Музика, филми, култураКино

Модератор: Ksantip

Отговори
Аватар
EddieBG
Редовен потребител
Контакт:
Status: Offline

Re: Кино

Мнение от EddieBG » 03 Фев 2026, 06:02

Dinain написа:
03 Фев 2026, 00:33
EddieBG написа:
02 Фев 2026, 17:51
Dinain написа:
02 Фев 2026, 14:47

И източникът на тази информация е...? :roll:

За това съм написал "май"... щото не е сигурно на 100%, но пък има слухове, които може да се потвърдят, но може и да не се потвърдят...
Баси, то в русосферата извират всекидневно всякакви глупости, от рода на това как Путин завел дело в Страсбург срещу приемането на еврото, та ако вземеш да вярваш на всеки "слух" и да го цитираш... :roll:

Това горното не че "не е сигурно на 100%", ами е буквално ЕЖК - някой бил пуснал слух в секция "слухове" на IMDB... :lol:

The Hollywood Reporter: Lupita Nyong’o to Star in Christopher Nolan’s Latest Film (Exclusive)

И откога "Холивуд Репортер" стана "русосфера"?
"Должен высказать свой печальный взгляд на русского человека - он имеет такую слабую мозговую систему, что не способен воспринимать действительность как таковую."
И.Павлов

Аватар
Dinain
Редовен потребител
Контакт:

Мнение от Dinain » 03 Фев 2026, 10:59

Не знам, кой е казал, че е?
Поне показа, че този "слух" е пуснат още ноември 2024 г. и до момента ни потвърждение, ни кадър, ни нищо. Но много генериран трафик и кликове.
Сбърках!
Т-72, 24.02.22

Жалък си и си морално пропаднал тип, оправдаващ военните престъпления на полудял близкоизточен диктатор.Thorn, 26.08.25 🤭

Аватар
EddieBG
Редовен потребител
Контакт:

Мнение от EddieBG » 03 Фев 2026, 12:31

Dinain написа:
03 Фев 2026, 10:59
Ами като не е какво ми правиш сравнения какво пишело в русосферата за Путин, еврото и международното положение...
Пропуснал си кюрдите от Сирия да намесиш...
Поне показа, че този "слух" е пуснат още ноември 2024 г. и до момента ни потвърждение, ни кадър, ни нищо. Но много генериран трафик и кликове.
Е, и? Къде съм написал че 100% това е новата Елена?
"Должен высказать свой печальный взгляд на русского человека - он имеет такую слабую мозговую систему, что не способен воспринимать действительность как таковую."
И.Павлов

Аватар
Dinain
Редовен потребител
Контакт:

Мнение от Dinain » 03 Фев 2026, 20:11

EddieBG написа:
03 Фев 2026, 12:31
Dinain написа:
03 Фев 2026, 10:59
Ами като не е какво ми правиш сравнения какво пишело в русосферата за Путин, еврото и международното положение...
Пропуснал си кюрдите от Сирия да намесиш...
Е, и? Къде съм написал че 100% това е новата Елена?
Нещо не се разбираме, затова ще поясня отново:

Не всяка глупост, написана от някой, някъде в Интернет в търсене на кликове е реалност, която трябва да се съобщава. Особено щом 15 месеца след появата на първоначалния "слух", той все още не е потвърден от никого - това е елементарна проверка, която може да направи всеки. От там-нататък е твоя преценка дали да съобщаваш нещо, което е с абсолютно същата степен на достоверност като "Май в Сирия руснаците са използвали триплазмен огън".

Да, не е 100% сигурно и не е потвърдено от никого, така че само "май" са го използвали. Някой го е написал в интернет.

Това е приятелска забележка, моята позиция и смятам, че факт - не виждам защо трябва да ми се сърдиш или да изпадаме в надвикване.
Сбърках!
Т-72, 24.02.22

Жалък си и си морално пропаднал тип, оправдаващ военните престъпления на полудял близкоизточен диктатор.Thorn, 26.08.25 🤭

Аватар
EddieBG
Редовен потребител
Контакт:

Мнение от EddieBG » 04 Фев 2026, 06:56

Ако случайно не си забелязал, линкът който пуснах води към "Холивуд Репорер".
Какво е "Холивуд Репортер" - американско списание, основано през 1930 г.
Не е някой от анонимните ти туитъри, които редовно ползваш да пълниш форума с "факти".

Да, не е потвърдено още, и не го твърдя на 100%, за това съм написал "май", но пък ако вземе да излезе истина, ще е е поредната ти излагация в собствения ти форум като индивид, разбиращ от всичко и спорещ с всекиго... :lol:
И.Павлов

Аватар
EddieBG
Редовен потребител
Контакт:

Мнение от EddieBG » 04 Фев 2026, 09:38

Изображение

А, бе, някой все пак гледал ли е това кинематографично чудо?
И.Павлов

Аватар
Dinain
Редовен потребител
Контакт:

Мнение от Dinain » 04 Фев 2026, 11:06

EddieBG написа:
04 Фев 2026, 06:56
Не е някой от анонимните ти туитъри, които редовно ползваш да пълниш форума с "факти".

Да, не е потвърдено още, и не го твърдя на 100%, за това съм написал "май", но пък ако вземе да излезе истина, ще е е поредната ти излагация в собствения ти форум като индивид, разбиращ от всичко и спорещ с всекиго... :lol:
Ако случайно не си забелязал, "Холивуд Репортер" не е източника, а съобщава абсолютно същото, което съм ти написал и аз - "източникът" на този слух са нечии постове в секция на IMDB, която буквално така се казва ("casting rumors"), и това е от преди повече от година.

Изрично написах, че не трябва да ми се сърдиш и да се впускаш в надприказване. Аз ти посочвам степента на достоверност на информацията към настоящия момент, докато ти поставяш залог на това дали ще се окаже вярна или не и виждаш всеки въпрос като бинарно "спорене" дали е истина или не. Това въобще не е пойнта ми, не разбираш ли?

А ако не се потвърди, ще се върнеш ли след няколко месеца да го съобщиш? Разбира се, че не. Никой няма да помни дори, освен трима-четирима написали възмутени постове и затвърдили впечатлението си, че негрите са завзели Холивуд или нещо подобно. Така се разпространяват фейк новините, а предполагам не целиш това.

А ако не разбираш пойнта ми, здраве да е. :)

Ето още малко информация: филмът на Нолан се казва "Одисея", а не "Илиада". Действието се развива 10 години след троянската война. Вече е заснет миналата година и ще излезе това лято. Кенийската актриса играе в него, но неизвестно в каква роля.
Сбърках!
Т-72, 24.02.22

Аватар
EddieBG
Редовен потребител
Контакт:

Мнение от EddieBG » 04 Фев 2026, 12:32

Dinain написа:
04 Фев 2026, 11:06
EddieBG написа:
04 Фев 2026, 06:56

Ако случайно не си забелязал, "Холивуд Репортер" не е източника, а съобщава абсолютно същото, което съм ти написал и аз - "източникът" на този слух са нечии постове в секция на IMDB, която буквално така се казва ("casting rumors"), и това е от преди повече от година.
Първо, няма как да знаеш дали източникът на "ХР" е нечий пост в iMDB или не. В статията е написано буквално:
HR написа:Lupita Nyong’o is the latest A-lister to join Christopher Nolan’s much-ballyhooed and much-shrouded feature film project, sources tell The Hollywood Reporter.
Понеже все се хвалиш с перфектните си познания по английски, явно не знаеш че sources означава "източници", а не "източник".
Изрично написах, че не трябва да ми се сърдиш и да се впускаш в надприказване. Аз ти посочвам степента на достоверност на информацията към настоящия момент, докато ти поставяш залог на това дали ще се окаже вярна или не и виждаш всеки въпрос като бинарно "спорене" дали е истина или не. Това въобще не е пойнта ми, не разбираш ли?
Степента на достоверност на информацията е не по-ниска отколкото туитър-булшитовете от разни анонимни акаунти, с които сам си пълниш форума в другите теми и ги приемаш за 100% факти. И после не се чуди що Торн те прави за две стотинки, пардон - 1,1 евроцента, в момента в палестинската тема.
А ако не се потвърди, ще се върнеш ли след няколко месеца да го съобщиш? Разбира се, че не. Никой няма да помни дори, освен трима-четирима написали възмутени постове и затвърдили впечатлението си, че негрите са завзели Холивуд или нещо подобно. Така се разпространяват фейк новините, а предполагам не целиш това.
Ако не се потвърди ще се радвам че Холивуд няма да изопачат поредната историческа сага.
Щото, иначе, малко в духа на меметата, нямам търпение Райън Гослинг да изиграе Мартин Лутър Кинг или Барак Обама.
Иначе нямам абсолютно нищо против цветнокожи, азиатци, танганайци, ескимоси и каквито и да е още актьори.

А ако не разбираш пойнта ми, здраве да е. :)
Поинтът ти ми е ясен от години - спориш за неща, които не ги знаеш, само за да изглеждаш по-авторитетен, и като те наврат в кучи гъз, започваш да се гърчиш като глист на буца пръст. Да ти припомням ли вещиците от Star Wars, липсата на елементарни познания що е то прав и променлив ток за зареждане на електрически автомобили, да не говоря за изцепките ти, намерили място в подписа на centara?
Ето още малко информация: филмът на Нолан се казва "Одисея", а не "Илиада". Действието се развива 10 години след троянската война. Вече е заснет миналата година и ще излезе това лято. Кенийската актриса играе в него, но неизвестно в каква роля.
Обикновено слагам трейлъри, така че живот и здраве, да излезе следващият, ще се види тая перла каква ще го играе - дали Елена, дали чистачката на замъка.
И.Павлов

Аватар
Dinain
Редовен потребител
Контакт:

Мнение от Dinain » 04 Фев 2026, 19:23

Мхм, точно това ми е пойнта. Ок. :)
Сбърках!
Т-72, 24.02.22

Чукча-читател
Редовен потребител
Контакт:

Мнение от Чукча-читател » 04 Фев 2026, 23:47

Днес гледах трейлър на филма в киното. Беше толкова дълъг, че хората си помислиха, че са объркали филма.
Елена не показаха, но сред спътниците на Одисей имаше чернокож и азиатец. Така, че...

Аватар
Bruchpilot
Редовен потребител
Контакт:

Мнение от Bruchpilot » 05 Фев 2026, 19:09

EddieBG написа:
04 Фев 2026, 12:32
Поинтът ти ми е ясен от години - спориш за неща, които не ги знаеш, само за да изглеждаш по-авторитетен, и като те наврат в кучи гъз, започваш да се гърчиш като глист на буца пръст.
Бх-х-х-х, крада! :lol:
Строши-пилот :mrgreen:

Аватар
Archer
Редовен потребител
Контакт:

Мнение от Archer » 05 Фев 2026, 20:04

Има и един друг "поинт" често филмите за да се създаде рекламен шум се пускат такива новини за да се създаде клюка и интрига, до тук реално не се знае коя актриса ще я играе..

Аватар
Dinain
Редовен потребител
Контакт:

Мнение от Dinain » 06 Фев 2026, 00:34

Bruchpilot написа:
05 Фев 2026, 19:09
EddieBG написа:
04 Фев 2026, 12:32
Поинтът ти ми е ясен от години - спориш за неща, които не ги знаеш, само за да изглеждаш по-авторитетен, и като те наврат в кучи гъз, започваш да се гърчиш като глист на буца пръст.
Бх-х-х-х, крада! :lol:
И с право.

Техничарите сте всичките еднакви - неспособни на нюансирано или абстрактно мислене, всичко за вас е 2D избор вярно/невярно, 1/0, черно/бяло - затова всяка неразбираема забележка се преформатира в яростен спор с единствен възможен резултат победа/загуба. Това вече разбирате. Сигурно е изкривяване от точните науки.

Можеш да си го сложиш в подписа. :mrgreen:
Последна промяна 1 на Dinain, променена общо 6 пъти
Сбърках!
Т-72, 24.02.22

Аватар
Dinain
Редовен потребител
Контакт:

Мнение от Dinain » 06 Фев 2026, 00:35

Archer написа:
05 Фев 2026, 20:04
Има и един друг "поинт" често филмите за да се създаде рекламен шум се пускат такива новини за да се създаде клюка и интрига, до тук реално не се знае коя актриса ще я играе..
Не пиши такива неща. Това е спекулация - не е бинарен избор прав съм/не съм прав и CPU-то не може да го прочете.
Сбърках!
Т-72, 24.02.22

Аватар
EddieBG
Редовен потребител
Контакт:

Мнение от EddieBG » 06 Фев 2026, 08:53

Аха... ние сме тия с черно-бялото мислене / виждане, а ти си тоя с 32-битовия цвят.

Не ти ли е време да смениш плочата?
Очевидно не си намерил някой ром, дето да те хвали във форума, и очевидно никой, освен теб, не вярва на тия тъпотии...
И.Павлов

Аватар
Dinain
Редовен потребител
Контакт:

Мнение от Dinain » 06 Фев 2026, 10:09

Щом казваш :) Затова се съгласих с теб и прекратих разговора.

(Ама поне 256, обиждаш ме)
Сбърках!
Т-72, 24.02.22

Аватар
Dinain
Редовен потребител
Контакт:

Мнение от Dinain » 07 Фев 2026, 13:21

EddieBG написа:
04 Фев 2026, 09:38
Изображение

А, бе, някой все пак гледал ли е това кинематографично чудо?
Military Pressured to See ‘Melania’ Against Their Will
https://www.thedailybeast.com/obsessed/ ... wers-warn/

Войници под строй. :mrgreen:
Сбърках!
Т-72, 24.02.22

Аватар
EddieBG
Редовен потребител
Контакт:

Мнение от EddieBG » 07 Фев 2026, 18:32

Бухахахаха.... още нищо не са видели, на американците тепърва им предстои запознаване с чудесата на тоталитарната държава.
И.Павлов

Отговори