Модератор: Ksantip
-
Amazon
- Модератор
-
Контакт:
-
Status:
Мнение
от Amazon » 03 Окт 2021, 18:48
Вече минах няколко куеста. Страхотна работа са свършили, заслужава си 30-те лева. Графиката е прекрасна и детайлна, особено като натиснеш “F” за приближение. Бях забравил колко по-тактическа и забавна е играта от Диабло 3. А сега и графиката е значително по-добра!
Много е забавно, че има възможност за превключване между сегашната игра и оригинала с прост шорткът “G” по време на игра. Направо е стряскащо как ни лъжат тинейджърските/младежките спомени. Играта изведнъж става стряскащо грозна сбирщина от пиксели.
Много я препоръчвам! Получаваш нещо истинско за парите си.
-
jamega
- Редовен потребител
-
Контакт:
-
Status:
Мнение
от jamega » 03 Окт 2021, 20:07
Някак си не мога да разбера каква е тази мода да се възкресяват стари игри. Диабло 2 си беше уникално RPG за времето си. Помня колко време чаках да си купя Диабло 3, именно защото 2-ката беше страхотна...Сега чакам 4-ката с надежда да е по-добра от предишната.
-
Amazon
- Модератор
-
Контакт:
-
Status:
Мнение
от Amazon » 03 Окт 2021, 23:13
jamega написа: ↑03 Окт 2021, 20:07
Някак си не мога да разбера каква е тази мода да се възкресяват стари игри. Диабло 2 си беше уникално RPG за времето си. Помня колко време чаках да си купя Диабло 3, именно защото 2-ката беше страхотна...Сега чакам 4-ката с надежда да е по-добра от предишната.
Защото геймплеят е исключително добър, а с нова графика и детайли става фантастично. Никой не възкресява посредствени игри. А и при легендарните не винаги е успешно. Купих си римейка на AOE, не на последно място заради българската кампанията с Ивайло…ами не ме грабна, ама никак, личи си че е стара играта…скука. Докато в случая имаме истинсско възраждане.

-
Сун Дзъ
- Редовен потребител
-
Контакт:
-
Status:
Мнение
от Сун Дзъ » 04 Окт 2021, 00:15
Играта е велика и я играя когато имам време или ми доскучае почти 15 години. У нас има четири компютъра (с различна възраст) и на всички има Диабло 2 - на всеки следващ задължително се инсталира.
Това ипгрейтче обаче ми идва прекалено шарено, като в корейска игра, на мен не ми допада.
-
Amazon
- Модератор
-
Контакт:
-
Status:
Мнение
от Amazon » 04 Окт 2021, 01:31
Сун Дзъ написа: ↑04 Окт 2021, 00:15
Играта е велика и я играя когато имам време или ми доскучае почти 15 години. У нас има четири компютъра (с различна възраст) и на всички има Диабло 2 - на всеки следващ задължително се инсталира.
Това ипгрейтче обаче ми идва прекалено шарено, като в корейска игра, на мен не ми допада.
Не е просто “ъпгрейдче” а е изцяло нова графика. Графиката е с качеството на “Divinity Original Sin II” и “Pilars of Eternity II” обаче е Диабло! И не знам какво имаш предвид под “шарена” - същата мрачна армосфера, но с неимоверно повече детайли и вложено артистично усилие.
Разбира се ако оригинала те радва повече, това е лично усещане, но за мен графика на пиксели вече не ми харесва. Преди няколко месеца се опитах да мина наново Диабло 3 … ами след Divinity графиката ми изглеждаше пръчка. Хем е къде по-ново. Да не говорим, че колкото и да е добра Диабло 3, не е толкова добра колкото Диабло 1 Hellfire, или Диабло 2.
-
Сун Дзъ
- Редовен потребител
-
Контакт:
-
Status:
Мнение
от Сун Дзъ » 04 Окт 2021, 01:36
"Ъпгрейтче", защото е същата игра с нова графика. И за мен точно новата (подобрена) графика отчасти убива мрачното усещане в оригиналното Диабло.
-
Amazon
- Модератор
-
Контакт:
-
Status:
Мнение
от Amazon » 04 Окт 2021, 03:38
-
Amazon
- Модератор
-
Контакт:
-
Status:
Мнение
от Amazon » 10 Окт 2021, 02:49
Въпрос : ресетнах си уменията при вещицата от първият лагер. Обаче това е възможно само веднъж. В следващите нива ще имам ли къде да го направя отново? Играл съм играта толкова отдавна, че вече не помня. Само като вметка - ника ми идва от тази игра.

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани