Като знам от колко години БС креташе едва-едва - хайде да си докажеш лютите приказки, ако смееш!
Заб. Руското "разсказа" на български се пише "разказа".
Модератор: Ksantip
Като знам от колко години БС креташе едва-едва - хайде да си докажеш лютите приказки, ако смееш!
Крамер, идея си нямам защо го няма вече БС. Бях свикнал да влизам там почти всекидневно и да чета архива, където толкова много знаещи и интересни хора са писали. Беше ми един вид като лекарство. Ако затварянето му не е финансов, или технически проблем, ще се постарая поне да разбера кои са хорицата постигнали това и ще пиша тук.
Аз поне не мога. Но дори да можех, това не променя нещата. Форума не е публично досъпен, или не съществува, което е едно и също.
Моля да се възстанови мнението ми, което съдържаше линк кум трите видеоклипа с изстъпленията на руските варвари. Не ме интересува чии русомански чувства съм обидил. Също така ти пратих лично по друг въпрос - ще очаквам отговор
Тоя нали го върнахте щото бил много ценен за форума. С кое точно е ценен, с псувните ли или с ежедневните обиди към потребители на форума?
+1000
Я обясни какво е фабриката в Олгино?vvurbanov написа: ↑26 Ное 2019, 04:29Предлагам да се наложи вето на руската пропаганда във форума!
Едни и същи нейни опорни точки биват оборвани многократно. Омръзва всяка информация да се представя от русифилска гледна точка. Някои индивиди постват единствено руска пропаганда, и не само качват фейкове, но даже ги създават. Във всеки техен пост присъства величието на Русия, анти-демократичната пропаганда,развала на Европа,прекрасния социализъм, лошия запад виновен за всички беди,...... . Втръсва постоянно да се обсъжда целия пропаганден пакет отново и отново. Така превръщат форума във филиал на фабриката за тролове в Олгино. Не разбирам защо трябва да се толерират техните пристрастия? От къде накъде, ще серат възторжено миризливи лайнца ?
Виждам ,че на някои им доставя удоволствие и се опияняват, но разпространяването на руска пропаганда не е нито демокрация, нито право на мнение както твърдят.
Заповядай: Агентство интернет-исследований (рус.), на руски се появи информация още преди Крим, а нашумя съвсем покрай разследването на Мюлер за намеса в кампанията на Тръмп. И снимка на една от бившите щаб-квартири има. Мисля, че името на някакъв сътрудник плюс тоя адрес бяха изплавали в мета-данните на някакъв файл, хванат в разследването, не помня вече подробности, отдавна беше.kramer написа: ↑26 Ное 2019, 19:41Я обясни какво е фабриката в Олгино?vvurbanov написа: ↑26 Ное 2019, 04:29Предлагам да се наложи вето на руската пропаганда във форума!
Едни и същи нейни опорни точки биват оборвани многократно. Омръзва всяка информация да се представя от русифилска гледна точка. Някои индивиди постват единствено руска пропаганда, и не само качват фейкове, но даже ги създават. Във всеки техен пост присъства величието на Русия, анти-демократичната пропаганда,развала на Европа,прекрасния социализъм, лошия запад виновен за всички беди,...... . Втръсва постоянно да се обсъжда целия пропаганден пакет отново и отново. Така превръщат форума във филиал на фабриката за тролове в Олгино. Не разбирам защо трябва да се толерират техните пристрастия? От къде накъде, ще серат възторжено миризливи лайнца ?
Виждам ,че на някои им доставя удоволствие и се опияняват, но разпространяването на руска пропаганда не е нито демокрация, нито право на мнение както твърдят.
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани