Работен форум ⇒ Сигнали за нарушения
Модератор: Ksantip
- ISTORIK
- Модератор
- Контакт:
- Status: Offline
Re: Сигнали за нарушения
Баннати са никовете Пистон и Пистон2 - за умишлено злоупотребяване с потребителско име, използвано от друг потребител на форума, регистрирал се пръв с това потребителско име.
Несправедливостта е премахната.
Несправедливостта е премахната.
Ако мислиш за 1 година напред, посей ориз, ако мислиш за 10 години напред, засади дърво, а ако мислиш за 100 години напред, образовай населението!
- piston
- Редовен потребител
limon е реинкарнацията на лумпенизирания кретеноид-пропагандатор велимиров. Моля за бан.
"Непоносимо страдание за русина е това съзнание – да си през вековете една ръмжаща мечка извън оградата на цивилизацията."
Илия Бешков, сеп, 1950 г.
"War without logistics is called poverty"
William Cox
Слух, че Динг е в@гина
William Cox
Слух, че Динг е в@гина
- ISTORIK
- Модератор
- Контакт:
@piston
Limon-ът е баннат. За мултиакаунтинг.
Limon-ът е баннат. За мултиакаунтинг.
Ако мислиш за 1 година напред, посей ориз, ако мислиш за 10 години напред, засади дърво, а ако мислиш за 100 години напред, образовай населението!
- piston
- Редовен потребител
"Непоносимо страдание за русина е това съзнание – да си през вековете една ръмжаща мечка извън оградата на цивилизацията."
William Cox
Слух, че Динг е в@гина
William Cox
Слух, че Динг е в@гина
-
Христо Спириев
- Редовен потребител
- Контакт:
Потребител plamenhk за системно нарушаване на правилника на форума с постове и материали насаждашти и внушаващи
и създаване и разпространяване във форума на лъжи.
4. Призиви към геноцид, расова дискриминация, етническа и религиозна нетърпимост, сексуална дискриминация или насилие.
и създаване и разпространяване във форума на лъжи.
-
Христо Спириев
- Редовен потребител
- Контакт:
Докладвам потребител plamenhk за фалшива аналогия, манипулация, внушения, подклаждане и подбуждане към екстремизъм и престъпления спрямо към бежанци, търсещи закрила, внушения за избиването им.
Грубо нарушение на правилника на форума:
Форумен правилник
4. Призиви към геноцид, расова дискриминация, етническа и религиозна нетърпимост, сексуална дискриминация или насилие.
12. Теми и материали, призоваващи към нарушаване на действащото законодателство, с расистки характер, с остър политически характер (призиви на действащи партии и групировки), с подбуди към престъпления, дискриминация, лично или обществено опасни действия.
plamenhk написа: ↑19 Фев 2020, 16:45Е, някъде имат социалистически мироглед по този въпрос, но явно случаят го е изисквал. Все пак това е граница а не сирийски бар:![]()
15 мая палестинцы отмечают день катастрофы, ибо образование Израиля воспринимается ими как таковая) рванули к пограничному забору, принялись его раскачивать и ломать, а затем прорвались на израильскую территорию. После чего по ним был открыть огонь на поражение со стороны израильских пограничников. Провокация была очевидна, сотни автобусов с провокаторами выехали из Дамаска и Бейрута в сторону границы.
https://puerrtto.livejournal.com/155729.html
15 убити и 300 ранени. Оттогава нямало повече мераклии.
-
plamenhk
- Редовен потребител
- Контакт:
Абе тикво глупава, не само започна ПЪРВИ да обиждаш като хамалин от безсилие и злоба а сега пак започна да скимтиш като ритнато пале.Христо Спириев написа: ↑19 Фев 2020, 17:07Докладвам потребител plamenhk за фалшива аналогия, манипулация, внушения, подклаждане и подбуждане към екстремизъм и престъпления спрямо към бежанци, търсещи закрила, внушения за избиването им.
Форумен правилник
12. Теми и материали, призоваващи към нарушаване на действащото законодателство, с расистки характер, с остър политически характер (призиви на действащи партии и групировки), с подбуди към престъпления, дискриминация, лично или обществено опасни действия.
Така е като мислиш с шапката си, затова и четенето с разбиране ти е проблем навярно от рождение.

"15 мая палестинцы отмечают день катастрофы, ибо образование Израиля воспринимается ими как таковая) рванули к пограничному забору, принялись его раскачивать и ломать, а затем прорвались на израильскую территорию. После чего по ним был открыть огонь на поражение со стороны израильских пограничников. Провокация была очевидна, сотни автобусов с провокаторами выехали из Дамаска и Бейрута в сторону границы."
https://puerrtto.livejournal.com/155729.html
15 убити и 300 ранени. Оттогава нямало повече мераклии.
Няма мераклии за още ПРОВОКАЦИИ !!! Ама как глупак като тебе ще го разбере ???
- jarl_Ragnar
- Редовен потребител
- Контакт:
Модератор в целия си блясък.Amazon написа: ↑19 Фев 2020, 15:41Ти специално нямаш нужда от доказателства. Ти имаш нужда Москва да ти каже, как да възприемаш реалността. И тя услужливо го прави. От помощника на Саакашвили организирал Майданя, през Тръмп наредил пускането на Корона Вирус, до украинците свалили нещастния самолет по милион различни начини(в зависимост фантазията на поредният кремълски полуидиот, отворил си лапацалото пред медиите) и т.н. и т.н.Линкове с доказателства?
Цитати с повече от два източника?
Само защото есето му в темата, представлява всичко онова за което иначе слага БАН на други форумци, т.е. никаква отлика от критикуваните за фейкове, липса на фактология, доказателства, правилни цитати и прочие. Правила, нанайци...
А в поредния му отговор- обида, дори няма линк с който да докаже горните си обвинения. Чутовно изпускане на нервите, не знам отгоре на какво. Не обичат да му говорят за принципи и правилник който важи за всички?! Не знам, не знам. Подписът ми е преднамерен и визира действителни лица и събития.
Здравейте и добре дошли във Fenixforum.net, няма да толерираме псувни, обидите и унизителните прозвища- комуняги, фашаги, рашки, пиндоси, гейропейци, тарамбуки, социаглисти- нямат място тук. Расистски призиви, призиви за насилие и геноцид са неприемливи.
- EddieBG
- Редовен потребител
- Контакт:
Нагъл руски трол в целия си блясък.jarl_Ragnar написа: ↑19 Фев 2020, 19:41Модератор в целия си блясък.Amazon написа: ↑19 Фев 2020, 15:41Ти специално нямаш нужда от доказателства. Ти имаш нужда Москва да ти каже, как да възприемаш реалността. И тя услужливо го прави. От помощника на Саакашвили организирал Майданя, през Тръмп наредил пускането на Корона Вирус, до украинците свалили нещастния самолет по милион различни начини(в зависимост фантазията на поредният кремълски полуидиот, отворил си лапацалото пред медиите) и т.н. и т.н.Линкове с доказателства?
Само защото есето му в темата, представлява всичко онова за което иначе слага БАН на други форумци, т.е. никаква отлика от критикуваните за фейкове, липса на фактология, доказателства, правилни цитати и прочие. Правила, нанайци...
А в поредния му отговор- обида, дори няма линк с който да докаже горните си обвинения. Чутовно изпускане на нервите, не знам отгоре на какво. Не обичат да му говорят за принципи и правилник който важи за всички?! Не знам, не знам. Подписът ми е преднамерен и визира действителни лица и събития.
![]()
Ако случайно не си разбрал - точно теб имам предвид.
П.С. ако бях на мястото на собственика, с най-голям кеф бих те пратил на доживотна екскурзия в русотролския "исторически" форум.
"Должен высказать свой печальный взгляд на русского человека - он имеет такую слабую мозговую систему, что не способен воспринимать действительность как таковую."
