Вие сте клиничен случай - не знам как въобще сте завършили някакво образование при такава въпиюща неграмотност, която демонстрирате тук.Thorn написа: ↑25 Яну 2019, 11:39Проблем с осмислянето да имаш или опорката е да твърдиш до припадък лъжи (1000 пъти)? Подчертаванията със жълто не за хранителната несигурност, нея просто я нямя в тях а за конкретни неща - има дни в които въобще не ядох, защото нямах пари за ядене, пропуснах ядене през деня поради липса на пари, спах под моста или в някой строеж, защото нямаше къде да спя. Терминът, за който си се хванал като удавник за сламка, въобще не съм го подчертавал. По него може да си спориш какво означава, но по "гладувах цял ден" не можеш.rki написа: ↑25 Яну 2019, 11:01Точно жълтините съм погледнал.
И точно жълтините ви се отнасят до "обтекаеми термини". Без да разбирате какво съдържание се влага в думите и понятията, за какви факти въобще можете да разсъждавате?
Food insecure в щатите го приравнявате на гладуване в Русия, само защото САЩ били по-богати от Русия!?! Не сте у ред.
Аре за домашно си прочетете пак текста и вижте първата жълтинка която поднасяте, за какво точно се отнася.