И кацнал даже

+++ Това е супер !Bruchpilot написа: ↑07 Фев 2019, 19:41Интересна статия на АЕРО за еър полисинг-а. Разказ от борда на контролната цел:
http://www.aeropress-bg.com/articles/59 ... 0%BD%D0%B3
Не знам, но е играчка на маринките.COMMANDER_KEEN написа: ↑10 Фев 2019, 21:29Toва за какво се предполага да служи? Освен да го качат на някой пилон и да го светят с радарите, за друго не се сещам...
Учат се от американските Томахавки...
Това е стара руска шега. Кмета на Воронеж поискал от Кремъл да ги бомбардира. Щото всички пари от федералния бюджет отиват за простотии, диктатори и бомбене на Сирия. А за регионите оствал един кор.
Еми давай, аз ти казвам конфигурация, две звена Су-34 срещу батарея Пейтриът.Едното звено мъкне по един голям ребаджийски контейнер на машина и 4 борйки Х-31 + 2 броя Х-29.Чак нещо започнаха да ме сърбят ръцете покрай дискусията
Ако е срещу руската е 50/50....
Е той пейтриъта няма толкова ракети, колкото носят Су-тата
За един руски анклав ли си мисля?Bruchpilot написа: ↑12 Фев 2019, 21:19Е той пейтриъта няма толкова ракети, колкото носят Су-тата![]()
Аз за нещо по-така си мислех, но ще видим, кога ще стане![]()
Правилно си мислиш, но с идеята да го нападат Су-тата "на учение". Да проверим дали могат да се промъкнат до Воро.. ъъъ..., тъй деSharana написа: ↑12 Фев 2019, 21:21За един руски анклав ли си мисля?Bruchpilot написа: ↑12 Фев 2019, 21:19Е той пейтриъта няма толкова ракети, колкото носят Су-тата![]()
Аз за нещо по-така си мислех, но ще видим, кога ще стане![]()
![]()
Ако е за него ще мога да участвам след около месец, преди това занимавката ми я знаеш - трябва да се довърши за релийз![]()
Тук ме брой, ще е интересно. С НАТО някак твърде банално би се получилоBruchpilot написа: ↑12 Фев 2019, 21:24Правилно си мислиш, но с идеята да го нападат Су-тата "на учение". Да проверим дали могат да се промъкнат до Воро.. ъъъ..., тъй де![]()
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани