Знаех си, че долната снимка е фейк. Христо Спириев го разконспирира. Радвам се, че срещу фалшивите новини на Рагнар бяха взети мерки (вече е обявен едноседмичен бан, видях).Христо Спириев написа: ↑08 Мар 2020, 19:32Администрацията "За поооочест" пред поредния дълбоконелегален кремълски фейкаджия.
StopFake
jarl_Ragnar написа: ↑08 Мар 2020, 17:28Загинали опозиционери:
В повечето случаи контрастите са много показателни. Който разбрал, разбрал.
Опровержение
Това не са загинали опозиционери в Сирия, а колаж от некролог на ИД на избити даеши в Синай от египетската армия. Колажа е от 2018г.
https://www.youm7.com/story/2018/2/16/% ... 18/3652650Hari SP
@Hari_Nuranian
·
16.02.2018 г.
#WilayatSinai publishes pictures of terrorist leaders killed in Egyptian army ops. Acc. to
@EgyArmySpox
Tamer Rifai, 53 "takfiris" were killed and 680 suspects detained on the 7th day of operations.
https://twitter.com/hashtag/WilayatSina ... htag_click
Работен форум ⇒ Сигнали за нарушения
Модератор: Ksantip
- Dinain
- Редовен потребител
- Контакт:
- Status: Online
Re: Сигнали за нарушения
Сбърках!
Т-72, 24.02.22
Жалък си и си морално пропаднал тип, оправдаващ военните престъпления на полудял близкоизточен диктатор.Thorn, 26.08.25 🤭
Т-72, 24.02.22
Жалък си и си морално пропаднал тип, оправдаващ военните престъпления на полудял близкоизточен диктатор.Thorn, 26.08.25 🤭
- piston
- Редовен потребител
- Status: Offline
Иванов с бан ли е и за колко време?
"Непоносимо страдание за русина е това съзнание – да си през вековете една ръмжаща мечка извън оградата на цивилизацията."
Илия Бешков, сеп, 1950 г.
"War without logistics is called poverty"
William Cox
Слух, че Динг е в@гина
William Cox
Слух, че Динг е в@гина
- piston
- Редовен потребител
"Непоносимо страдание за русина е това съзнание – да си през вековете една ръмжаща мечка извън оградата на цивилизацията."
William Cox
Слух, че Динг е в@гина
William Cox
Слух, че Динг е в@гина
- piston
- Редовен потребител
William Cox
Слух, че Динг е в@гина
William Cox
Слух, че Динг е в@гина
- pnp5q
- Модератор
- Контакт:
Виж последния постинг в тема "Наказани". Може би по IP-то е свалило два заека.
"Преход от раболепие към злорадство - това е истинското клеймо на роба." - А.Мирер
- piston
- Редовен потребител
Видях... Сега ще получа ли, може би, ясен отговор?
William Cox
Слух, че Динг е в@гина
William Cox
Слух, че Динг е в@гина
- Ivanov
- Редовен потребител
Не съм бе, не се притеснявай .
- Ivanov
- Редовен потребител
Re: Войната в Сирия
Мнение от Милчо » 08 Мар 2020, 12:41
Христо Спириев написа: ↑08 Мар 2020, 12:05
RIZAR написа: ↑08 Мар 2020, 10:40
"Ама аз видях кадри на убити бебета и жени, по телевизията казаха, че Асад убива и яде невинни хора."
Ако ти е останала капчица, една малка, мъничка капчица съвест погледни безжизнените очи на тези дечица, а такива снимки има с хиляди и ако съзнанието и съвестта ти позволяват
Снимките които си постнал илюстративни ли са ?
Как стават тия работи ? Май някой инжИнерствува във форумаRe: Войната в Сирия
Мнение от RIZAR » 08 Мар 2020, 13:03
Ivanov написа: ↑08 Мар 2020, 12:41
Христо Спириев написа: ↑08 Мар 2020, 12:05
RIZAR написа: ↑08 Мар 2020, 10:40
"Ама аз видях кадри на убити бебета и жени, по телевизията казаха, че Асад убива и яде невинни хора."
Ако ти е останала капчица, една малка, мъничка капчица съвест погледни безжизнените очи на тези дечица, а такива снимки има с хиляди и ако съзнанието и съвестта ти позволяват
Снимките които си постнал илюстративни ли са ?
Капчица, половин , греда капчица. Спириев помниш ли видеата за Идлибските лекари? И един , единствен нормален лекар не е останал в Идлиб! Всички нормални хора и професионалисти бяха изгонени и избити. Единствените "лекари' в Идлиб бяха "белите каски" , на които западна журналистка, (*ако открия отново видеото от една сграда на техния бивш тренировъчен лагер сниман от нея през 2019г.) се виждаха достатъчно количества химически материали за производствота на БОВ. Това са ти лекарите от Идлиб, това са ти "избитите" деца от бомбардировките- фейкове и холувидски чили пепърси
-
iasen ianakiev
- Редовен потребител
- Контакт:
Налазил ни е някакъв руски бот на име ВагнерИ, моля незабавно да бъде баннат. Да си пуска рекламите някъде другаде.
- Amazon
- Модератор
- Контакт:
Готов е.iasen ianakiev написа: ↑19 Мар 2020, 09:51Налазил ни е някакъв руски бот на име ВагнерИ, моля незабавно да бъде баннат. Да си пуска рекламите някъде другаде.
- vassiln
- Редовен потребител
Предлагам наказание за потребителя zhuyilong18. За прекалена активност и липса на аргументация в постовете.
Освен това, имам съмнения за подбудите му. Все пак китайците не са ни освободили от турско робство.
П.П. Пиша от телефона, защото ученичките и жената са ми завзели устройствата, и wi-fi-я в кухнята е лош.
П.П.П. Ако не бъде наказан, заплашвам да напусна форума.
Освен това, имам съмнения за подбудите му. Все пак китайците не са ни освободили от турско робство.
П.П. Пиша от телефона, защото ученичките и жената са ми завзели устройствата, и wi-fi-я в кухнята е лош.
П.П.П. Ако не бъде наказан, заплашвам да напусна форума.
- vassiln
- Редовен потребител
Този път съм сериозен. Вижте какво твърди модераторът Amazon:
Amazon, не ми е нужен втори ник, еле пък за да споря с теб. Вече се чудя дали и един такъв ми трябва.
Значи или имате някакъв бъг с детектора на IP-адреси, или някой се оля в конспиративните си умозаключения.Amazon написа: ↑23 Апр 2020, 02:22Василе, иде реч за подходяща среда за генериране на идеи и открития, както и реализацията им. Където е възможно абстрактното, или академичното, да се претвори в реалния живот. Такива места има няколко и най-голямото е САЩ.TangoCash написа: ↑23 Апр 2020, 01:39Здравейте отново, лекарства, коли, игри и т.н. могат да се произвеждат по цял свят и се произвеждат. Още повече, че по IQ САЩ са средно с 98, това е на практика равно на IQ на Европа и Русия. Докато в Китай е значително по - високо, 105 и изостава само с малко от държавите джуджета най - високо в класирането като Сингапур. Умни хора има и на други места по света, а и способни да произвеждат тези стоки и не виждам причина света да не продължи да съществува и без САЩ. Може би САЩ ще трябва да си ги купуват, но това си е техен проблем.
Прилагам карта на разпределение на IQ средностатистически по държави.
https://worldpopulationreview.com/count ... y-country/
Иначе да, Китай също може да произвежда коли, обаче това кой какво може да произвежда и на кой колко му е аккюто е отделна тема.
И спри да пишеш от два акаунта, защото ще заминат и двата и ще трябва да отваряш трети.
Amazon, не ми е нужен втори ник, еле пък за да споря с теб. Вече се чудя дали и един такъв ми трябва.
- Amazon
- Модератор
- Контакт:
Написах ти да спреш да пишеш от два ника. Няма форум, в който това да се приеме за нормално. Толкова.
- vassiln
- Редовен потребител
Писането от два ника е тежко нарушение. Съответно и твоето е тежко обвинение. Значи работата не може да приключи само с "толкова".
-
Flancer
- Редовен потребител
- Контакт:
Това не е ли втори такъв случай? Не може да е само толкова. Или бой или извинение, трябва да се види защо се случва, нали утре ще баннете някой на основание писане от два ника, а няма да е сигурно, че е виновен/виновни
.
- vassiln
- Редовен потребител
Тия дни тук един потребител се изказа за друг, че не би минал базов психотест, и за разлика от Тръмп не е спал с манекенки.
Ако първото е поносимо (сигурно и аз не бих минал неговия базов психотест), то второто - обсъждане на подробности, макар и въображаеми, за сексуалния живот на съфорумците, малко ми иде прекалено.
Същият потребител наскоро нарече нов посетител тук с моето най-вероятно име, и очевидно го обвини, че е мой втори акаунт. Това също мина без последици, но го отдавам на някакви технически затруднения в изясняването кой кой е. Почва да ми прилича на оформен стил на поведение. Но и да греша, обсъждане кой как постига своето удовлетворение, или как не го е постигал, не подхожда на форумен нотабил. Да не говорим, че и тези потребители, които са манекенки, може да се засегнат. Все пак да те нарочат, че спиш с Тръмп, може да си е сериозно обвинение или поне обида. Никой съфорумец не би си го признал, според мен.
Ако така според управата може, и е разрешено да почнем да изказваме твърдения за сексуалните преживявания, дефицити или предпочитания на опонентите, нека поне да се посочи, че правилата не го забраняват. Искам да знам. То всъщност ще личи от отговора или липсата му, де.
Ако първото е поносимо (сигурно и аз не бих минал неговия базов психотест), то второто - обсъждане на подробности, макар и въображаеми, за сексуалния живот на съфорумците, малко ми иде прекалено.
Същият потребител наскоро нарече нов посетител тук с моето най-вероятно име, и очевидно го обвини, че е мой втори акаунт. Това също мина без последици, но го отдавам на някакви технически затруднения в изясняването кой кой е. Почва да ми прилича на оформен стил на поведение. Но и да греша, обсъждане кой как постига своето удовлетворение, или как не го е постигал, не подхожда на форумен нотабил. Да не говорим, че и тези потребители, които са манекенки, може да се засегнат. Все пак да те нарочат, че спиш с Тръмп, може да си е сериозно обвинение или поне обида. Никой съфорумец не би си го признал, според мен.
Ако така според управата може, и е разрешено да почнем да изказваме твърдения за сексуалните преживявания, дефицити или предпочитания на опонентите, нека поне да се посочи, че правилата не го забраняват. Искам да знам. То всъщност ще личи от отговора или липсата му, де.
-
Мурзилка
- Редовен потребител
- Контакт:
Ти си невероятен късметлия, че изобщо толкова време търпят ислямо-путинистката ти пропаганда.
- vassiln
- Редовен потребител
Въх. И кое ми е путинисткото, пък и защо смяташ, че създавам пропаганда?
Приличаш ми на контрапунктимитация на Almasy.
Приличаш ми на контрапунктимитация на Almasy.
Последна промяна 1 на vassiln, променена общо 7 пъти
-
Мурзилка
- Редовен потребител
- Контакт:
Путинисткото се опитваш да го криеш, но понякога си проличава ясно, особено в темата ти за русофилите и русофобите, където очевидно заемаш страната на първите.
- vassiln
- Редовен потребител
Ахаа.
Dinain също се опитва да ме причисли към русофилите.
На такива абстрактни, обобщителни и прогледителски проникновения, дали да отговарям на същото ниво на аргументация?
Ако бе малко по-аргументиран за фило-фобската тема, бих си направил труда да ти обяснявам мнението си по някои тамошни въпроси. Но така постно поднесени разсъждения или храчене по площи не виждам смисъл да коментирам.
Dinain също се опитва да ме причисли към русофилите.
На такива абстрактни, обобщителни и прогледителски проникновения, дали да отговарям на същото ниво на аргументация?
Ако бе малко по-аргументиран за фило-фобската тема, бих си направил труда да ти обяснявам мнението си по някои тамошни въпроси. Но така постно поднесени разсъждения или храчене по площи не виждам смисъл да коментирам.
-
Мурзилка
- Редовен потребител
- Контакт:
За мен чрез темата си опитал много хитро да подадеш топката към русофилите, които да я яхнат и чрез по-голямата им бройка и активност да наложат своите възгледи в нея. Личи си и по няколко от твоите включвания, където заобиколно си опитал да наклониш везните в тяхна полза, но обикновено неуспешно. Явно си надценил възможностите и потенциала на съратниците си русофили във форума, но все пак е добър опит. А и това, че и други мислят така също подсилва тази теория. Но ако искаш обяснявай, макар че мнението ми отдавна се е формирало такова.
- Ivanov
- Редовен потребител
-
Мурзилка
- Редовен потребител
- Контакт:
Такъв е бил плана му според мен, очевидно ги е надценил, но в началото, когато той пуска темата, имаха доста по-силни позиции, може би дори лек превес.
- vassiln
- Редовен потребител
Показателно е, че мнението ти "отдавна се е формирало", ерго дискусията е безсмислена. Но не е - все пак има и публика.Мурзилка написа: ↑07 Юни 2020, 18:30За мен чрез темата си опитал много хитро да подадеш топката към русофилите, които да я яхнат и чрез по-голямата им бройка и активност да наложат своите възгледи в нея. Личи си и по няколко от твоите включвания, където заобиколно си опитал да наклониш везните в тяхна полза, но обикновено неуспешно. Явно си надценил възможностите и потенциала на съратниците си русофили във форума, но все пак е добър опит. А и това, че и други мислят така също подсилва тази теория. Но ако искаш обяснявай, макар че мнението ми отдавна се е формирало такова.
Не ми става ясно как "чрез темата" подавам топка точно на русофилите, по-скоро с оглед на резултатите излиза, че съм подал топката на русофобите. А моите включвания, които визираш, целяха да охладят малко войнстващата русофобия, която според мен дойде прекалено в темата. Тя е резултат най-вече на преобладаващата войнстваща русофилия в други форуми, както и на обстоятелството, че тук модерацията не беше политизирана русофилска, за разлика от разни крилета, пан-ове и тем подобни, въпреки че двама бивши модератори бяха спрягани за русофили и даже обвинявани в по-тежки грехове. Макар и русофили, не бяха крайни и до известно време тук имаше умерен баланс. Русофилите си стояха в другите форуми, а тук идваха прокудени жертви на тяхната модерация. Така тук се оформи относително голям брой потребители, които са били банвани другаде именно заради това, че не са пели в русофилския хор. Което за съжаление допринесе и за обратната тенденция тук - появи ли се дори софт русофил, всички да му рипат и го провокират да се "затвори в черупката", или иначе казано да се втвърди. Това е нормална човешка реакция - когато срещнеш неочаквана враждебност, без да смяташ, че си я провокирал, да приемеш, че проблемът не е в теб, а във възгледите на опонента, с което подсъзнателно се насочваш да развиеш противните възгледи.
Не знам кои други мислят пак като теб, но когато отворих темата, нито модераторите, нито съфорумците които първи писахме, нямахме за цел тя да става тепих за традиционното българско фило-фобско пехливанство.
Може би освен модерацията, и аз съм виновен, че не надничах там час по час, за да докладвам веднага изблиците, които се появиха и накрая извъртяха фокуса на дискусията. Някъде в началото на темата и Amazon заяви, че няма да допуска тя да се засер зацапа, но за съжаление всички сме заети понякога, и не успяхме да я опазим от сланата на омразата. А целта на темата съм описал в уводния пост, идеята бе да дискутираме тия две интересни социални явления, които са доста характерни за българското общество.
През призмата на твоите виждания, сигурно и Ksantip се е опитвал да наклони везните в полза на русофилите, когато се изказа там, че се малко преобладава с русофобията.
http://www.fenixforum.net/viewtopic.php ... %B1#p56495
Тия работи бяха преди около три години, вече малко ми се размива кое точно как стана в детайли, но общата картинка тук е, че преобладават хора като теб - с русофобска нагласа, с варираща търпимост, интелигентност и острота на тази нагласа.
Което не е нито добро, нито лошо, но определено води до повече нападки срещу русофилите и хора като мен. А не е добро или лошо, защото настроенията в обществото, които се проявяват в нета, така или иначе ще се проявят - тук или другаде. Ако не може тук, ще избият в коментари под статии в Дневник или Фрог или където другаде може. Само че във форумите целта е и да има дискусия. А в темата, която отворих, нещо не се получава напоследък.
-
Мурзилка
- Редовен потребител
- Контакт:
Добро изложение си направил, но донякъде и сам покриваш моята теория. Както каза, тогава все още имаше относителен баланс между двете групи, доста напуснали по-късно русофили все още бяха активни, но според мен ти, именно виждайки от други форуми потенциала русофилската група да надделее и тук пускаш темата, според мен наясно с това че ще стане арена на ожесточен сблъсък, в който с груба сила, а и с подкрепата на повечето модератори тогава русофилите да надделеят, което би довело и до привличане на много нови такива, както и напускане на някои русофоби. Към това сочат и намесите ти след това, когато си виждал, че темата не върви както е планирано, но въпреки това си се опитвал да влияеш, да призоваваш фобите за смирение и отстъпление, което да отвори възможност за мощна атака на твоите хора. Но и аз сам казах, че ти сериозно си ги надценил и темата изобщо не се разви по първоначалния ти план. Нищо, ще имаш и други възможности за такова завоалирано форумно инженерство.
Но какво ще кажеш за другата част от пропагандата ти- ирано-хутско-ислямистката, за разлика от проруската тук изобщо не се криеш и не действаш хибридно, а си неин основен лидер и острие. Моята теория е, че си назначен от пасоля да отговаряш специално за имиджа и пропагандата на иранските им съюзници (а и някои други такива), а по отношение на главната им проруска пропаганда играеш само скрита и поддържаща роля, за да не бъдеш разкрит и да няма улики кои са истинските ти господари.
Но какво ще кажеш за другата част от пропагандата ти- ирано-хутско-ислямистката, за разлика от проруската тук изобщо не се криеш и не действаш хибридно, а си неин основен лидер и острие. Моята теория е, че си назначен от пасоля да отговаряш специално за имиджа и пропагандата на иранските им съюзници (а и някои други такива), а по отношение на главната им проруска пропаганда играеш само скрита и поддържаща роля, за да не бъдеш разкрит и да няма улики кои са истинските ти господари.