Работен форум ⇒ МНЕНИЯ И ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА ФОРУМА
Модератор: Ksantip
- Dinain
- Редовен потребител
- Контакт:
- Status: Offline
Re: МНЕНИЯ И ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА ФОРУМА
Ако смяташ, че е нарушение - докладвай. За да преценят модераторите дали е такова. Защото (невероятно!) може да грешиш.
Ако просто искаш да възразиш, възрази като възрастен човек - описвайки ясно и аргументирано с какво не си съгласен и използвайки източници. Както гласи правилникът.
А неадекватни лица, чийто "принос" се изчерпва с регулярни псувни, заяждания и инфантилни подмятания без източници, много скоро се надявам да ни напуснат.
Просто е и няма нищо общо с някакви русофилски форуми.
Ако просто искаш да възразиш, възрази като възрастен човек - описвайки ясно и аргументирано с какво не си съгласен и използвайки източници. Както гласи правилникът.
А неадекватни лица, чийто "принос" се изчерпва с регулярни псувни, заяждания и инфантилни подмятания без източници, много скоро се надявам да ни напуснат.
Просто е и няма нищо общо с някакви русофилски форуми.
Сбърках!
Т-72, 24.02.22
Жалък си и си морално пропаднал тип, оправдаващ военните престъпления на полудял близкоизточен диктатор.Thorn, 26.08.25 🤭
Т-72, 24.02.22
Жалък си и си морално пропаднал тип, оправдаващ военните престъпления на полудял близкоизточен диктатор.Thorn, 26.08.25 🤭
- Ksantip
- Модератор
- Контакт:
Разбира се, че не. За последните две седмици имах възможност да отделя два пъти по около 20 минути за форума и за съжаление и двата пъти ми се наложи да трия десетки постове, които просто запълваха пространство. 99% от постовете бяха част от тъпите заяждания между теб, Динайн и Пистън. В общи линии забелязвам един и същ модел в последните месеци - спорите с Динайн по някаква тема, той не променя мнението си, вие му се сърдите и спирате да пишете по същество. Един вид излиза, че одобрението на Динайн ви е маркера за това дали да пишете смислени постове, или да се заяждате, което за мен е абсолютно неразбираемоBruchpilot написа: ↑29 Сеп 2025, 12:42И какво сега - когато някой пуска дезинформации, неверни заключения или откровени глупости да си мълчим за да има мира?
Хубаво, щом всички искат история 2.0![]()
Въпреки че разбирам защо отказът на другата страна да възприеме аргументите ни може да е дразнещо, това все пак не е нарушение. Нарушение е системният отказ от добавяне на източници (изтрих десетки такива постове), нарушения са и постоянните обиди и заяждания. Тъй като темата е за предложения за форума, моето е да не се напрягате толкова, защото когато влезна и видя, че "дискусиите" в темите са се свели до детски заяждания между уж зрели хора (мамка му, всички вие сте по-дърти от мен, не би трябвало да ви давам такива съвети
- piston
- Редовен потребител
Писането на лъжи и глупости не е лични отношения. Дингърдонгът пише лъжи и глупости и не е санкциониран. Нищо лично няма в това - преди него бяха интелектуалните му двойнизи пиздец, мизиец, Торн, иванов, Валбо и всякакви такива сволочи...
И каква информация можеш да получиш от миндил, който слага рандъм линкове и ги описва с фалшиви резщмета, или който публикува слухове?Чета форума, за да се информирам, не да разбера кой с кого има проблеми, какви и... отново ЗАЩО.
Три пъти го питам къде е прочел, че последният свален Су-34 е опляскан с Пейтриът (аз се интересувам от ЗРК и не съм попадал на такова инфо) - лузърът мълчи и извърта, вместо да си признае, че си го твърди той....?
Еми Дингърът не го спазва.... Най-смешното е, че самоволно си го променя и пак не го спазва....Към момента има някакъв (добър или лош, адекватен или не чак толкова) форумен правилник.
Всички сме се съгласили да го спазваме.
Някой нарушава правилника.
Ако те притеснява, че някой реагира на нарушения, проблемът е в теб, а не в точи, който реагира.....
"Непоносимо страдание за русина е това съзнание – да си през вековете една ръмжаща мечка извън оградата на цивилизацията."
Илия Бешков, сеп, 1950 г.
"War without logistics is called poverty"
William Cox
Слух, че Динг е в@гина
William Cox
Слух, че Динг е в@гина
- Ksantip
- Модератор
- Контакт:
В червено съм маркирал две от десетките причини защо баннах Пистън. Разберете, не ме интересува някой дали ви дразни, всичко отива по дяволите като започнем да се обиждаме. А ако правим само това и нищо друго, то тогава няма смисъл изобщо да общуваме.piston написа: ↑29 Сеп 2025, 15:28И каква информация можеш да получиш от миндил, който слага рандъм линкове и ги описва с фалшиви резщмета, или който публикува слухове?
Три пъти го питам къде е прочел, че последният свален Су-34 е опляскан с Пейтриът (аз се интересувам от ЗРК и не съм попадал на такова инфо) - лузърът мълчи и извърта, вместо да си признае, че си го твърди той....?
- bigdragon
- Редовен потребител
- Контакт:
Предлагам умишленото изопачаване на името или ника да се приравни към лична обида...
"Киев покръсти Русия. Киев ще я опее!"
Драгомир Янков
Моля, ако нещо в мен не ви харесва, не ме уведомявайте за това.
Постарайте се да преживеете този шок самостоятелно...!
Драгомир Янков
Моля, ако нещо в мен не ви харесва, не ме уведомявайте за това.
Постарайте се да преживеете този шок самостоятелно...!
- Ksantip
- Модератор
- Контакт:
Мисля че даже преди сме го обсъждали това и всички бяхме съгласни да трием такива изкривявания, така че поне аз мога пак да започна да го правя, даже и да не е докладван съответния пост (но би било по-лесно ако е докладван).
Проблемът в последните две седмици е, че всички модератори сме доста заети и нямаме време да влизаме достатъчно често във форума, което е причината голяма част от излишните постове да се виждат от всички за продължителен период от време и да тръгват изнервящи дискусии от тези постове.
- Thorn
- Редовен потребител
- Контакт:
Ако се придържаше към това мнение още навремето......Ksantip написа: ↑29 Сеп 2025, 15:46В червено съм маркирал две от десетките причини защо баннах Пистън. Разберете, не ме интересува някой дали ви дразни, всичко отива по дяволите като започнем да се обиждаме. А ако правим само това и нищо друго, то тогава няма смисъл изобщо да общуваме.piston написа: ↑29 Сеп 2025, 15:28И каква информация можеш да получиш от миндил, който слага рандъм линкове и ги описва с фалшиви резщмета, или който публикува слухове?
Ако се придържаше във всички теми.....
Може би имаше шанс да не стане такава помия.
Обикновено съм прав
За неудобни факти трябва да има наказания. Петя.
Разумните хора не се съмняват. Жертвите в Газа са малко.Dinain
Израел никого не е окупирал, никого. Не съществува арабски въпрос. Спириев
За неудобни факти трябва да има наказания. Петя.
Разумните хора не се съмняват. Жертвите в Газа са малко.Dinain
Израел никого не е окупирал, никого. Не съществува арабски въпрос. Спириев
- Bruchpilot
- Редовен потребител
- Контакт:
Ще ти отговоря малко отзад-напред, но:Ksantip написа: ↑29 Сеп 2025, 12:59Въпреки че разбирам защо отказът на другата страна да възприеме аргументите ни може да е дразнещо, това все пак не е нарушение. Нарушение е системният отказ от добавяне на източници (изтрих десетки такива постове), нарушения са и постоянните обиди и заяждания. Тъй като темата е за предложения за форума, моето е да не се напрягате толкова, защото когато влезна и видя, че "дискусиите" в темите са се свели до детски заяждания между уж зрели хора (мамка му, всички вие сте по-дърти от мен, не би трябвало да ви давам такива съвети), отделям достатъчно време да изтрия помията и след това се подготвям по 3 дена психически преди да влезна и да трябва отново да се занимавам с чистене вместо с четене.
Извинявай, но това си го написал все едно не познаваш модус операнди на Динайн и видите ли, ние сме едни лоши чичковци, които целенасочено и злонамерено се заяждат с човека! Колко пъти чисто и просто му писахме, че не е прав и то не само по "политически" въпроси, където да кажем всеки може да си има мнение, но и по чисто "технически" въпроси, където нюанси няма? Реакицията винаги е една - без капка съмнение, без миг проверка на фактите - с рогата напред започва да обяснява наляво и надясно, как той е прав, как неговото мнение е най-меродавно и как всички останали нищо не отбират по въпроса. И когато пак му се посочи, че нещо в гръмката му теория/спекулация/тълкувание нещо не е в ред, вместо замисляне и оценка, това предизвиква коренно обратна реакция. Е как да не започна да му се подигравам, да го чегъртам и да не го приемам на сериозно? Все пак форумът е за забавление
Ами напротив, изводът ти е напълно погрешен! Не спираме да пишем, защото се сърдим или се мерим по одобрението на някого си, а защото не виждаме нужда да споделяме ценна информация с някой, който няма да я оцени. Ако бше обратното можехме спокойно да пишем у Клюкарника, а не в профилен форум.Ksantip написа: ↑29 Сеп 2025, 12:59Разбира се, че не. За последните две седмици имах възможност да отделя два пъти по около 20 минути за форума и за съжаление и двата пъти ми се наложи да трия десетки постове, които просто запълваха пространство. 99% от постовете бяха част от тъпите заяждания между теб, Динайн и Пистън. В общи линии забелязвам един и същ модел в последните месеци - спорите с Динайн по някаква тема, той не променя мнението си, вие му се сърдите и спирате да пишете по същество. Един вид излиза, че одобрението на Динайн ви е маркера за това дали да пишете смислени постове, или да се заяждате, което за мен е абсолютно неразбираемо. Все едно аз да се разстроя, защото Динайн не приема, че липсата на пехота във ВСУ е проблем. Направо си разплитам чорапите от яд, че не мога да убедя човек в интернет в гледната си точка
.
Строши-пилот 
- Ksantip
- Модератор
- Контакт:
Ок, разбрах те, благодаря за отговора. Динайн не приемал техническите обяснения - ами ок, заслужава си подигравки и игнориране щом е така, но не разбирам защо спирате да обсъждате интересните за вас теми, в които сте и компетентни, само защото Динайн има детинското желание да е "прав" във всички спорове. Бих разбрал защо някой спира да пише, защото не му харесва как се комуникира във форума или просто не намира смисъл, но във вашият (на теб и Пистън, че и на Торн) случай, инвестицията на време продължава, но вече хем инвестирате време, хем няма добавена стойност (както за вас, така и за четящите). Просто не го разбирам, но предполагам, че това е нещо индивидуално. Относно втората част - защо мислиш, че няма кой да я оцени? Пак се връщаме на това, че не харесваш как един човек комуникира, но по този начин игнорираш всички, които биха били заинтересовани от експертизата ти.Bruchpilot написа: ↑29 Сеп 2025, 20:18Ще ти отговоря малко отзад-напред, но:Ksantip написа: ↑29 Сеп 2025, 12:59Въпреки че разбирам защо отказът на другата страна да възприеме аргументите ни може да е дразнещо, това все пак не е нарушение. Нарушение е системният отказ от добавяне на източници (изтрих десетки такива постове), нарушения са и постоянните обиди и заяждания. Тъй като темата е за предложения за форума, моето е да не се напрягате толкова, защото когато влезна и видя, че "дискусиите" в темите са се свели до детски заяждания между уж зрели хора (мамка му, всички вие сте по-дърти от мен, не би трябвало да ви давам такива съвети), отделям достатъчно време да изтрия помията и след това се подготвям по 3 дена психически преди да влезна и да трябва отново да се занимавам с чистене вместо с четене.
Извинявай, но това си го написал все едно не познаваш модус операнди на Динайн и видите ли, ние сме едни лоши чичковци, които целенасочено и злонамерено се заяждат с човека! Колко пъти чисто и просто му писахме, че не е прав и то не само по "политически" въпроси, където да кажем всеки може да си има мнение, но и по чисто "технически" въпроси, където нюанси няма? Реакицията винаги е една - без капка съмнение, без миг проверка на фактите - с рогата напред започва да обяснява наляво и надясно, как той е прав, как неговото мнение е най-меродавно и как всички останали нищо не отбират по въпроса. И когато пак му се посочи, че нещо в гръмката му теория/спекулация/тълкувание нещо не е в ред, вместо замисляне и оценка, това предизвиква коренно обратна реакция. Е как да не започна да му се подигравам, да го чегъртам и да не го приемам на сериозно? Все пак форумът е за забавление
Ами напротив, изводът ти е напълно погрешен! Не спираме да пишем, защото се сърдим или се мерим по одобрението на някого си, а защото не виждаме нужда да споделяме ценна информация с някой, който няма да я оцени. Ако бше обратното можехме спокойно да пишем у Клюкарника, а не в профилен форум.Ksantip написа: ↑29 Сеп 2025, 12:59Разбира се, че не. За последните две седмици имах възможност да отделя два пъти по около 20 минути за форума и за съжаление и двата пъти ми се наложи да трия десетки постове, които просто запълваха пространство. 99% от постовете бяха част от тъпите заяждания между теб, Динайн и Пистън. В общи линии забелязвам един и същ модел в последните месеци - спорите с Динайн по някаква тема, той не променя мнението си, вие му се сърдите и спирате да пишете по същество. Един вид излиза, че одобрението на Динайн ви е маркера за това дали да пишете смислени постове, или да се заяждате, което за мен е абсолютно неразбираемо. Все едно аз да се разстроя, защото Динайн не приема, че липсата на пехота във ВСУ е проблем. Направо си разплитам чорапите от яд, че не мога да убедя човек в интернет в гледната си точка
.
- Ksantip
- Модератор
- Контакт:
Навремето дълбоко грешах като защитавах гледната точка, че всеки заслужава право на мнение, но тогава още не си давах сметка какви ракови клетки са форумните русофили и мислех, че не трябва да се банват ако спазват добрия тон. Както и да е, отдавна се разделих с тези илюзии.Thorn написа: ↑29 Сеп 2025, 16:48Ако се придържаше към това мнение още навремето......Ksantip написа: ↑29 Сеп 2025, 15:46В червено съм маркирал две от десетките причини защо баннах Пистън. Разберете, не ме интересува някой дали ви дразни, всичко отива по дяволите като започнем да се обиждаме. А ако правим само това и нищо друго, то тогава няма смисъл изобщо да общуваме.piston написа: ↑29 Сеп 2025, 15:28И каква информация можеш да получиш от миндил, който слага рандъм линкове и ги описва с фалшиви резщмета, или който публикува слухове?
Ако се придържаше във всички теми.....
Може би имаше шанс да не стане такава помия.
Теб също не те разбирам, както не разбирам и Пилота. Стотици пъти си изразявал отвращение към този форум, но все пак отделяш време почти всеки ден за да пишеш тук. Не се оплаквам, но накрая ще се окаже, че има две категории хора, които пишат във форума - Динайн и хора, които искат да го дразнят, защото на свой ред му се дразнят. Това ми се струва излишно, но пак казвам, всеки сам решава как да инвестира времето и нервите си. Аз по принцип избягвам да се ядосвам на хора в интернет и не хабя малкото време, което мога да отделя на форуми като цяло, във висене в дразнещи ме форуми. Все едно да отида в "историята.нет" и да започна да им обяснявам колко са тъпи, защото са русофили. Не че ще ме търпят повече от две минути, но все пак ми разбираш идеята.
- Bruchpilot
- Редовен потребител
- Контакт:
Ок, приемам критиката, че на последък въпреки, че след няколко мнения ясно виждам на къде отива ситуацията, продължавам да ръчкам ДинайнKsantip написа: ↑29 Сеп 2025, 20:41Ок, разбрах те, благодаря за отговора. Динайн не приемал техническите обяснения - ами ок, заслужава си подигравки и игнориране щом е така, но не разбирам защо спирате да обсъждате интересните за вас теми, в които сте и компетентни, само защото Динайн има детинското желание да е "прав" във всички спорове. Бих разбрал защо някой спира да пише, защото не му харесва как се комуникира във форума или просто не намира смисъл, но във вашият (на теб и Пистън, че и на Торн) случай, инвестицията на време продължава, но вече хем инвестирате време, хем няма добавена стойност (както за вас, така и за четящите). Просто не го разбирам, но предполагам, че това е нещо индивидуално. Относно втората част - защо мислиш, че няма кой да я оцени? Пак се връщаме на това, че не харесваш как един човек комуникира, но по този начин игнорираш всички, които биха били заинтересовани от експертизата ти.Bruchpilot написа: ↑29 Сеп 2025, 20:18Ще ти отговоря малко отзад-напред, но:Ksantip написа: ↑29 Сеп 2025, 12:59Въпреки че разбирам защо отказът на другата страна да възприеме аргументите ни може да е дразнещо, това все пак не е нарушение. Нарушение е системният отказ от добавяне на източници (изтрих десетки такива постове), нарушения са и постоянните обиди и заяждания. Тъй като темата е за предложения за форума, моето е да не се напрягате толкова, защото когато влезна и видя, че "дискусиите" в темите са се свели до детски заяждания между уж зрели хора (мамка му, всички вие сте по-дърти от мен, не би трябвало да ви давам такива съвети), отделям достатъчно време да изтрия помията и след това се подготвям по 3 дена психически преди да влезна и да трябва отново да се занимавам с чистене вместо с четене.
