Музика, филми, култура ⇒ Музика
Модератор: Ksantip
- bigi
- Редовен потребител
- Контакт:
- Status: Offline
-
Пепеляев
- Редовен потребител
- Контакт:
Re: Музика
Доста добро Мидалидаре тази година. Въпреки техническите проблеми и нежеланието на организаторите да измислят някакъв адекватен начин за спане в околията и Bad Religion, и Powerwolf, а и Helloween са се представили на ниво. Имах шибана криза и не можах да пътувам, но догодина живи и здрави май ще пробваме с кемпер.
-
Пепеляев
- Редовен потребител
- Контакт:
Re: Музика
Чак сега намерих време да споделя за концерта на Judas Priest.
Хубавото - Добър сетлист, Роб Халфорд и компания се раздадоха. Отидох късно и не можах да чуя много от подгряващата група. Видях се с доста познати, които не бях виждал отдавна. Организаторите реагираха сравнително бързо на бурята.
Лошото - отново проклетият звук при Judas не беше на ниво. Чакане по 45 минути за една бира е ненормално. Общо взето съм много доволен.
Хубавото - Добър сетлист, Роб Халфорд и компания се раздадоха. Отидох късно и не можах да чуя много от подгряващата група. Видях се с доста познати, които не бях виждал отдавна. Организаторите реагираха сравнително бързо на бурята.
Лошото - отново проклетият звук при Judas не беше на ниво. Чакане по 45 минути за една бира е ненормално. Общо взето съм много доволен.