Игри ⇒ Diablo IV
Модератор: Ksantip
- Amazon
- Модератор
- Контакт:
- Status: Offline
Diablo IV
Поиграх два часа отворената бета. На порядък е по-добро от Diablo III във всичко. История(до тук), геймплей и графика(съотносително с поколението на двете игри). Като атмосфера прилича на Diablo I, като са взели и по-разчупените карти от третата част. Изглежда много оптимизирано - върви и на лаптопа. Кътсцените са по-чести и по-интересни от предишните части. Препоръчвам да го опитате - отворена бета е.
- IceScull
- Редовен потребител
- Контакт:
Re: Diablo IV
Скоро ще я тествам ама маи:

Without a sign, his sword the brave man draws, and asks no omen, but his country's cause.
- Amazon
- Модератор
- Контакт:
Отказах се в момента в който разбрах, че практически е MMORPG. Доколкото разбирам няма голям бос, който да убиеш сам. В подземията ти се мотат някакви и трябва да делиш с тях плячката и т.н. Не мога да дам толкова пари за хибридна игра. Ще си играя Elden Ring, докато все още имам достатъчни рефлекси за тази брутална игра и това е. И без това, като фантазия и красота японската игра е по-добро RPG от това, което видях от бетата на Диабло.
- Sharana
- Модератор
- Контакт:
Аз си чакам Starfield.
А ако имаме късмет догодина ще излезе STALKER 2 и пак ще се убиват там много часове като едно време
А ако имаме късмет догодина ще излезе STALKER 2 и пак ще се убиват там много часове като едно време
- Amazon
- Модератор
- Контакт:
И аз така. Това са игрите, които чакам. Нямам намерение да си давам трудно спечелените пари за лошите решения на Blizard. Още една компания жестоко убита от сливане(с Activision) и тъп мениджмънт. Всички от основателите на Blizard са си тръгнали от там. Отровна атмосфера царяла във фирмата.
Иначе до тогава съм си запазил едно от разширенията на друга любима игра - Metro Exodus “The Sam’s story”. Пазя си я от доста месеци.
- EddieBG
- Редовен потребител
- Контакт:
Онзи ден гледах гледах трейлъра от геймплея и май ще почна да спестявам пари от закуските и да събирам за геймърско РС
"Должен высказать свой печальный взгляд на русского человека - он имеет такую слабую мозговую систему, что не способен воспринимать действительность как таковую."
И.Павлов
И.Павлов
- Sharana
- Модератор
- Контакт:
Едва ли ще е чак толкова претенциозна, все пак е и за конзоли. Виж ако ти се иска да се глезиш с 4К и 60 fps то да, без баш геймърска щайга няма да стане
Аз преди година ъпгрейдвах от добрата стара 970 (която отиде на заслужена пенсия в резервната щайга) на 3070 Ti, те ще да е достатъчно.
- EddieBG
- Редовен потребител
- Контакт:
Бях се ориентирал към 3060 при положение че вече почват от 600 лв, но така или иначе лятото нямам време да играя и предвид очаквания спад на цените на 4060, най-вероятно това ще е. Никога не съм бил от най-запалените геймъри, последната игра, която сериозно съм играл беше Wot, а преди това Freelancer. Но от около година се е загнездила идеята да си събера някакъв що-годе съвременен но не прекално скъп геймърски компютър, на който от време на време да пусна и да поцъкам отгоре-отгоре някоя от новите красоти в графично отражение, които излизат и предстои да излязат. FullHD ми е достатъчно, UHD резолюцията си я пазя за филмите и сериалите.
За сега Starfield-a ми хвана окото, Unreal 5 енджина, Майкрософт Флайт Симулатора, но него по-скоро го мисля в светлото бъдеще с вариант VR или няколко монитора + няколко табла с инструменти.
За сега Starfield-a ми хвана окото, Unreal 5 енджина, Майкрософт Флайт Симулатора, но него по-скоро го мисля в светлото бъдеще с вариант VR или няколко монитора + няколко табла с инструменти.
"Должен высказать свой печальный взгляд на русского человека - он имеет такую слабую мозговую систему, что не способен воспринимать действительность как таковую."
И.Павлов
И.Павлов
-
mitkohr
- Редовен потребител
- Контакт:
Явно не следите последните драми на тема "Are 8gb video RAM enough".
Излязоха няколко игри, за които 8гб видеопамет не са достатъчни(hogwarts legegacy, the last of us и др.), особенно с RT. Максималистите казват, че вече 16гб са минимум, засега се очертава12гб да са ок(пък и конзолите са с 16гб, но изпозваеми за графика са 12-13гб, та 12гб видео е ок).
Та ако искате да сте сигурни по време на текущото поколение конзоли, вземете карта с 12гб памет - 6700хт или 4070. За 16гб засега сравнитено достъпно е 6800хт.
Та ако искате да сте сигурни по време на текущото поколение конзоли, вземете карта с 12гб памет - 6700хт или 4070. За 16гб засега сравнитено достъпно е 6800хт.
- EddieBG
- Редовен потребител
- Контакт:
Е, то 3060 също има с 12Gb (даже в момента при румънците има промоция - 680лв на изплащане 10 вноски без оскъпяване) , а Асус имат 4060 с 16Gb...
И.Павлов
И.Павлов
-
mitkohr
- Редовен потребител
- Контакт:

3060 е със слаб процесор и 12гб не и помагат много. Асус има 4060ти с 16гб, а цената е близо до 4070(а той е в друга лига просто, поне 40% над 4060ти).
Ако искаш да минеш сравнително тънко, 6700хт няма конкуренция.
АМД не е извадила 7800хт/7800 и съответно нямат нещо в ценовия диапазон на 4070.
- EddieBG
- Редовен потребител
- Контакт:
Да, така е. за парите си 6700XT няма конкуренция.
И.Павлов
И.Павлов
-
mitkohr
- Редовен потребител
- Контакт:
Лошото е, че 6700хт не е много добра при рейтрейсинг, което ще става все по-стандартно за в бъдеще(за съжаление АМД винаги изостават в новите технологии преди беше теселация, сега RT и DLSS).
Но за обикновенна растеризация е супер.
Но за обикновенна растеризация е супер.
- Amazon
- Модератор
- Контакт:
Точно такава си купих и аз. Когато излезе The Last of Us и тия с 4060 пищяха и сълзаха, че насича на умтяло, при мен всичко беше супер гладко. Ако не си се насочил към 4K резолюция (не виждам защо би си го причинил) то 3060 с 12G ще ти свърши работа - на практически всички тестове дава 5—10% разлика, или дори по-добър резултат от 4060 която е с 8Gb.
- Amazon
- Модератор
- Контакт:
Помага и то много. Поне според тестовете на Линус отпреди няколко седмици с 4060. Вече 4060Ti ще е друго животно. Но пък ако ще изсипвам толкова пари изобщо няма да се занимавам с 60 серията а бих се загледал в 4070, или 3070Ti.
https://www.youtube.com/watch?v=O0srjKOOR4g