Това е Блок 70:

Виж линка под снимката.. и това което си показал е Блок 60.Това на снимката не е Блок 70
Малко повече детайли и по дълъг клипAmazon написа: ↑26 Апр 2024, 14:41Хеликоптер презарежда във въздуха докато под него е окачен F-35.![]()
https://twitter.com/Doha104p3/status/17 ... 7246136401

Красота! Личи си професионалният спотър. Онзи F-4 на форсаж е за изложба.COMMANDER_KEEN написа: ↑23 Юли 2024, 23:55Има още 3 пъти по толкоз, ама ще счупя форума ако ги пусна
Яки снимкичисто новичък F-15EX
Тоя колко шумен беше, както и АУАКСА с тия стари мотори виеха ли?дето мислех, че вече е невъзможно да се видят
тва НЛО като баба ли летешес това НЛО
Щом ще е с телефон - във въздуха няма много смисъл да се опитваш да хванеш нещо. Ще излязат точки в небето. Ако има някоя демонстрационна група може да поснимаш фигурите от пушеците. А на земята от паркираните - каквото и както ти харесаAmazon написа: ↑24 Юли 2024, 19:37Аз съм на авиошоу на 11-ти. До сега никога не съм ходил, но ми направиха подарък. Решил съм да не снимам, или да снимам много малко. По-добре да събирам спомени. Няма как с телефона (и с нулеви умения) да направя хубави снимки (да не говоря снимки близки до твоите). Може би няколко снимки колкото за форума, за да се види атмосферата. Ако имаш съвет какво и как да снимам, ще го чуя удоволствие.
Мда. Освен висенето и вертикалното излитане и кацане, което беше впечатляващо (и ШУМНО), като цяло нищо интересно.Archer написа: ↑24 Юли 2024, 20:28Тоя колко шумен беше, както и АУАКСА с тия стари мотори виеха ли?
Фантомът не беше по-шумен от F-15 примерно. Ауакса в сравнение със съвременните пътнически самолето по-шумен естествено, но не нещо, което чак да впечатли. Всъщност най-изненадан останах от това колко са шумни U2 и Хариера. Последния на максимал докато виси звучи все едно е на форсаж. А той няма![]()
тва НЛО като баба ли летешес това НЛО![]()
Air Dot Show New York. А твоите снимки откъде са?

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани