Работен форум ⇒ МНЕНИЯ И ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА ФОРУМА
Модератор: Ksantip
- Amazon
- Модератор
- Контакт:
- Status: Offline
- Bruchpilot
- Редовен потребител
- Контакт:
Re: МНЕНИЯ И ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА ФОРУМА
Някой може ли да премести темата за Фолкландската война в правилния раздел, тъй като без да искам съм я изпляскал в съвременния!
Строши-пилот 
- Amazon
- Модератор
- Контакт:
В студената война ли да я сложим, или във военноморски?
- Bruchpilot
- Редовен потребител
- Контакт:
-
kramer
- Редовен потребител
- Контакт:
По-добре в Студената, има и авиация, има и сухопътни войски.
-
kramer
- Редовен потребител
- Контакт:
Какво означава рекламен хусистки клип и защо е забранен? Да не би да е пронацистки?
- Amazon
- Модератор
- Контакт:
Проислямстки по-скоро. И е чисто рекламен клип. С песни, молитви и рекламни кадри. Нулева информационна стойност и 100% пропаганда, както признава и пусналият го. Ако обичаш такива неща, защо не потърсиш някой арабски сайт с хустка, или хизбулашка насоченост? Сигурно ще е пълно.
-
kramer
- Редовен потребител
- Контакт:
Не е необходимо да ги търси човек. Та клиповете на Д9 от Идлиб да не са по-различни?Amazon написа: ↑24 Яну 2020, 14:55Проислямстки по-скоро. И е чисто рекламен клип. С песни, молитви и рекламни кадри. Нулева информационна стойност и 100% пропаганда, както признава и пусналият го. Ако обичаш такива неща, защо не потърсиш някой арабски сайт с хустка, или хизбулашка насоченост? Сигурно ще е пълно.
- Amazon
- Модератор
- Контакт:
Крамер, не ми се спори. Ако видиш клип с ислямистка реклама, докладвай го и ще го трия на секундата. Ако и искаш и на лични ми пиши.
- Amazon
- Модератор
- Контакт:
Ок, добрах се до нормален компютър и сега е в "Студената Война".
- pnp5q
- Модератор
- Контакт:
Да, имат известна информационна стойност. Но ако прецениш, докладвай.
"Преход от раболепие към злорадство - това е истинското клеймо на роба." - А.Мирер
- piston
- Редовен потребител
@Amazon , много го мачкаш Васлин.... Според мен така го радикализираш...
Според мен той води темата за Йемен много по смислено от това, което прави ясен в темата за Сирия (картинки без смисъл).
Предлагам по-малко наказание и е добре да му кажеш (на л.с.) как да се държи, за да не яде банани...
П.С. На мен също ми е странно, че се кефи на фрикавите тюрбани, а не вижда как народа в Иран не ги иска, но все пак е интелигентен човек и не ми се ще да го губим като съфорумец.
Според мен той води темата за Йемен много по смислено от това, което прави ясен в темата за Сирия (картинки без смисъл).
Предлагам по-малко наказание и е добре да му кажеш (на л.с.) как да се държи, за да не яде банани...
П.С. На мен също ми е странно, че се кефи на фрикавите тюрбани, а не вижда как народа в Иран не ги иска, но все пак е интелигентен човек и не ми се ще да го губим като съфорумец.
"Непоносимо страдание за русина е това съзнание – да си през вековете една ръмжаща мечка извън оградата на цивилизацията."
Илия Бешков, сеп, 1950 г.
"War without logistics is called poverty"
William Cox
Слух, че Динг е в@гина
Илия Бешков, сеп, 1950 г.
"War without logistics is called poverty"
William Cox
Слух, че Динг е в@гина
- Almasy
- Редовен потребител
- Контакт:
+1
Аз откровено съм му фен. Макар и да не му прощавам в темата за Иран.
Когато не могат да ограничат свободата на мисълта – ограничават свободата на тялото
Декомунизация. ДеКГБизация. Дерусификация.
-
kramer
- Редовен потребител
- Контакт:
Не ми се търси, но навремето имаше едни с викове "Аллах Акбар" и прочее напеви при удари по правителствени войски.
- Amazon
- Модератор
- Контакт:
Обяснявал съм му всичко на лични, вече няколко пъти. Ако искаш ти говори с него, на мен ми писна. Обаче ми писна аз да поемам целият товар, катосе появи, доклади от него и за него, да чистя опасни линкове и да замазвам дрязги, а вие да си седите в спокойния почистен форум и да се правите на добрите самаряни.piston написа: ↑25 Яну 2020, 16:26@Amazon , много го мачкаш Васлин.... Според мен така го радикализираш...
Докато го нямаше ми беше приятно да влизам във форума. След като се развихри влизам по задължение. Или искаш да ти покажа изтритите мнения? Айде стига съм се обяснявал като нещастник.
И не намесвай Ясен, в случая той няма общо.
- Almasy
- Редовен потребител
- Контакт:
Когато не могат да ограничат свободата на мисълта – ограничават свободата на тялото
-
iasen ianakiev
- Редовен потребител
- Контакт:
-
plamenhk
- Редовен потребител
- Контакт:
С вас момчета имаме диаметрално ПРОТИВОПОЛОЖНИ мнения !!! Изненадан съм много от такава ваша реакция.