.
Строши-пилот 
- Dinain
- Редовен потребител
- Контакт:
Ако някой се забавлява с това да се прави на дебил, много странни забавления имате, ама разни хора, разни идеали.
Виж, няма нищо ново под слънцето - "техничарите" винаги са им липсвали soft skills, и форума не е изключение. Оказва се, че понякога дори те грешат или въобще не са толкова запознати с днешната ситуация, колкото са си мислели, а за "техничар" да греши за нещо техническо, това е кръвна обида. Наистина!
После почва едно дебнене и желание за реванш, ама толкова яростно, че е чак смешно - все едно трябва да се възстанови загубена рицарска чест.
Проблемът е, че няма за какво реално да се хванат, ами трябва да нарушим граматиката за 3-ти клас, формалната логика и правилата на българския език, за да изсмучат от пръстите някакво "обвинение". До равнище Пистън с псувни да ме обвини в разпростряване на фейкове, защото някъде съм бил написал "С-300", а то било "С-300П". Това според него е "фейк"(!)... е, не е ли смешно?
Абсолютно никога не съм "отказвал" да приема технически обяснения. Това което отказвам, е да си губя времето с копнеещи за реванш наранени егота, които дори едно опровержение не могат да формулират като хората (разбираемо, понеже изначално няма и какво да опровергават), освен това задръстват темите със заяжданията си.
Наистина, нищо ново под слънцето.
Виж, няма нищо ново под слънцето - "техничарите" винаги са им липсвали soft skills, и форума не е изключение. Оказва се, че понякога дори те грешат или въобще не са толкова запознати с днешната ситуация, колкото са си мислели, а за "техничар" да греши за нещо техническо, това е кръвна обида. Наистина!
После почва едно дебнене и желание за реванш, ама толкова яростно, че е чак смешно - все едно трябва да се възстанови загубена рицарска чест.
Проблемът е, че няма за какво реално да се хванат, ами трябва да нарушим граматиката за 3-ти клас, формалната логика и правилата на българския език, за да изсмучат от пръстите някакво "обвинение". До равнище Пистън с псувни да ме обвини в разпростряване на фейкове, защото някъде съм бил написал "С-300", а то било "С-300П". Това според него е "фейк"(!)... е, не е ли смешно?
Абсолютно никога не съм "отказвал" да приема технически обяснения. Това което отказвам, е да си губя времето с копнеещи за реванш наранени егота, които дори едно опровержение не могат да формулират като хората (разбираемо, понеже изначално няма и какво да опровергават), освен това задръстват темите със заяжданията си.
Наистина, нищо ново под слънцето.
Сбърках!
Т-72, 24.02.22
Т-72, 24.02.22
- piston
- Редовен потребител
Източник, доказващ това твърдение?!? Ерго, докладвам…
"Непоносимо страдание за русина е това съзнание – да си през вековете една ръмжаща мечка извън оградата на цивилизацията."
William Cox
Слух, че Динг е в@гина
William Cox
Слух, че Динг е в@гина
- Bruchpilot
- Редовен потребител
- Контакт:
Имам питане - защо забраната за достъп на Пистън е изменена в перманентна и ако това наистина е така, защо решението не е обявено?
Строши-пилот 
-
Tuco_Ramirez
- Редовен потребител
Навремето бях администратор на далеч по-посещаван форум.Убедил съм се че бановете водят до още и още банове и накрая форума обеднява откъм участници и остават 10души на кръст с изтъркания си репертоар.Универсален цяр за хората използващи цинизми и вулгарности няма измислен.Но все пак колкот по-малко им се обръща внимание-толкоз по-малък им е и ищяха да го правят.Приемете че някои хора така си говорят,с това светът няма да се свърши.
It's a sin.At school they taught me how to be.So pure in thought and word and deed.They didn't quite succeed...
- Ksantip
- Модератор
- Контакт:
Явно без да искам съм го баннал за постоянно след като го баннах за месец и осъзнах, че не мога да отговоря на личното му съобщение (перманентният бан е опцията по дефиниция, не че ми се е "плъзнал" пръстаBruchpilot написа: ↑05 Окт 2025, 20:23Имам питане - защо забраната за достъп на Пистън е изменена в перманентна и ако това наистина е така, защо решението не е обявено?
- Ksantip
- Модератор
- Контакт:
Принципно съм съгласен с теб, но в конкретният случай проблемът е, че участието на колегата се изчерпва (почти) само с псувните, а цинизмите провокират други цинизми и това в крайна сметка отблъсква още повече хора.Tuco_Ramirez написа: ↑05 Окт 2025, 20:40Навремето бях администратор на далеч по-посещаван форум.Убедил съм се че бановете водят до още и още банове и накрая форума обеднява откъм участници и остават 10души на кръст с изтъркания си репертоар.Универсален цяр за хората използващи цинизми и вулгарности няма измислен.Но все пак колкот по-малко им се обръща внимание-толкоз по-малък им е и ищяха да го правят.Приемете че някои хора така си говорят,с това светът няма да се свърши.
- Bruchpilot
- Редовен потребител
- Контакт:
Благодаря за бързата реакция!Ksantip написа: ↑05 Окт 2025, 21:33Явно без да искам съм го баннал за постоянно след като го баннах за месец и осъзнах, че не мога да отговоря на личното му съобщение (перманентният бан е опцията по дефиниция, не че ми се е "плъзнал" пръстаBruchpilot написа: ↑05 Окт 2025, 20:23Имам питане - защо забраната за достъп на Пистън е изменена в перманентна и ако това наистина е така, защо решението не е обявено?). Оправих бана и е до 1-и ноемрви, както си беше оригинално, благодаря за сигнализирането!
Строши-пилот 
- Bushman
- Редовен потребител
- Контакт:
Всъщност, аз лично нямам нищо против псувните и те по никакъв начин не ме притесняват.
Строител съм и досега не съм срещал равностоен противник дори по строежите, а какво остава за форум на изтънчени интелектуалци...
Просто такъв "стил" на общуване ми се вижда безсмислен и не допринася полза за никого, води единствено до загуба на време и нерви.
Като начин за психично разтоварване и моментно "изпускане на парата" го разбирам, но е кофти, когато се превърне в рутина...
Сега си давам сметка, че последните години съм принуден да общувам предимно с културни хора, та може да съм позагубил форма.
А и участието ми толкова коректен и етичен форум изобщо не допринася за възстановяване на речниковия ми запас. Кофтиии...
Excellent! Steven is my name!
Жадность фраера погубит...
Жадность фраера погубит...
-
Tuco_Ramirez
- Редовен потребител
Псувните са симптом,а не болест.Фронтлайн Монитор е другото име на Контрол и Алт,ама без дел...Неслучайно дълго време след постовете на първия,няколко минути по-късно се явяваха дежурните постове на втория.Модераторката е администратор в дира и личен приятел на Моника Станишева.Амазон,Държавната Стъкмистика и другата такава(той ще се сети кой е,неминуемо ще се сети,даже и хоро ще играе) са пета колона,ако и да са от другата страна на Овертона.Навремето помогнах на Динаин да направи Бойнаслава 2.Трябва ли да правим и Бойнаслава 3!?Триста гигабайта място имам,трябва ли да се нищим,цепим и лющим като тумба мравки!?Вместо това Трънът е с бан и днеска и нощеска,върлий враг на тутраканска селищна система,сигурно за няма и 10годин сбра повече дни в кауша от Нелсън Мандела за двайсе...
Така!Идейната пледоария приключи.Тия изброените ги презирам,но очевидно няма как да ги махна...Плюл съм на портретите им отдавна,те па едни портрети...Сещам се за култовата реплика на Александър Трети."Кажете му че и аз бих плюл на неговия портрет,ама няма такъв.И друг път не ми слагайте снимката в пивници"."Предлагам от 15 октомври до 1 декември да не се банва никой от форума по никави причини.Ама псувал,ама заплашвал че ще пребие някого,ама показал си половия орган или какво е изходил отзад през отверстието-голяма работа.Дайте да видим да не се окаже че броя изтрити постове и модераторската работа са си е все същите...45дни...ще ги преживеете...45години преживяхте...
Така!Идейната пледоария приключи.Тия изброените ги презирам,но очевидно няма как да ги махна...Плюл съм на портретите им отдавна,те па едни портрети...Сещам се за култовата реплика на Александър Трети."Кажете му че и аз бих плюл на неговия портрет,ама няма такъв.И друг път не ми слагайте снимката в пивници"."Предлагам от 15 октомври до 1 декември да не се банва никой от форума по никави причини.Ама псувал,ама заплашвал че ще пребие някого,ама показал си половия орган или какво е изходил отзад през отверстието-голяма работа.Дайте да видим да не се окаже че броя изтрити постове и модераторската работа са си е все същите...45дни...ще ги преживеете...45години преживяхте...
It's a sin.At school they taught me how to be.So pure in thought and word and deed.They didn't quite succeed...
-
Sasel
- Редовен потребител
- Контакт:
Съгласен, но хайде да дадат преди това един бан на собственика, че много се оля от безнаказаността си и почва да сипе фейкове с кофи. Вижда се, че е изнервен, нека почине поне един ден.Tuco_Ramirez написа: ↑07 Окт 2025, 11:47."Предлагам от 15 октомври до 1 декември да не се банва никой от форума по никави причини.
Dinain към rki: Спри се, бе човек. Побърка се...
"нормално беше да има някакво кръвопускане" Dinain за кланетата на цивилни алауити.
Руснаците ще модернизират Ту-142 за да попълнят загубите на А-50. Dinain
"нормално беше да има някакво кръвопускане" Dinain за кланетата на цивилни алауити.
Руснаците ще модернизират Ту-142 за да попълнят загубите на А-50. Dinain
-
Пресиян
- Редовен потребител
Ра Мирес пак е писал глупости във форума. Не съм съгласен с нито едно от мненията на Ра Мирес. Питайте Tuco с колко различни псевдонима е писал във форума. Аз съм човек и никога не съм бил колона. Комунистическият режим в България е обявен със закон за престъпен. Един умен човек беше казал, че комунистите мразят хората, а хората ненавиждат комунистите. Проповядването на насилствено изменение на установения от конституцията на България обществен и държавен строй е престъпление. Проповядването или подбуждането към омраза, основана на народност, е престъпление. Проповядването на антидемократична идеология е престъпление. Затова нека модераторите да преценят дали да наложат наказание на Tuco или направо да сезират прокуратурата заради някои от постовете му.
- rki
- Редовен потребител
да сезират прокуратурата....

The USSR is still collapsing before our very eyes
Parasha delenda est
- centara
- Редовен потребител
- Контакт:
Това става най-яката тема 
"Издивявам от лицемерие и двойни стандарти" - Thorn
Dinain: "Украински Mirage-4F"
Емигрант - човек, който заминава от твоята страна
Имигрант - човек, който идва в твоята страна
Научете ги тези думи най-накрая!
Dinain: "Украински Mirage-4F"
Емигрант - човек, който заминава от твоята страна
Имигрант - човек, който идва в твоята страна
Научете ги тези думи най-накрая!
- Almasy
- Редовен потребител
- Контакт:
Ми не съм убеден
По същия начин стартира началото на края на ЕрТруп2000 преди балдър години.....
Там поне беше повече от ясно, защо се хванахме гуша за гуша - лагерите бяха твърдо дефинирани - русороби/комуноиди, начело със собственика - подлогата пАнчелиев, активно лижещ задници в руЦкото посолство срещу русофоби/демократи.
Тук, поне на мен, дори не ми е ясно защо.....
Когато не могат да ограничат свободата на мисълта – ограничават свободата на тялото
Декомунизация. ДеКГБизация. Дерусификация.
Декомунизация. ДеКГБизация. Дерусификация.