Bruchpilot написа: ↑09 Мар 2017, 10:28
кало написа: ↑09 Мар 2017, 10:09
Bruchpilot написа: ↑09 Мар 2017, 09:56
И това идва от човека, който преди време в една дуга тема, с назидателен даскалски тон твърдеше, че няма такова нещо като теория на прехвата и че не съществуват особености при него...
Плийз, спри да се излагаш!
Още един разбирач - я си спомни какво точно твърдях аз в онази тема, май посветена на един олигофрен от руски форум, на който некомпетентни лаици като теб, се възторгваха

. Ако почнеш и да разбираш какво четеш, вероятно няма да се стига и до откровено наивни инсинуиации като цитираната.
Плюс - явно не си схванал и какво казвам за МиГ-23П. Но повредата е в твоя екран, ша знайш. Или просто тролингът ти доставя удоволствие?
Добре, според теб съм некомпетентен инсинуатор, но да знаеш не всички хора страдат от амнезия и си спомнят твои предишни твърдения. А и на всички прави впечатление, че когато нямаш аргументи, или удавяш темата в раздробяване с напълно безсмислени подробности, или започваш да правиш квалификации оттносно събеседника. В конкретния случай хората ти говорят за липса на унификация, а ти твърдиш обратното, като го подкрепяш с аргументи относно "
видове прехвачащи, кой от тях цели да замени МиГ-23,
какви са реалните му разлики с базовия му МЛ,
както и типовите му задачи". Съзнаваш ли, че всъщност даваш пример за унификация с действия по диверсификация?
Защо да го правя? Какво общо има това с темата на спора? Защо да съм длъжен да просвещавам някого за нещо, което всеки с интерес по темата лесно може да промени - до индексите на сменените уреди за външно полуавтоматично насочване на прехващача (в конкретния случай). Пак ще повторя - спри с абсолютно измислените си инсинуации - темата беше удавена в откровено ирелевантни подробности от други участници, при това - без познания в тези подробности

. Второ - когато събеседникът ти не разбира какво си написал, след като си опитал да го формулираш поне по три различни начина, в правото си съм да изкажа съмнения в способността за разбиране у съответния събеседник.
Трето - я припомни къде е бил тоя спор за теория на прехвата, кой какво е твърдял там и как твърденията там се връзват логически с темата за метод на развойна дейност в авиацията тук (темата даже беше - авиационно въоръжение).
И, може ли - само така, за да не флеймиш повече, да посочиш къде точно и за кое точно мое твърдение не съм изложил аргумет.Не за друго, а защото в този спор единственият без грам аргумент досега си само ти. Викат му тролинг, ще ти го повторя.