Не се измъквай.
Преди да постнеш смимката, провери историята и.
Веднъж тук във форума вече я пуска тази снимка.
Не се измъквай.
Чукча писател?T-72 написа: ↑22 Апр 2018, 16:05Тъй.Населението което живее в Украйна не го слагайте цялото под един знаменател.Има там и мощно партизанско движение в подкрепа на Червената армия.Ксантип както го описа едва ли не цялото е било на немска страна.Имало е предатели сражавали се на немска страна.Казвам предатели не към СССР , а към Украйна, защото е било ясно че Германия няма да допусне независима Украйна.
А кой е предател предлагам да оставим украинците сами да си решат.Ksantip написа: ↑22 Апр 2018, 15:03Специално за там го има и следния момент - германците са посрещнати като освободители, особено в Западна Украйна, но след като започват с кланетата и масовите депортации на работници към Райха, успяват да настроят срещу себе си голяма част от народа и се появява силно партизанско движение. Въпреки че е извън хронологическия обхват на раздела, но е неразривно свързана с темата, предлагам тук да обсъдим и съпротивата на прибалтийците и украинците срещу СССР, продължила чак до средата на 50-те.
Да , приемам чукченската критика.Пропуснал съм го това.Ksantip написа: ↑22 Апр 2018, 16:15Чукча писател?T-72 написа: ↑22 Апр 2018, 16:05Тъй.Населението което живее в Украйна не го слагайте цялото под един знаменател.Има там и мощно партизанско движение в подкрепа на Червената армия.Ксантип както го описа едва ли не цялото е било на немска страна.Имало е предатели сражавали се на немска страна.Казвам предатели не към СССР , а към Украйна, защото е било ясно че Германия няма да допусне независима Украйна.А кой е предател предлагам да оставим украинците сами да си решат.Ksantip написа: ↑22 Апр 2018, 15:03Специално за там го има и следния момент - германците са посрещнати като освободители, особено в Западна Украйна, но след като започват с кланетата и масовите депортации на работници към Райха, успяват да настроят срещу себе си голяма част от народа и се появява силно партизанско движение. Въпреки че е извън хронологическия обхват на раздела, но е неразривно свързана с темата, предлагам тук да обсъдим и съпротивата на прибалтийците и украинците срещу СССР, продължила чак до средата на 50-те.
Проверил съм. Според съвременните украински писания, това била циганка, която сама убила 4-те си деца, пък това което прилича на бодлива тел, било дефект на снимката. Само дето има няколко ракурса на тази снимка. А според поляците не се знае от кога е снимката, нито от къде е. За автори се спрягат най-различни хора на най-различни места. Дори и немски офицери са намесени.Христо Спириев написа: ↑22 Апр 2018, 15:53Не се измъквай.
Преди да постнеш смимката, провери историята и.
Веднъж тук във форума вече я пуска тази снимка.
О, не.
Защото след, като си проверил и поясняваш, че:
значи е умишлено, съзнателно тролене и провокация, несвързана с дискутираното по темата.А според поляците не се знае от кога е снимката, нито от къде е
Погроми срещу евреите в Полша е имало и след войната!Ksantip написа: ↑22 Апр 2018, 15:28Не знам защо си мислиш, че се опитвам да оправдая извършените от тях престъпления. А погромите срещу евреите също имат много дълга история. Мисля, че от цяла Източна Европа, само тук, на Балканите, нямаме такива "навици". Организирането изтребване през войната е просто нова форма на нещата, които са се случвали преди това. Едва ли има селско въстание в Полша, Русия и Румъния, в което първите жертви да не са били бирниците и местните евреи.
Тоест, поляците издигат паметник на въпросната случка, в това, което съм намерил за клането (на полски) е посочена като достоверна, но аз съм тролил темата.Христо Спириев написа: ↑22 Апр 2018, 18:22О, не.
Потвърди с ясно доказателство мнението си:Защото след, като си проверил и поясняваш, че:значи е умишлено, съзнателно тролене и провокация, несвързана с дискутираното по темата.А според поляците не се знае от кога е снимката, нито от къде е
П.П.Знае се откога и за какво е снимката.
Единствено за коментираната снимка коментирах и питах и за твърдението ти за вързани с бодлива тел деца.. Но след като втори път говориш за нея (първия я пусна пак провокативно):ValBo написа: ↑22 Апр 2018, 18:40Тоест, поляците издигат паметник на въпросната случка, в това, което съм намерил за клането (на полски) е посочена като достоверна, но аз съм тролил темата.► Show Spoiler
Но айде, тази снимка не вярна, останалите и те ли са руска дезинформация. Стоте хиляди жертви са тролеж?
Е, там после Армия Крайова им "връща" подобаващо, но пак страдащото е населението.
И аз съм пускал въпросната снимка и я взех от издадена в Полша книга ! Бях публикувал и книгата но сега не мога да я намеря .Христо Спириев написа: ↑22 Апр 2018, 15:38
Но да не е онази снимка, която си качвал, защото е менте пропаганда за престъпления от украинци и поляците махнаха скулптората от мемориала.
Има вършени престъпления, но не и снимката. Снимката е гнусна пропаганда.
Защото снимката я има от 20-те години. По разследване мисля на англичанин за полудяла циганка , която убила децата си.
Провери преди да пишеш глупости и провокации.
Провери.
Провери.
От къде ти е инфото и колко е верно ?Защото снимката я има от 20-те години. По разследване мисля на англичанин за полудяла циганка , която убила децата си.
Извинявам се за неточност. Отдавна се рових за случая.
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани