Игри ⇒ Resident Evil: Village

Модератор: Ksantip

Отговори
Аватар
Amazon
Модератор
Контакт:
Status: Offline

Resident Evil: Village

Мнение от Amazon » 21 Фев 2023, 05:27

Понеже цените на видеокартите поне малко паднаха, освежих десктопа с една RTX 3060 от предишното поколение. И за да я пробвам, най-вече ray tracing последвах съветите и купих Заразното Зло. Обаче не само заради графиката отварям темата. Да, графиката е изключителна. Най-добрата, която съм виждал и то с голяма преднина. Обаче геймплея и атмосферата ме впечатлиха дори повече. Игра не ме е стряскала в такава степен от първият “Dead Space” насам. Въобще не е за хора над 40.

Само да отбележа, че не съм голям фен на този тип игри и особено на тази поредица. Не ме впечатляват особено, дори ме дразнят понякога и предишната част не беше изключение. Обаче тази е нещо друго. Много препоръчам за всеки, който обича игри(независимо от жанра).

Изображение

Пепеляев
Редовен потребител
Контакт:

Re: Resident Evil: Village

Мнение от Пепеляев » 07 Мар 2023, 16:02

Мда, лейди Димитреску и родата й са достойни противници. Аз лично имах големи надежди за Calysto Protocol, но е с пъти по-слаба от Dead Space.

Аватар
Amazon
Модератор
Контакт:

Re: Resident Evil: Village

Мнение от Amazon » 08 Мар 2023, 01:32

Пепеляев написа: ↑
07 Мар 2023, 16:02
Мда, лейди Димитреску и родата й са достойни противници. Аз лично имах големи надежди за Calysto Protocol, но е с пъти по-слаба от Dead Space.
Мен Мориату(рибока) най-много ме затрудни. Разбира се след майка Миранда. Аз преди битката с Миранда продадох на търговеца почти всички оръжия освен чифтето, за да го ъпгрейдна почти до край.

За Калисто - изгледах ревютата и не го купих. Иначе и аз го чаках от една година. Мисля си да купя римейка на Dead Space, но ще изчакам да падне цената. И без това оригинала го играх за пореден път на Steam Deck преди няколко месеца.

Отговори