Игри ⇒ Digital Combat Simulator World (DCS)
Модератор: Ksantip
- Sharana
- Модератор
- Контакт:
- Status: Offline
Digital Combat Simulator World (DCS)
Не съм бил много по флайт симовете, но случайно ми попадна това видео и графиката ме уби.
https://youtu.be/24mxhEl1B0Y
https://youtu.be/24mxhEl1B0Y
- Amazon
- Модератор
- Контакт:
Re: Digital Combat Simulator World (DCS)
Това не са ли продълженията на Lock-On? Аз си бях купил DCS за Су-25 и става, но е малко скучно като сценарии. По едно време следях промоциите защото в Стим понякога са за стотинки. Разбира се удоволствието изисква джойстик с тротъл.
- Sharana
- Модератор
- Контакт:
Напълно възможно, не съм ги играл. Много ме впечатли графиката на видеото, не знаех че симовете са го добутали до там - тези, които съм виждал по-рано са с бая пикселна графика, когато става въпрос за ландшафта. С нещо такова може и просто да си полетиш за "immersion" както казват
-
feetDry
- Редовен потребител
- Контакт:
Ето един турнир, отразяващ реалното състояние на симулатора. Red Flag
-
Flancer
- Редовен потребител
- Контакт:
DCS блесва във мултиплеър и с доста (на моменти просто прекалено, дразнещо, ебаси) реалистичните физически модел и авионика
. Научаването на системите на А10 или въртолетите в специализираните модули си е жива мъка. Но е кеф, когато най-сетне намериш и уцелиш танкче с А10 или Ка50.
Иначе мултиплеър мисия с още 40 човека си е лудница, с Ауакс или GCI, със щурмова и изтребителна авиация + въртолети, абе купон, насочвачите и разните други началници обикновенно са доста кадърни хора, комуникацията следва НАТО стандарт (поради което и аз лично разбирам половината обикновенно
). Една от игрите, които не съжалявам, че съм си купил.
Иначе мултиплеър мисия с още 40 човека си е лудница, с Ауакс или GCI, със щурмова и изтребителна авиация + въртолети, абе купон, насочвачите и разните други началници обикновенно са доста кадърни хора, комуникацията следва НАТО стандарт (поради което и аз лично разбирам половината обикновенно
- Bruchpilot
- Редовен потребител
- Контакт:
Има ли още нещо такова? Може би грешно съм останал с впечатлението, че има само няколко сървъра и рядко се събират повече от десетина човека? С носталигия си спомням времената на Ил-2, с над хиляда души онлайн...Flancer написа: ↑03 Яну 2018, 22:14DCS блесва във мултиплеър и с доста (на моменти просто прекалено, дразнещо, ебаси) реалистичните физически модел и авионика. Научаването на системите на А10 или въртолетите в специализираните модули си е жива мъка. Но е кеф, когато най-сетне намериш и уцелиш танкче с А10 или Ка50.
Иначе мултиплеър мисия с още 40 човека си е лудница, с Ауакс или GCI, със щурмова и изтребителна авиация + въртолети, абе купон, насочвачите и разните други началници обикновенно са доста кадърни хора, комуникацията следва НАТО стандарт (поради което и аз лично разбирам половината обикновенно). Една от игрите, които не съжалявам, че съм си купил.
Строши-пилот 
-
Flancer
- Редовен потребител
- Контакт:
Има доста сървъри, някои са заключени, някои отворени, на всеки сървър има по 20-30 човека, има един особен момент - когато ъпдейтнат DCS на старите версии остават два-три сървъра, всеки се мести на новите, може да си уцелил баш това време
. Хм, в интерес на истината сигурно половин година не съм го пускал, сега ще го ъпдейтна и ще пиша как е положението.
- Bruchpilot
- Редовен потребител
- Контакт:
Пиши ако не ти представлява проблем! Не, че имам много време вече, да летя онлайн за удовоствие, но гледам има някакъв безплатен Су-25, а на мен друго не ми и трябва...
Строши-пилот 
-
Flancer
- Редовен потребител
- Контакт:
Ами ъпдейт - със версия 1.57 на DCS - 2 сървъра с 3-ма играча
. С последната, която е 1.58, ама дръпна 5-6ГБ - 119 сървъра със 510 играча
. Живо и ритащо е общетвото около LOMAC/FC/DCS. Су-25... има чист дърт, според един познат който се пенсионира на тях - прилично направен, има и Су-25Т, доста по-добре направен, и физическият модел е в пъти по-добър от безплатният (то сега май той е безплатен, а другият е включен във FC3, който не е безплатен), и всичко, а и ... телевизорът в купето си е телевизор и Вихрь или ПРЛ ракетите са си по-добре от Eyball MK1 прицел и лазерен почти НУРС
.
- Bruchpilot
- Редовен потребител
- Контакт:
Толкова хора! Супер!
Така и така в момента хвъркам единствено на компютъра, ще взема да го сваля за малко вдигане на адреналина!
За Су-25Т - кофти, аз се надявах на базово Су с НУРС и ФАБ само
Така и така в момента хвъркам единствено на компютъра, ще взема да го сваля за малко вдигане на адреналина!
За Су-25Т - кофти, аз се надявах на базово Су с НУРС и ФАБ само
Строши-пилот 
- Archer
- Редовен потребител
- Контакт:
То в тия симове линията на пресъздаване е много тънка, ако го направиш прекалено реалистичен много трудно се играе от не манияци. Ако пък е много лесен се получава като аркадна игра за плейстешън.Не съм бил много по флайт симовете, но случайно ми попадна това видео и графиката ме уби.
-
Flancer
- Редовен потребител
- Контакт:
Ми... как да ти кажа - виж запуска на А10.... линията е малко премината преминатаТо в тия симове линията на пресъздаване е много тънка, ако го направиш прекалено реалистичен много трудно се играе от не манияци.
https://www.youtube.com/watch?v=ee7H6bHv1u4
- Bruchpilot
- Редовен потребител
- Контакт:
-
Flancer
- Редовен потребител
- Контакт:
На системи. Хубаво е да знаеш кое копче какво прави.
-
Flancer
- Редовен потребител
- Контакт:
Сетих се вчера за DCS - взе, че се ъпдейтна до 2.5 ... мноого красивичък станал, пупу... и ще ми трябва нова видео карта вероятно... пфу пфу...
- ValBo
- Редовен потребител
- Контакт:
Има ли мануали в играта, кой самолет как се кара?
Загледах го тия дни тубата, но много копчета много нещо. Аз едва със стъпката и оборотите на винтовете се оправям
Загледах го тия дни тубата, но много копчета много нещо. Аз едва със стъпката и оборотите на винтовете се оправям
Finita la commedia
-
Flancer
- Редовен потребител
- Контакт:
Има клипове... как се палят двигателите... оттам нататък си бало мамата. Шегувам се, има достатъчно материали, но learning curve пак е ужасяващ 
- Bruchpilot
- Редовен потребител
- Контакт:
Късметлия
При мен са оказа, че за да докарам 2.5 до онлайн ще е по-лесно направо да си купя нов компютър
Строши-пилот 
- ValBo
- Редовен потребител
- Контакт:
- Bruchpilot
- Редовен потребител
- Контакт:
Ако видеото ти е над 4гб и дискът ти е SSD, не би трябвало да имаш проблеми, поне за нормалните настройки.
Последна промяна 1 на Bruchpilot, променена общо 11 пъти
Строши-пилот 
-
feetDry
- Редовен потребител
- Контакт:
При мен видеото е 560Ti и върви на минимума. Много скъпи тея видео картите.
- ValBo
- Редовен потребител
- Контакт:
Че къде без SSD, но видеото е с 2 гиги. Аз рядко рендирам 3Д и рама на видеото не ми беше толкова важен.Bruchpilot написа: ↑11 Май 2018, 17:15Ако видеото ти е над 4гб и дискът ти е SSD, не би трябвало да имаш проблеми, поне за нормалните настройки.
П.П. Сега си спомних, че първият ми диск беше 20 MB SCSI, сега с еоплаквам от 2 гиги рам...
Finita la commedia
-
Super_Hornet
- Редовен потребител
- Контакт:
Доста странна конфигурация имаш, но явно не е правена с идеята да се играят игри на нея...
- ValBo
- Редовен потребител
- Контакт:
Всъщност, дъното е игрово 
Но аз се занимавам с 2Д графика предимно и тази карта ми е даже излишък. Вкъщи компа е аналогичен, но SSD-то е по малко. И що патрони са излетели от него...
Но аз се занимавам с 2Д графика предимно и тази карта ми е даже излишък. Вкъщи компа е аналогичен, но SSD-то е по малко. И що патрони са излетели от него...
Finita la commedia
-
Super_Hornet
- Редовен потребител
- Контакт:
Какво е дъното, като модел?
Иначе - ако съвсем не играеш, то и вградената графика ти е достатъчна, още повече, че имаш и повече от една плочка рам, та ще я ползваш изцяло.
Иначе - ако съвсем не играеш, то и вградената графика ти е достатъчна, още повече, че имаш и повече от една плочка рам, та ще я ползваш изцяло.