centara написа: ↑03 Яну 2026, 11:36
Bruchpilot написа: ↑03 Яну 2026, 09:36
Мерси, ще ги прегледам и тях ако намеря време!
За съжаление след като помислих малко върху изводите от тази от 2025-та оставам с впечатлението, че глистите са взели да напипват нещата и е въпрос на време да се пръкне някой "Рокосовски", който да успее да ги обърне в резултати. Дано клекнат преди това да стане, но кое ще изпревари, Божа работа.
Интелигентна и мислеща русня определено има. Но за късмет тя не взема важни решения и в обозримо бъдеще няма да заема висок пост. Аз ще започна да се притеснявам когато разкарат Герасимов, Путин в изявление каже, че е започнала третата отечествена война и обяви мобилизация. В момента руската армия е някакси разкрачена - хем води брутална война, хем трябва да изглежда, че всичко си върви както в мирно време. Оттам идвт безумните тъпотии, които руснята върши на бойното поле.
Интересно ми е някой да даде резюме на какво са започнали да напипват руснаците, защото и аз нямам намерение да чета 200 страници на руски...
Център, а не мислиш ли, че ако интелигентна и мислеща русня взема решенията, те ще са да свалят Путин и да прекратят тази идиотщина колкото може по-скоро?
Това, че Путин не обявява мобилизация, си има причина, която не можем да игнорираме. Също не можем да игнорираме признанията на всичките военкори, че "идейни" на фронта отдавна няма - всички записващи се доброволци, отиват само и единствено подмамени от обещанията за пари.
Колкото и да се обливат в пропаганда, руснаците не могат да отрекат реалността, че никой не е нападнал Русия, ами те се опитват да завладеят друга държава. Русия загуби вече неимоверно много от 4 години СВО, без да спечели абсолютно нищо, и дори най-тъпото им общество ще си зададе въпроса "зачем нам ето?"/"в името на какво?", ако им бъде наредено да продължат да жертват още повече.
"Бръсначът на Окам" най-ясно показва, че ако можеше Путин в изявление да каже, че е започнала третата отечествена война и обяви мобилизация, щеше вече да го е направил... но evidently той самият не смее да го направи вече 4 години.