнание по въпроса
2. пълната им глупост
Надявам се, че си по точка 1., макар че имаме примери в този форум и за таланти, дето действат и по двете точки
1. Демонстрират сега, щото не са агресивна нация и не участват като луди в сто войни, нито пък ги започватArcher написа: ↑04 Мар 2017, 14:44Глупости ли, руснаците сега демонстрират боен пуск на близо 8км с ПТУРК приет на въоръжение преди една две години, виж AGM-114K кога е приета на въоръжение.Хубаво е да поспреш с глупостите на търкалета, макар че с демонстрираните досега познания в областта на въоръжениета, това е обективно невъзможно при теб.
Хаха, как реши , че AGM-114K/L/M нямат пускове над 5 км само ти си знаеш. За AGM-114P+ да не споменаваме.Въпреки заявената максимална далечина на пуск при част от модификациите на Хелфайър от 8 км, то в реалността няма пуск над 4-5 км.
Аахаа така ли било, ми доволни са я, като до скоро друго по модерно ( ПТУРК В-З ) нямаха, за цената съм съгласен ама за ефективността като направят над 5-6 хил. бойни пуска тогава да говорим .Именно и затова руснаците си бяха напълно доволни от Атака с нейните 5-6 км. Разбира се, при по-висока ефективност и значително по-ниска цена.
100% успеваемост на далечини до 8 км, до момента с няколко пуска , самия факт че някой говори за 100% успеваемост при употреба на управляемо оръжие показва сериозни познанияНа видеото от Сирия, откъдето са срийншотовете, се вижда реално ползване на Вихрь-1 със 100% успеваемост на далечини до 8 км, като реално заявената далечина на пуск е 10.![]()
По точка 3 съм : Сравнение на ТТД, година на приемане на въоръжение, произведени бройки , бойни пускове и т.н.ПП - та да повторя - знам, че пренебрежително-насмешливото отношение у някои към руската военна техника се дължи на два основни фактора:
1. пълното им незнание по въпроса
2. пълната им глупост
Надявам се, че си по точка 1., макар че имаме примери в този форум и за таланти, дето действат и по двете точки
Общо взето при америкаските ракети е така : прави се нещо и се усъвършенства къде по бавно къде по бързо според нуждите ( и финансирането ) примери AMRAAM , Maverick, Sidewinder и Hellfire разбира се.
При руснаците е малко по друг подхода.
Кало, без да искам да се заяждам, но това някаква нова форма на интернет-общуване ли е? Без използване на линкове? Според мен ти се вписваш иделно в "диванната армия", но каква друга форма на аргументация визираш (не включваща линкове)?
Примерно при ракетите В-В със средна далечина, по време на СССР почти всеки изтребител мъкне различна ракета, Р-4;Р-98;Р-23/24;Р-40 чак при Р-27 започва някаква унификация.6. Това за подходът е новост - ще разясниш ли къв е той при руснаците, особено разликите с посочения от теб, ъъъъ, метод
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани