Ами не... спокойно, оценките са от спортни и не само журанилсти от "либералните антипутински настроени медии из Западните краища"rki написа: ↑27 Фев 2019, 13:44Спокойно, всички знаят, че не са ваши - това са опорните точки спуснати в Олгино.jarl_Ragnar написа: ↑27 Фев 2019, 13:29Оценките за Олимпиадата в Сочи и СП 2018-та като организация не са мои.
Аз реших пък да се поразровя около пустата Универсиада- сега, някой ако го бодат очите изкуствените и боядисани пространства имитиращи сняг, то покрай тази Универсиада ще останат придобивки за хората и след нея. При това сериозна инфраструктура. Ма за това нямаме сетива, щото не ни обслужва фобията.
И така:
Ново дизайн на летището плюс нов терминал:

Нови кампуси, в които ще бъдат настанени доброволците, а след това остават за студентите от Сибирский федеральный университет

Нов корпус на многопрофилна болница. Плюс нов спешен медицински център.

Плюс мост над Енисей, с детелини и свръзки, за които Бойко Борисов сигурно ще реже ленти на всяка лента. Да ме прощавате за тавтологията.
https://www.youtube.com/watch?v=AXdgHg_kRWs
Като споменах Биби, този пръв приятел на водещата европейска партия, ЕНП, която управлява бъднините на континента, от снизхождение към тукашните му фенове, няма да слагам снимки на спортните комплекси които ще поемат състезанията от тази Универсиада- такива ние няма да имаме и след 100 години. Вервайте ми.
Не знам, аз на този фон бих преглътнал чиновническите изхвърляния с елхичките...