Работен форум ⇒ МНЕНИЯ И ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА ФОРУМА

Място за съобщения и предложения относно форума

Модератор: Ksantip

Отговори
Аватар
pnp5q
Модератор
Контакт:
Status: Offline

Re: МНЕНИЯ И ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА ФОРУМА

Мнение от pnp5q » 18 Ное 2019, 09:37

kramer написа: ↑
17 Ное 2019, 20:48
на изключителния форум БС (1)му се разсказа играта и (2)целенасочено беше удавен
Като знам от колко години БС креташе едва-едва - хайде да си докажеш лютите приказки, ако смееш!

Заб. Руското "разсказа" на български се пише "разказа".
"Преход от раболепие към злорадство - това е истинското клеймо на роба." - А.Мирер

Аватар
Amazon
Модератор
Контакт:

Мнение от Amazon » 18 Ное 2019, 22:49

17 Ное 2019, 20:48
Хе, гледам репортнати постове, собственикът на форума ги неглежира, даже цитира.... :)
И кво става, на изключителния форум БС му се разсказа играта и целенасочено беше удавен, за да може тука да има хляб и зрелища.
Крамер, идея си нямам защо го няма вече БС. Бях свикнал да влизам там почти всекидневно и да чета архива, където толкова много знаещи и интересни хора са писали. Беше ми един вид като лекарство. Ако затварянето му не е финансов, или технически проблем, ще се постарая поне да разбера кои са хорицата постигнали това и ще пиша тук.

Дори линковете до БС в Уикито вече са празни. А не е да няма такива, особено в руското Уики. Толкова труд на вятъра...

Гиго
Редовен потребител
Контакт:

Мнение от Гиго » 19 Ное 2019, 00:39

Чакайте, наистина ли го няма? Аз като се опитам да вляза ми иска потр. име и парола, но тъй като не си ги спомням - не мога да продължа. Обаче ако някой си знае login данните - пак ли не може да влезе?

Аватар
Amazon
Модератор
Контакт:

Мнение от Amazon » 19 Ное 2019, 02:09

Гиго написа: ↑
19 Ное 2019, 00:39
Чакайте, наистина ли го няма? Аз като се опитам да вляза ми иска потр. име и парола, но тъй като не си ги спомням - не мога да продължа. Обаче ако някой си знае login данните - пак ли не може да влезе?
Аз поне не мога. Но дори да можех, това не променя нещата. Форума не е публично досъпен, или не съществува, което е едно и също.

Аватар
centara
Редовен потребител
Контакт:

Мнение от centara » 19 Ное 2019, 05:44

Интересно, ако форумът го няма, какво тогава иска потребителско име и парола?
Дано някой с повече познания знае.
"Издивявам от лицемерие и двойни стандарти" - Thorn
Dinain: "Украински Mirage-4F" :lol:
Емигрант - човек, който заминава от твоята страна
Имигрант - човек, който идва в твоята страна
Научете ги тези думи най-накрая!

kramer
Редовен потребител
Контакт:

Мнение от kramer » 19 Ное 2019, 18:42

Няма го, не може да се влезе... :cry:

iasen ianakiev
Редовен потребител
Контакт:

Мнение от iasen ianakiev » 19 Ное 2019, 18:52

19 Ное 2019, 18:42
Няма го, не може да се влезе... :cry:
Наистита го няма. Жалко. :( :(

Гиго
Редовен потребител
Контакт:

Мнение от Гиго » 19 Ное 2019, 19:32

Еее, много жалко! Страшно много информация имаше там. Някой от вас има ли начин да се свърже с Imperial (май така се казваше собственика), gollum или някой от другите и да ги пита какво се е случило?

Аватар
vassiln
Редовен потребител

Мнение от vassiln » 19 Ное 2019, 20:27

Тъжно, но неизбежно за всеки форум. Да се надяваме, че тамошният собственик е добре и просто е забравил да плати таксата за хостинга или облака или каквото там има да плаща.
На мен определено ми бе антипатичен (може да е било взаимно), но ценях труда на толкова много начетени хора, които са писали там.
И всичко това се проваля и изчезва без следа, само заради нечия прищявка или една злополука.
Най-тъжното е, че реалното съдържание на всеки форум надхвърля с доста това, което собственика е създал, а зависи като в един филм от щракването с пръст на някоя персона или съдбата.
Някога може да се появи законова защита на това, което някой тук нарече "контент", примерно за сайтове с нетърговска цел и (повече от) определен брой посещения, където на практика не собственика е определил съдържанието, а неопределен кръг лица, знайни или незнайни. Така както някои закони бранят старите каменни плочи от вандали или иманяри.

Аватар
piston
Редовен потребител

Мнение от piston » 19 Ное 2019, 22:18

Защо сте трили постовете ми в темата за Сирия?
"Непоносимо страдание за русина е това съзнание – да си през вековете една ръмжаща мечка извън оградата на цивилизацията."
Илия Бешков, сеп, 1950 г.

"War without logistics is called poverty"
William Cox

Слух, че Динг е в@гина

Аватар
vassiln
Редовен потребител

Мнение от vassiln » 19 Ное 2019, 22:40

Сигурно защото нарече друг потребител "скоте"?

Аватар
piston
Редовен потребител

Мнение от piston » 20 Ное 2019, 08:01

vassiln написа: ↑
19 Ное 2019, 22:40
Сигурно защото нарече друг потребител "скоте"?
Не питам теб
"Непоносимо страдание за русина е това съзнание – да си през вековете една ръмжаща мечка извън оградата на цивилизацията."

William Cox

Слух, че Динг е в@гина

Аватар
vassiln
Редовен потребител

Мнение от vassiln » 20 Ное 2019, 08:30

Нищо, публичен форум сме, гледам че не ти отговарят.
Но извинявай, че се опитах да ти посоча едно възможно обяснение. ..

Аватар
Amazon
Модератор
Контакт:

Мнение от Amazon » 20 Ное 2019, 12:25

Предполагам са изтрити за агресивно поведение. Никой модератор не обича агресия, размяна на епитети и излишно напрежение. Мнението ти, което току що аз изтрих, също съдържаше обида.

Аватар
piston
Редовен потребител

Мнение от piston » 20 Ное 2019, 13:16

Amazon написа: ↑
20 Ное 2019, 12:25
Предполагам са изтрити за агресивно поведение. Никой модератор не обича агресия, размяна на епитети и излишно напрежение. Мнението ти, което току що аз изтрих, също съдържаше обида.
Моля да се възстанови мнението ми, което съдържаше линк кум трите видеоклипа с изстъпленията на руските варвари. Не ме интересува чии русомански чувства съм обидил. Също така ти пратих лично по друг въпрос - ще очаквам отговор

William Cox

Слух, че Динг е в@гина

iasen ianakiev
Редовен потребител
Контакт:

Мнение от iasen ianakiev » 21 Ное 2019, 20:54

piston написа: ↑
20 Ное 2019, 13:16
Amazon написа: ↑
20 Ное 2019, 12:25
Моля да се възстанови мнението ми, което съдържаше линк кум трите видеоклипа с изстъпленията на руските варвари. Не ме интересува чии русомански чувства съм обидил. Също така ти пратих лично по друг въпрос - ще очаквам отговор
Тоя нали го върнахте щото бил много ценен за форума. С кое точно е ценен, с псувните ли или с ежедневните обиди към потребители на форума?
А и да питам, докога ще го скатавате от бан?

Аватар
vvurbanov
Редовен потребител
Контакт:

Мнение от vvurbanov » 26 Ное 2019, 04:29

Предлагам да се наложи вето на руската пропаганда във форума!
Едни и същи нейни опорни точки биват оборвани многократно. Омръзва всяка информация да се представя от русифилска гледна точка. Някои индивиди постват единствено руска пропаганда, и не само качват фейкове, но даже ги създават. Във всеки техен пост присъства величието на Русия, анти-демократичната пропаганда,развала на Европа,прекрасния социализъм, лошия запад виновен за всички беди,...... . Втръсва постоянно да се обсъжда целия пропаганден пакет отново и отново. Така превръщат форума във филиал на фабриката за тролове в Олгино. Не разбирам защо трябва да се толерират техните пристрастия? От къде накъде, ще серат възторжено миризливи лайнца ?
Виждам ,че на някои им доставя удоволствие и се опияняват, но разпространяването на руска пропаганда не е нито демокрация, нито право на мнение както твърдят.
"Quisque constituit sibi" (Всеки сам си преценя)

Аватар
centara
Редовен потребител
Контакт:

Мнение от centara » 26 Ное 2019, 05:24

vvurbanov написа: ↑
26 Ное 2019, 04:36
.... но разпространяването на руска пропаганда не е нито демокрация, нито право на мнение както твърдят.
+1000
Винаги съм твърдял същото.
"Издивявам от лицемерие и двойни стандарти" - Thorn
Dinain: "Украински Mirage-4F" :lol:
Емигрант - човек, който заминава от твоята страна
Имигрант - човек, който идва в твоята страна
Научете ги тези думи най-накрая!

kramer
Редовен потребител
Контакт:

Мнение от kramer » 26 Ное 2019, 19:41

26 Ное 2019, 04:29
Едни и същи нейни опорни точки биват оборвани многократно. Омръзва всяка информация да се представя от русифилска гледна точка. Някои индивиди постват единствено руска пропаганда, и не само качват фейкове, но даже ги създават. Във всеки техен пост присъства величието на Русия, анти-демократичната пропаганда,развала на Европа,прекрасния социализъм, лошия запад виновен за всички беди,...... . Втръсва постоянно да се обсъжда целия пропаганден пакет отново и отново. Така превръщат форума във филиал на фабриката за тролове в Олгино. Не разбирам защо трябва да се толерират техните пристрастия? От къде накъде, ще серат възторжено миризливи лайнца ?
Виждам ,че на някои им доставя удоволствие и се опияняват, но разпространяването на руска пропаганда не е нито демокрация, нито право на мнение както твърдят.
Я обясни какво е фабриката в Олгино?

Аватар
pnp5q
Модератор
Контакт:

Мнение от pnp5q » 27 Ное 2019, 01:50

26 Ное 2019, 19:41
26 Ное 2019, 04:29
Я обясни какво е фабриката в Олгино?
Заповядай: Агентство интернет-исследований (рус.), на руски се появи информация още преди Крим, а нашумя съвсем покрай разследването на Мюлер за намеса в кампанията на Тръмп. И снимка на една от бившите щаб-квартири има. Мисля, че името на някакъв сътрудник плюс тоя адрес бяха изплавали в мета-данните на някакъв файл, хванат в разследването, не помня вече подробности, отдавна беше.
"Преход от раболепие към злорадство - това е истинското клеймо на роба." - А.Мирер

Аватар
piston
Редовен потребител

Мнение от piston » 28 Ное 2019, 10:16

13 Ное 2019, 09:00
06 Ное 2019, 21:09
Моля най-настоятелно да се въведе модераторско одобрение на новите регистрации.
Моля за отговор

С оглед на днешната атака, мисля, че неприемането на предложението ми е проява на безотговорност.

William Cox

Слух, че Динг е в@гина

Аватар
piston
Редовен потребител

Мнение от piston » 06 Дек 2019, 23:35

Защо Торн е с перманентен бан?

William Cox

Слух, че Динг е в@гина

iasen ianakiev
Редовен потребител
Контакт:

Мнение от iasen ianakiev » 07 Дек 2019, 18:58

Аз също искам да попитам защо Thorn e с перманентен бан?

Аватар
ValBo
Редовен потребител
Контакт:

Мнение от ValBo » 07 Дек 2019, 19:30

Не е само Торн
Има и още с перманентен бан, без да е съобщено за това.
Finita la commedia

iasen ianakiev
Редовен потребител
Контакт:

Мнение от iasen ianakiev » 07 Дек 2019, 19:37

ValBo написа: ↑
07 Дек 2019, 19:30
Не е само Торн
Има и още с перманентен бан, без да е съобщено за това.
Кои са другите?

Отговори