COMMANDER_KEEN написа: ↑16 Фев 2026, 18:21......и в двата задникът ми се сплеска за 10-11 часа......
Слушай друг път ко прикаа патило.
COMMANDER_KEEN написа: ↑16 Фев 2026, 18:21......и в двата задникът ми се сплеска за 10-11 часа......
E то и аз съм го играл това... общо взето няма как да се избегне, освен ако не си в ултра класа с легълце... все още като сложа на везната сплескан задник vs няколко хиляди евро, предпочитам да ги похарча за нещо друго...Almasy написа: ↑16 Фев 2026, 19:12COMMANDER_KEEN написа: ↑16 Фев 2026, 18:21......и в двата задникът ми се сплеска за 10-11 часа......![]()
Слушай друг път ко прикаа патило.
COMMANDER_KEEN написа: ↑17 Фев 2026, 09:04... все още като сложа на везната сплескан задник vs няколко хиляди евро, предпочитам да ги похарча за нещо друго...

Тва са малко клик бейт клипчета нито Боинг нито Ербъс са чак толкова зле.. като Китай нпаравят машини като А350 и В787 в същото количество и качество тогава ще видим..Еърбъс по пътя на Боинг
FAA е много критикувана в последно време в ерлайнса, и то основно от американци.
Алмаси, с какво канадският самолет е толкова по-добър от бразилеца, че така окупира нишата, въпреки солената цена?Almasy написа: ↑06 Мар 2026, 16:58LH Group е много недоволна - през 2026-та ще бъде доставен само един 223.
https://www.airdatanews.com/lufthansa-e ... s-in-2026/
Забавянията в графика на доставки на 220 (и двата варианта) вече стана пословични и костват на Airbus много нерви и пари.
През 2025-та в халетата и около тях бяха накипрени поне 40 самолета, които чакаха от поддоставчиците я двигатели, я нещо друго.
Очевидно нещата не се подобравят, а това ще коства много на европейския концерн - самолета вече е търсен, но превозвачите не могат да бъдат сигурни, че като го поръчат, ще го получат в срок. Това вещае крупни компенсации, а рано или късно - и отлив и преориентиране към Е2 серията на Embraer.
Немалко неща:

Ма трябва и да е мноооого здраво с тва позициониране на двигателите почти в края му
От друга страна двигателят дърпа крилото надолу, докато подемната сила е в посока нагоре, та не е ясно дали тази тежест няма да помага. Не е прецедент, имаме самолети с резервоари, или големи ракети в края на крилото. F-104, L-39, F-16.
Но не и при толкова дълго крило в сравнение с изброените от теб самолети.
Е, това наистина е така при всички самолети с монтирани на крилото двигатели. Еngine pylon assembly е доста здрава джаджа и при неспазване на правила за обслужване - причина за няколко трагични катастрофи (христоматиен пример - борд N110AA и сравнително прясно - N259UP).

4 х общо
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани