Dinain написа: ↑04 Фев 2026, 11:06
EddieBG написа: ↑04 Фев 2026, 06:56
Ако случайно не си забелязал, линкът който пуснах води към "Холивуд Репорер".
Какво е "Холивуд Репортер" - американско списание, основано през 1930 г.
Не е някой от анонимните ти туитъри, които редовно ползваш да пълниш форума с "факти".
Да, не е потвърдено още, и не го твърдя на 100%, за това съм написал "май", но пък ако вземе да излезе истина, ще е е поредната ти излагация в собствения ти форум като индивид, разбиращ от всичко и спорещ с всекиго...
Ако случайно не си забелязал, "Холивуд Репортер" не е източника, а съобщава абсолютно същото, което съм ти написал и аз - "източникът" на този слух са нечии постове в секция на IMDB, която буквално така се казва ("casting rumors"), и това е от преди повече от година.
Първо, няма как да знаеш дали източникът на "ХР" е нечий пост в iMDB или не. В статията е написано буквално:
HR написа:Lupita Nyong’o is the latest A-lister to join Christopher Nolan’s much-ballyhooed and much-shrouded feature film project, sources tell The Hollywood Reporter.
Понеже все се хвалиш с перфектните си познания по английски, явно не знаеш че sources означава "източници", а не "източник".
Изрично написах, че не трябва да ми се сърдиш и да се впускаш в надприказване. Аз ти посочвам степента на достоверност на информацията към настоящия момент, докато ти поставяш залог на това дали ще се окаже вярна или не и виждаш всеки въпрос като бинарно "спорене" дали е истина или не. Това въобще не е пойнта ми, не разбираш ли?
Степента на достоверност на информацията е не по-ниска отколкото туитър-булшитовете от разни анонимни акаунти, с които сам си пълниш форума в другите теми и ги приемаш за 100% факти. И после не се чуди що Торн те прави за две стотинки, пардон - 1,1 евроцента, в момента в палестинската тема.
А ако не се потвърди, ще се върнеш ли след няколко месеца да го съобщиш? Разбира се, че не. Никой няма да помни дори, освен трима-четирима написали възмутени постове и затвърдили впечатлението си, че негрите са завзели Холивуд или нещо подобно. Така се разпространяват фейк новините, а предполагам не целиш това.
Ако не се потвърди ще се радвам че Холивуд няма да изопачат поредната
историческа сага.
Щото, иначе, малко в духа на меметата, нямам търпение Райън Гослинг да изиграе Мартин Лутър Кинг или Барак Обама.
Иначе нямам абсолютно нищо против цветнокожи, азиатци, танганайци, ескимоси и каквито и да е още актьори.
А ако не разбираш пойнта ми, здраве да е.

Поинтът ти ми е ясен от години - спориш за неща, които не ги знаеш, само за да изглеждаш по-авторитетен, и като те наврат в кучи гъз, започваш да се гърчиш като глист на буца пръст. Да ти припомням ли вещиците от Star Wars, липсата на елементарни познания що е то прав и променлив ток за зареждане на електрически автомобили, да не говоря за изцепките ти, намерили място в подписа на centara?
Ето още малко информация: филмът на Нолан се казва "Одисея", а не "Илиада". Действието се развива 10 години след троянската война. Вече е заснет миналата година и ще излезе това лято. Кенийската актриса играе в него, но неизвестно в каква роля.
Обикновено слагам трейлъри, така че живот и здраве, да излезе следващият, ще се види тая перла каква ще го играе - дали Елена, дали чистачката на замъка.
"Должен высказать свой печальный взгляд на русского человека - он имеет такую слабую мозговую систему, что не способен воспринимать действительность как таковую."
И.Павлов