И.Павлов
И.Павлов
- Amazon
- Модератор
- Контакт:
Ще напиша отново - имаш остатъчно факти - 48 страници тема с факти, снимки, експертизи и свидетелства. Вземи я прочети - с разбиране. Вместо да се опитваш да я отклониш.Линкове с доказателства?
Модератор опитващ се да се справи с руски трол на смяна.Модератор в целия си блясък.
.Само защото есето му в темата, представлява всичко онова за което иначе слага БАН на други форумци, т.е. никаква отлика от критикуваните за фейкове, липса на фактология, доказателства, правилни цитати и прочие. Правила, нанайци..
Досега на никого не сън наложил бан за празнословие. Ти имаш шанс да си първият.
Отново ще се повторя: Темата се пълна с линкове, сега чакаме процеса. Но ти специално нямаш нужда от линкове. Ти имаш нужда Москва да ти каже, как да възприемаш реалността. И тя услужливо го прави. От помощника на Саакашвили организирал Майданя, през Тръмп наредил пускането на Корона Вирус, до украинците свалили нещастния самолет по милион различни начини(в зависимост фантазията на поредният кремълски полуидиот, отворил си лапацалото пред медиите) и т.н. и т.н.А в поредния му отговор- обида, дори няма линк с който да докаже горните си обвинения. Чутовно изпускане на нервите, не знам отгоре на какво. Не обичат да му говорят за принципи и правилник който важи за всички?! Не знам, не знам. Подписът ми е преднамерен и визира действителни лица и събития.
Ако не разбираш горното...и имаш нужда от линк, не съм аз който може да ти помогне.
- jarl_Ragnar
- Редовен потребител
- Контакт:
Нямам регистрация там. А опитите да ме сложите в някакъв отбор, защото не ви се връзвам в интернет войничките са трогателни.
Седя тук, чета ви първичните реакции и обиди, без да съм отправил никога към никой тук такава, модераторите си трайкат и аз общо взето съм наясно, че такива са правилата, не онези които ги пише темата Форумен правилник
Неведнъж съм казвал, но пак да повторя- обидите не са аргументи, те са лицето на обиждащия, манталитета, образованието и възпитанието му.
И тъй като модератора си позволява поредните лични обиди срещу мен (тези на останалата глутница вече не ми правят впечатление), реших, че поне в тази тема подобно безпринципно отношение трябва да се сподели. Все пак, той олицетворява някакъв ред. Уж. Туй то.
Ами съдебния процес няма силата на присъда. Най малко тук може да ви светне червената лампа.Отново ще се повторя: Темата се пълна с линкове, сега чакаме процеса.
Здравейте и добре дошли във Fenixforum.net, няма да толерираме псувни, обидите и унизителните прозвища- комуняги, фашаги, рашки, пиндоси, гейропейци, тарамбуки, социаглисти- нямат място тук. Расистски призиви, призиви за насилие и геноцид са неприемливи.
-
Христо Спириев
- Редовен потребител
- Контакт:
Обиждат го, но той седи тук.
Пак го обиждат го, но той пак седи тук.
Още го обиждат го, но той още седи тук.
Егати и мазохиста.
Еми ще търпиш, олгински троле, ще преглъщаш и ще седиш.
Иначе как ще бълваш кремълска пропаганда.
- piston
- Редовен потребител
Христо Спириев написа: ↑19 Фев 2020, 20:46
![]()
![]()
![]()
Егати и мазохиста.
Човека е с мисия.... Защо мислиш няма регистрация на истерията.нйет
?
William Cox
Слух, че Динг е в@гина
William Cox
Слух, че Динг е в@гина
-
Христо Спириев
- Редовен потребител
- Контакт:
Не зная дали има акаунт там.piston написа: ↑19 Фев 2020, 20:50Христо Спириев написа: ↑19 Фев 2020, 20:46
![]()
![]()
![]()
Егати и мазохиста.
?
Но тук е доказано многоакаунтен.
Аз цитирам и коментирам потребители jarl_Ragnar и Защо?, а влиза Roy Desilva, който не е писал месец преди това, никога не съм цитирал и коментирал и ми отговаря да прочета "друго" от него.Roy Desilva написа: ↑27 Юни 2018, 00:06Христо Спириев написа: ↑26 Юни 2018, 23:19
Двама потребители, с 16 (последно активен 09.10.2017г) поста и 5 (последно активен 05.06.2018г) поста само в темата за Сирия, регистрирани иначе преди повече от година, влизат във форума, правят комбинация и си подават топката за да коментират ...................................................Dinain.![]()
Ама, ей това мелодраматично, сърцераздирателно състрадание развали цялото впечатление от представянето.
П.П. Много ли Ви е мъчно, че има такъв форум?![]()
Ице къв тие проблрма ???? Влез в Мнения и ще видиш и друго написано от мен .Темата я следя от Б.С. в началото .Проблема на Ди е изоитското му отношение към темата което много често приеминава всякакви граници и норми. Но пък е единствения даваш информация от другата страна ( с много лични чуства в коментарите и уводите ) .
И ся кво да направя да следя темата ????
В колко форума трябва да влизам ???
Да ви е лека вечерта
Явно в бързината е объркал акаунтите.
Освен това jarl_Ragnar е доказан, гнусен, долнопробен лъжец с характернато поведение на един друг баннат лъжец и трол jacksparrow - да се пуска линк с чужд език и да се правят лъжи и фейкови коментари нямащи нищо общо с информацията в линка, като се разчите, че е на чужд език и няма да се прочете линка.
Доказателствата в темата с фейковете.
Последна промяна 1 на Христо Спириев, променена общо 19 пъти
-
Христо Спириев
- Редовен потребител
- Контакт:
Пък и възможно да е с мисия, що до не, след като въпреки "обидите" седи тук и заяви, че дълго щял да се задържи тук. Или пък е мазохист някакъв::piston написа: ↑19 Фев 2020, 20:50Христо Спириев написа: ↑19 Фев 2020, 20:46
![]()
![]()
![]()
Егати и мазохиста.
?
- Amazon
- Модератор
- Контакт:
Напротив, вероятно присъда ще има. И РФ ще си избърше с нея задника. Както и Украйна разрешила цивилен трафик, над територия над която няма контрол. Както и малайзийската авиокомпания (и не само тя) решили да спесят няколко тона тунджа, за сметка на човешки души.jarl_Ragnar написа: ↑19 Фев 2020, 20:42Ами съдебния процес няма силата на присъда. Най малко тук може да ви светне червената лампа.
Но това е все пак нещо, което света и Холандия се опитва да направи, в памет на онези нещастни хора и смействата им. Що-годе нормалната част от света разбира се.
Може да не харесвам холандците, но шапка им свалям за необходимостта им да преследват правото. И това не важи само за сваления от РФ самолет. Дококото помня, осъдиха дори собствените си войници в Косово, чиито страхлив полковник посрами въоръжените им сили и предаде мъже и деца на екарисажа оранизиран от сръбските зверове.
- EddieBG
- Редовен потребител
- Контакт:
Обида ще е да нарека примерно ВалБо трол, само защото е русофил и неговото мнение (виждане по въпроса) се различава от моето. И въпреки че доста съм спорил с него по различни теми, никога не съм си го позволявал. А ти си най-обикновен трол, така че никакви обиди няма в случая.jarl_Ragnar написа: ↑19 Фев 2020, 20:42Неведнъж съм казвал, но пак да повторя- обидите не са аргументи, те са лицето на обиждащия, манталитета, образованието и възпитанието му.
И тъй като модератора си позволява поредните лични обиди срещу мен (тези на останалата глутница вече не ми правят впечатление), реших, че поне в тази тема подобно безпринципно отношение трябва да се сподели. Все пак, той олицетворява някакъв ред. Уж. Туй то.
"Должен высказать свой печальный взгляд на русского человека - он имеет такую слабую мозговую систему, что не способен воспринимать действительность как таковую."
И.Павлов
И.Павлов
-
plamenhk
- Редовен потребител
- Контакт:
Тръгнали сте съзнателно да провокирате по различни начини модератора, който най много направи за реда на форума. Грешката му е (както и на цялата администрация), че не е направил това много по рано. Не злоупотребявайте с търпението (поговорката за стомничката я знаете), така че всичко си има своите граници.jarl_Ragnar написа: ↑19 Фев 2020, 20:42И тъй като модератора си позволява поредните лични обиди срещу мен (тези на останалата глутница вече не ми правят впечатление), реших, че поне в тази тема подобно безпринципно отношение трябва да се сподели. Все пак, той олицетворява някакъв ред. Уж. Туй то.
![]()
-
iasen ianakiev
- Редовен потребител
- Контакт:
Въпросния потребител Mareşal още с първите си 4 поста започна с грубости и влезе с рогите напред. Мисля, че мястото му не е тук и призовавам за перманентен бан за този потребител. Да ходи да пише в някой турски форум и там да величае Ердоган.
- Mareşal
- Редовен потребител
- Контакт:
Получих заплахи от ясен! Мисля, че форумът е много приятно място, проблемът е, че ясен и миткоик ме заплашиха, защото не харесвам асад!iasen ianakiev написа: ↑22 Фев 2020, 19:35Въпросния потребител Mareşal още с първите си 4 поста започна с грубости и влезе с рогите напред. Мисля, че мястото му не е тук и призовавам за перманентен бан за този потребител. Да ходи да пише в някой турски форум и там да величае Ердоган.
- Almasy
- Редовен потребител
- Контакт:
Съгласенiasen ianakiev написа: ↑22 Фев 2020, 19:35Въпросния потребител Mareşal още с първите си 4 поста започна с грубости и влезе с рогите напред. Мисля, че мястото му не е тук и призовавам за перманентен бан за този потребител. Да ходи да пише в някой турски форум и там да величае Ердоган.
Когато не могат да ограничат свободата на мисълта – ограничават свободата на тялото
Декомунизация. ДеКГБизация. Дерусификация.
Декомунизация. ДеКГБизация. Дерусификация.
-
iasen ianakiev
- Редовен потребител
- Контакт:
Пак ще те питам как точно те заплаших и кога?Mareşal написа: ↑22 Фев 2020, 19:39Получих заплахи от ясен! Мисля, че форумът е много приятно място, проблемът е, че ясен и миткоик ме заплашиха, защото не харесвам асад!iasen ianakiev написа: ↑22 Фев 2020, 19:35Въпросния потребител Mareşal още с първите си 4 поста започна с грубости и влезе с рогите напред. Мисля, че мястото му не е тук и призовавам за перманентен бан за този потребител. Да ходи да пише в някой турски форум и там да величае Ердоган.
-
mitkoik
- Редовен потребител
- Контакт:
Доказателства?Mareşal написа: ↑22 Фев 2020, 19:39Получих заплахи от ясен! Мисля, че форумът е много приятно място, проблемът е, че ясен и миткоик ме заплашиха, защото не харесвам асад!iasen ianakiev написа: ↑22 Фев 2020, 19:35Въпросния потребител Mareşal още с първите си 4 поста започна с грубости и влезе с рогите напред. Мисля, че мястото му не е тук и призовавам за перманентен бан за този потребител. Да ходи да пише в някой турски форум и там да величае Ердоган.
- Mareşal
- Редовен потребител
- Контакт:
С Ясен си изтирхте мненията, иначе ме заплашвате още отпреди този форумmitkoik написа: ↑22 Фев 2020, 19:44Доказателства?Mareşal написа: ↑22 Фев 2020, 19:39Получих заплахи от ясен! Мисля, че форумът е много приятно място, проблемът е, че ясен и миткоик ме заплашиха, защото не харесвам асад!iasen ianakiev написа: ↑22 Фев 2020, 19:35Въпросния потребител Mareşal още с първите си 4 поста започна с грубости и влезе с рогите напред. Мисля, че мястото му не е тук и призовавам за перманентен бан за този потребител. Да ходи да пише в някой турски форум и там да величае Ердоган.
-
iasen ianakiev
- Редовен потребител
- Контакт: