Работен форум ⇒ Сигнали за нарушения
Модератор: Ksantip
- Mareşal
- Редовен потребител
- Контакт:
- Status: Offline
Re: Сигнали за нарушения
Добре, извинявам се официално на ясен, миткоик и крамер(3-ти)! Но оттук нататък няма да отговарям, а ще докладвам всеки опит да бъда провокиран или подиграван!
-
iasen ianakiev
- Редовен потребител
- Контакт:
ОК приемам извиненията, само искам да питам защо излъга, че те заплашваме?
Що се отнася до докладването, няма проблем, твое право си е.
-
kramer
- Редовен потребител
- Контакт:
Няма проблеми. Само че Kramer III няма. Има К1.
-
mitkoik
- Редовен потребител
- Контакт:
Mareşal продължава с ръсенето на обидни епитети, не мога да разбера докога ще бъде търпян.
- jarl_Ragnar
- Редовен потребител
- Контакт:
На въпросният потребител очевидно му се позволява всичко. В контекста на това, че не му е първата изцепка от подобен характер.
Здравейте и добре дошли във Fenixforum.net, няма да толерираме псувни, обидите и унизителните прозвища- комуняги, фашаги, рашки, пиндоси, гейропейци, тарамбуки, социаглисти- нямат място тук. Расистски призиви, призиви за насилие и геноцид са неприемливи.
- pnp5q
- Модератор
- Контакт:
Господине, това, че потребителя СИ позволява изцепки и това да му СЕ позволяват изцепки от форумния екип са "две огромни разлики" (С) Сталин. Ако обичате да приведете доказателства, че форумният екип му позволява каквото и да било и оставя изцепките му без реакция. В противен случай ще трябва да разгледаме мнението Ви като преднамерена клевета с цел предизвикване на конфликт.jarl_Ragnar написа: ↑23 Фев 2020, 23:49На въпросният потребител очевидно му се позволява всичко. В контекста на това, че не му е първата изцепка от подобен характер.
"Преход от раболепие към злорадство - това е истинското клеймо на роба." - А.Мирер
- jarl_Ragnar
- Редовен потребител
- Контакт:
Два дни от поредния пример който съм дал. Нарочно изчаках. Последствия явно няма, Пистон продължава:pnp5q написа: ↑24 Фев 2020, 00:40Господине, това, че потребителя СИ позволява изцепки и това да му СЕ позволяват изцепки от форумния екип са "две огромни разлики" (С) Сталин. Ако обичате да приведете доказателства, че форумният екип му позволява каквото и да било и оставя изцепките му без реакция. В противен случай ще трябва да разгледаме мнението Ви като преднамерена клевета с цел предизвикване на конфликт.jarl_Ragnar написа: ↑23 Фев 2020, 23:49На въпросният потребител очевидно му се позволява всичко. В контекста на това, че не му е първата изцепка от подобен характер.
Обръщението отново е към Иванов. Още едно мнение което ще бъде редактирано, не и наказано за обиди. Предполагам, че да не ме обвините в преднамерена клевета с цел предизвикване на конфликт?! Само не разбрах как да дам примери за предишни ненаказани изцепки, след като мненията му се трият или редактират? Защото и просташката реплика от 23-ти която съм посочил по горе, също е изтрита. Ако не бях я сложил тук в цитат, нищо чудно да ме бяхте обвинили в набеждаване...
Разбира се, може субективно да решите, че такава обида не заслужава наказание...
Здравейте и добре дошли във Fenixforum.net, няма да толерираме псувни, обидите и унизителните прозвища- комуняги, фашаги, рашки, пиндоси, гейропейци, тарамбуки, социаглисти- нямат място тук. Расистски призиви, призиви за насилие и геноцид са неприемливи.
- pnp5q
- Модератор
- Контакт:
Тоест, според Вас, изтриването или редактирането не е наказание? Какво предлагате?jarl_Ragnar написа: ↑25 Фев 2020, 20:51примери за предишни ненаказани изцепки, след като мненията му се трият или редактират?
"Преход от раболепие към злорадство - това е истинското клеймо на роба." - А.Мирер
-
Христо Спириев
- Редовен потребител
- Контакт:
- piston
- Редовен потребител
+ 1 !!!
ШЕСТ МЕСЕЧЕН БАН ЗА ИВАНОВ!
ПРОВОКАТОРИТЕ ВЪН! НУЛЕВА ТОЛЕРАНТНОСТ ЗА ТРОЛОВЕТЕ!
"Непоносимо страдание за русина е това съзнание – да си през вековете една ръмжаща мечка извън оградата на цивилизацията."
Илия Бешков, сеп, 1950 г.
"War without logistics is called poverty"
William Cox
Слух, че Динг е в@гина
William Cox
Слух, че Динг е в@гина
-
plamenhk
- Редовен потребител
- Контакт:
Как мислите аз и други като мен защо сме на ТОЗИ форум ? Заради такива като вас и идеологическите ви съратници или заради хора като "въпросният потребител" ???jarl_Ragnar написа: ↑23 Фев 2020, 23:49На въпросният потребител очевидно му се позволява всичко. В контекста на това, че не му е първата изцепка от подобен характер.
ТОЗИ форум е стойностен именно с качеството на постовете на хора като "въпросният потребител" а той тук си е действително голям калибър. Аз русофилски «былицы-небылицы» не чета а и точно тяхната липса прави ТОЗИ форум качествен за мен.
А вие защо сте все още тук като не ви харесва ? Вече си има ляв форум, с познати лица и където няма да влизате в пререкания заради публикувани глупости в защита на любимата Матушка.
Аз преди и точно затова напуснах - глупостите станаха прекалено много, дразнещо е а това води и до намаляване на интереса. Добре че голяма част от словесния онанизъм си замина с русофилските воайори и както виждате стана много по спокойно, но още има какво да се прави по въпроса.
Пак ще повторя : аз ако трябваше да се оплаквам от глупости по мой адрес, трябваше да има още един модераторски екип който да се занимава с това. Ето защо досега НИКОГА не съм се оплаквал !
Надявам се, че ме разбрахте.
- vassiln
- Редовен потребител
Според мен не е. Извинете, че се обаждам без да ме питате.pnp5q написа: ↑25 Фев 2020, 22:01Тоест, според Вас, изтриването или редактирането не е наказание?jarl_Ragnar написа: ↑25 Фев 2020, 20:51примери за предишни ненаказани изцепки, след като мненията му се трият или редактират?
- Ivanov
- Редовен потребител
Измиване на устата с телена четка и хлорна вар и лоботомия за отстраняване на ( само гноясалата ,другата си му е добре ) част от мозъка ...pnp5q написа: ↑25 Фев 2020, 22:01Тоест, според Вас, изтриването или редактирането не е наказание? Какво предлагате?jarl_Ragnar написа: ↑25 Фев 2020, 20:51примери за предишни ненаказани изцепки, след като мненията му се трият или редактират?
- piston
- Редовен потребител
Моля модераторите да наложат 6 месечен бан на Иванов за подигравка с форума и перманентен рецидив с фалшивите новини!
Моля, който подкрепя предложението ми, да се обозначи в темата!
Моля, който подкрепя предложението ми, да се обозначи в темата!
"Непоносимо страдание за русина е това съзнание – да си през вековете една ръмжаща мечка извън оградата на цивилизацията."
William Cox
Слух, че Динг е в@гина
William Cox
Слух, че Динг е в@гина
-
plamenhk
- Редовен потребител
- Контакт:
-
kramer
- Редовен потребител
- Контакт:
Докладвал съм plamenhk за обиди, че и си е повторил поста!
-
iasen ianakiev
- Редовен потребител
- Контакт:
- piston
- Редовен потребител
Поредният опит за подигравка с форумният ми ник.
Това е работа на Иванов! Моля за 6 месечен бан на наглеца!!!
Това е работа на Иванов! Моля за 6 месечен бан на наглеца!!!
William Cox
Слух, че Динг е в@гина
William Cox
Слух, че Динг е в@гина
-
kramer
- Редовен потребител
- Контакт:
Махнаха само обидите.
- rki
- Редовен потребител
Като чета темата за Сирия почвам да изпитвам сериозни съмнения, че там въобще се водят някакви бойни действия. Дори индийците като се сдърпаха с Пакистан имаше по-достоверна информация.
The USSR is still collapsing before our very eyes
Parasha delenda est
-
iasen ianakiev
- Редовен потребител
- Контакт:
- Ivanov
- Редовен потребител
Какво съм бил направил ??? Абе ти верно си за лоботомия !
https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9B%D0 ... 0%B8%D1%8FЦелта на операцията е да се намалят симптомите на психични разстройства
- piston
- Редовен потребител
@Amazon ;@pnp5q; @Sharana , @ISTORIK - моля за Вашето становище относно тролът Иванов и простотиите му!
Ако не вземете мерки (триенето тихомълком не се брои) си запазвам правото да:
- изискам изтегляне на конкретни мои публикации във форума! Не смятам, че е редно да полагам някакъв труд и да жертвам свободно време за да генерирам съдържание на място, където индивиди като Иванов ползват за освобождаване на червата си абсолютно безнаказано.
- агитирам другите нормални потребители във форума да се въздържат от участие до решаване на проблема с такива като Иванов
- да не спазвам правилата, нито да се съобразявам с препоръките на модераторите.
P.S. Оттеглям искането си ако Иванов докаже с медицински документи пред управата на форума, че има интелектуални затруднения, съответно те са причината за поведението му във форума (конкретно топ публикувани фалшиви новини, повтаряне на едни и същи фалшиви новини и т.н.)
William Cox
Слух, че Динг е в@гина
William Cox
Слух, че Динг е в@гина
- Amazon
- Модератор
- Контакт:
И какво точно е станало с ника ти? Дай линк. Както знаеш, постове с преиначен ник се изтриват изцяло.
- piston
- Редовен потребител
Погледни новите регистрации... сигурно поне 5 пъти се предложи да се одобряват, ама никой не му се занимава и сега някой (мисля Иванов) се регистрира с моя ник
William Cox
Слух, че Динг е в@гина
William Cox
Слух, че Динг е в@гина