Там е основната грешка - за подобни тролове трябва бан завинаги ако искате на форума да има качество и спокойствие. "Арабизацията" на форума води до изпростяване (да описвам ли в какво ще се изрази ?) и като следствие качествените потребители ще намалят участието си като количество и качество на постовете си.
Малко ли ви беше пропагандната вахканлия на "червените кмери" във форума, че сега сте закопнели за ислямска такава ?
Не знам за сирийската тема, но либийската е много добре списвана - кратко изложено като военно комюнике, без излишни епитети и евтин пропаганден стил. Липсва и дебелашкият хумор като в йеменската.
Интелигентен човек никога няма да пише такива глупости, НИКОГА !!!
С цялата си сериозност мога да кажа, че такова участие НЕ Е случайно и преследва определени цели.
Браво на Amazon че опазва идентичността на форума и създава условия за по сериозна работа !!!
На какво заприлича форума забравихте ли ? Всичко в Newest Posts беше заето от "арабските" теми обилно заредени с безмислен фото материал и открита/зле прикрита възхвала главно на шиитските "борци" и критика към "сащинианците", израелците и други западни представители на цивилизования свят.
-
Centurionus
- Редовен потребител
- Контакт:
И какви са критериите за "качествен потребител " ? Къде можем да ги прочетем за да се придържаме към тях ?
И какви "цели " може да преследва , налагане на шериата ?
"по сериозна работа " , ти това щом го разглеждаш като работа , значи май теб трябва да разследват какви цели имаш .
Изчистихте "червените кхмери " сега ще се чистят " ислямофилите" предимно от шиитската част , що се главоболите ви се чудя , що не пишете още на презентацята на форума " Това е форум с дясно про-западна "цивилизована " насоченост , всякакви други волно и неволно демонстрирани мнения , ще бъдат трити , банвани , а авторите им след това ехидно заклеймявани . Така , ще ви е чистичко , спокойно , и ще можете да "работите" на воля .
И какви "цели " може да преследва , налагане на шериата ?
"по сериозна работа " , ти това щом го разглеждаш като работа , значи май теб трябва да разследват какви цели имаш .
Изчистихте "червените кхмери " сега ще се чистят " ислямофилите" предимно от шиитската част , що се главоболите ви се чудя , що не пишете още на презентацята на форума " Това е форум с дясно про-западна "цивилизована " насоченост , всякакви други волно и неволно демонстрирани мнения , ще бъдат трити , банвани , а авторите им след това ехидно заклеймявани . Така , ще ви е чистичко , спокойно , и ще можете да "работите" на воля .
Ти верно си голямо менте! Най безполезният трол и лъжец във форума си!
За кого ли се отнася ?
За кого ли се отнася ?
-
plamenhk
- Редовен потребител
- Контакт:
Не знаете ? ОК, ще ви обясня накратко - отваряте "Преглеждане на профил" на даден потребител, избирате "Търси в потребителските мнения" и четете какво е написал.Centurionus написа: ↑26 Яну 2020, 08:57И какви са критериите за "качествен потребител " ? Къде можем да ги прочетем за да се придържаме към тях ?
А сега за качеството на "некачествените":
Те по правило НЕ СЪЗДАВАТ постове с информационен характер, не подкрепят твърденията с доказателствен материал а подобно на паразитите (живеещи за сметка на организма/носителя) провокират обикновено с 1-2 изречения прикрепени със смайлик.
Има и други които пишат цели тиради (например любителя на Северния Император) без да влизат в дискусии.
Мен тази атмосфера ми харесва. Смятам че благодарение на нея piston написа отличната си работа по Виетнам, която сега може да се чете спокойно без характерните за близкото минало словесни мастурбации които щяха да залеят написаното от него.Centurionus написа: ↑26 Яну 2020, 08:57..."по сериозна работа " , ти това щом го разглеждаш като работа
Ако търсите "хляб и зрелища" както беше преди, това вече е проблем и аз не съм човека който решава тези неща.
Ако все пак липсата на тези потребители ви тревожи, няма страшно, ще ги намерите на познатото ви място. Както казват нищо в природата не се губи.Centurionus написа: ↑26 Яну 2020, 08:57Изчистихте "червените кхмери " сега ще се чистят " ислямофилите"...Така , ще ви е чистичко , спокойно , и ще можете да "работите" на воля .
- rki
- Редовен потребител
Казусът с васил е едно към едно с казусите на пистън и Луков.
The USSR is still collapsing before our very eyes
Parasha delenda est
- Almasy
- Редовен потребител
- Контакт:
Значи съм на правилното място
- ValBo
- Редовен потребител
- Контакт:
Хубаво е доказателственият материал да не е от автори с нисък, да не кажа отрицателен, рейтинг сред историците и също да не е статии от сайтове със странни имена, неподкрепени с нито един документ и определено тенденциозни.
Оборването на подобни "доказателства" не си заслужава нито труда, нито нервите.
Finita la commedia
- ValBo
- Редовен потребител
- Контакт:
Ако съществува една единствената правилна гледна точка и се гонят всички с различно менение, то това не е форум, а партийно събрание. А казваш, че мразиш татовото време...
Finita la commedia
-
Кухулин
- Редовен потребител
- Контакт:
На места твърде дясна. Нямам идея каква е целта на форума (отдавна съм се отказал да я търся), но предвид етноса на собственика едва ли пронацистките забежки следва да се толерират.