Работен форум ⇒ Сигнали за нарушения

Място за съобщения и предложения относно форума

Модератор: Ksantip

Отговори
Аватар
Mareşal
Редовен потребител
Контакт:
Status: Offline

Re: Сигнали за нарушения

Мнение от Mareşal » 22 Фев 2020, 20:05

Добре, извинявам се официално на ясен, миткоик и крамер(3-ти)! Но оттук нататък няма да отговарям, а ще докладвам всеки опит да бъда провокиран или подиграван!

iasen ianakiev
Редовен потребител
Контакт:

Мнение от iasen ianakiev » 22 Фев 2020, 20:07

Mareşal написа: ↑
22 Фев 2020, 20:05
Добре, извинявам се официално на ясен, миткоик и крамер(3-ти)! Но оттук нататък няма да отговарям, а ще докладвам всеки опит да бъда провокиран или подиграван!
ОК приемам извиненията, само искам да питам защо излъга, че те заплашваме?
Що се отнася до докладването, няма проблем, твое право си е.

kramer
Редовен потребител
Контакт:

Мнение от kramer » 22 Фев 2020, 20:15

Няма проблеми. Само че Kramer III няма. Има К1.

mitkoik
Редовен потребител
Контакт:

Мнение от mitkoik » 22 Фев 2020, 23:27

Mareşal продължава с ръсенето на обидни епитети, не мога да разбера докога ще бъде търпян.

Аватар
jarl_Ragnar
Редовен потребител
Контакт:

Мнение от jarl_Ragnar » 23 Фев 2020, 23:49

piston написа: ↑
23 Фев 2020, 23:30

Сигурен ли си, че не си рожба на кръвосмешение между роднини от първа степен? Кой е казал, че загиналите винаги остават на територията на противника?
На въпросният потребител очевидно му се позволява всичко. В контекста на това, че не му е първата изцепка от подобен характер.
Здравейте и добре дошли във Fenixforum.net, няма да толерираме псувни, обидите и унизителните прозвища- комуняги, фашаги, рашки, пиндоси, гейропейци, тарамбуки, социаглисти- нямат място тук. Расистски призиви, призиви за насилие и геноцид са неприемливи.

Аватар
pnp5q
Модератор
Контакт:

Мнение от pnp5q » 24 Фев 2020, 00:40

jarl_Ragnar написа: ↑
23 Фев 2020, 23:49

Сигурен ли си, че не си рожба на кръвосмешение между роднини от първа степен? Кой е казал, че загиналите винаги остават на територията на противника?
На въпросният потребител очевидно му се позволява всичко. В контекста на това, че не му е първата изцепка от подобен характер.
Господине, това, че потребителя СИ позволява изцепки и това да му СЕ позволяват изцепки от форумния екип са "две огромни разлики" (С) Сталин. Ако обичате да приведете доказателства, че форумният екип му позволява каквото и да било и оставя изцепките му без реакция. В противен случай ще трябва да разгледаме мнението Ви като преднамерена клевета с цел предизвикване на конфликт.
"Преход от раболепие към злорадство - това е истинското клеймо на роба." - А.Мирер

Аватар
jarl_Ragnar
Редовен потребител
Контакт:

Мнение от jarl_Ragnar » 25 Фев 2020, 20:51

pnp5q написа: ↑
24 Фев 2020, 00:40

Господине, това, че потребителя СИ позволява изцепки и това да му СЕ позволяват изцепки от форумния екип са "две огромни разлики" (С) Сталин. Ако обичате да приведете доказателства, че форумният екип му позволява каквото и да било и оставя изцепките му без реакция. В противен случай ще трябва да разгледаме мнението Ви като преднамерена клевета с цел предизвикване на конфликт.
Два дни от поредния пример който съм дал. Нарочно изчаках. Последствия явно няма, Пистон продължава:
25 Фев 2020, 20:36
руски шлюхтери!
Обръщението отново е към Иванов. Още едно мнение което ще бъде редактирано, не и наказано за обиди. Предполагам, че да не ме обвините в преднамерена клевета с цел предизвикване на конфликт?! Само не разбрах как да дам примери за предишни ненаказани изцепки, след като мненията му се трият или редактират? Защото и просташката реплика от 23-ти която съм посочил по горе, също е изтрита. Ако не бях я сложил тук в цитат, нищо чудно да ме бяхте обвинили в набеждаване...

Разбира се, може субективно да решите, че такава обида не заслужава наказание... ;)
Здравейте и добре дошли във Fenixforum.net, няма да толерираме псувни, обидите и унизителните прозвища- комуняги, фашаги, рашки, пиндоси, гейропейци, тарамбуки, социаглисти- нямат място тук. Расистски призиви, призиви за насилие и геноцид са неприемливи.

Аватар
pnp5q
Модератор
Контакт:

Мнение от pnp5q » 25 Фев 2020, 22:01

25 Фев 2020, 20:51
примери за предишни ненаказани изцепки, след като мненията му се трият или редактират?
Тоест, според Вас, изтриването или редактирането не е наказание? Какво предлагате?
"Преход от раболепие към злорадство - това е истинското клеймо на роба." - А.Мирер

Христо Спириев
Редовен потребител
Контакт:

Мнение от Христо Спириев » 26 Фев 2020, 09:10

Ivanov написа: ↑
25 Фев 2020, 22:27
Изображение
Кремълския рецидив фейкомет Ivanov започна да качва фейкове направо в темата за фейковете. :lol:

Баннете доказания с рецидивите си кремълски фейкомет Ivanov или приемам поведението на администрацията за толериране на фейкова кремълска пропаганда.

Аватар
piston
Редовен потребител

Мнение от piston » 26 Фев 2020, 09:21

Христо Спириев написа: ↑
26 Фев 2020, 09:10
Ivanov написа: ↑
25 Фев 2020, 22:27
Изображение
Кремълския рецидив фейкомет Ivanov започна да качва фейкове направо в темата за фейковете. :lol:

Баннете доказания с рецидивите си кремълски фейкомет Ivanov или приемам поведението на администрацията за толериране на фейкова кремълска пропаганда.

+ 1 !!!

ШЕСТ МЕСЕЧЕН БАН ЗА ИВАНОВ!

ПРОВОКАТОРИТЕ ВЪН! НУЛЕВА ТОЛЕРАНТНОСТ ЗА ТРОЛОВЕТЕ!
"Непоносимо страдание за русина е това съзнание – да си през вековете една ръмжаща мечка извън оградата на цивилизацията."
Илия Бешков, сеп, 1950 г.

"War without logistics is called poverty"
William Cox

Слух, че Динг е в@гина

plamenhk
Редовен потребител
Контакт:

Мнение от plamenhk » 26 Фев 2020, 17:53

Как мислите аз и други като мен защо сме на ТОЗИ форум ? Заради такива като вас и идеологическите ви съратници или заради хора като "въпросният потребител" ???
ТОЗИ форум е стойностен именно с качеството на постовете на хора като "въпросният потребител" а той тук си е действително голям калибър. Аз русофилски «былицы-небылицы» не чета а и точно тяхната липса прави ТОЗИ форум качествен за мен.

А вие защо сте все още тук като не ви харесва ? Вече си има ляв форум, с познати лица и където няма да влизате в пререкания заради публикувани глупости в защита на любимата Матушка.
Аз преди и точно затова напуснах - глупостите станаха прекалено много, дразнещо е а това води и до намаляване на интереса. Добре че голяма част от словесния онанизъм си замина с русофилските воайори и както виждате стана много по спокойно, но още има какво да се прави по въпроса.

Пак ще повторя : аз ако трябваше да се оплаквам от глупости по мой адрес, трябваше да има още един модераторски екип който да се занимава с това. Ето защо досега НИКОГА не съм се оплаквал !
Надявам се, че ме разбрахте. ;)

Аватар
vassiln
Редовен потребител

Мнение от vassiln » 26 Фев 2020, 18:26

25 Фев 2020, 22:01
примери за предишни ненаказани изцепки, след като мненията му се трият или редактират?
Тоест, според Вас, изтриването или редактирането не е наказание?
Според мен не е. Извинете, че се обаждам без да ме питате.

Аватар
Ivanov
Редовен потребител

Мнение от Ivanov » 26 Фев 2020, 22:27

25 Фев 2020, 22:01
Тоест, според Вас, изтриването или редактирането не е наказание? Какво предлагате?
Измиване на устата с телена четка и хлорна вар и лоботомия за отстраняване на ( само гноясалата ,другата си му е добре ) част от мозъка ... :roll:

Аватар
piston
Редовен потребител

Мнение от piston » 27 Фев 2020, 00:02

Моля модераторите да наложат 6 месечен бан на Иванов за подигравка с форума и перманентен рецидив с фалшивите новини!

Моля, който подкрепя предложението ми, да се обозначи в темата!
"Непоносимо страдание за русина е това съзнание – да си през вековете една ръмжаща мечка извън оградата на цивилизацията."

William Cox

Слух, че Динг е в@гина

plamenhk
Редовен потребител
Контакт:

Мнение от plamenhk » 27 Фев 2020, 06:51

27 Фев 2020, 00:02
Моля, който подкрепя предложението ми, да се обозначи в темата!
Подкрепям, тъй като си кара по старата схема - фейкове и заяждания БЕЗ никакви сериозни обяснения/дискусии. Освен това, информационен принос за форума - отрицателен !

kramer
Редовен потребител
Контакт:

Мнение от kramer » 29 Фев 2020, 10:29

Докладвал съм plamenhk за обиди, че и си е повторил поста!

iasen ianakiev
Редовен потребител
Контакт:

Мнение от iasen ianakiev » 29 Фев 2020, 10:38

kramer написа: ↑
29 Фев 2020, 10:29
+1000
Време е трола да получи това което заслужава.

Аватар
piston
Редовен потребител

Мнение от piston » 29 Фев 2020, 14:30

Поредният опит за подигравка с форумният ми ник.

Това е работа на Иванов! Моля за 6 месечен бан на наглеца!!!

William Cox

Слух, че Динг е в@гина

kramer
Редовен потребител
Контакт:

Мнение от kramer » 29 Фев 2020, 14:36

iasen ianakiev написа: ↑
29 Фев 2020, 10:38
kramer написа: ↑
29 Фев 2020, 10:29
+1000
Време е трола да получи това което заслужава.
Махнаха само обидите.

Аватар
rki
Редовен потребител

Мнение от rki » 29 Фев 2020, 15:10

Като чета темата за Сирия почвам да изпитвам сериозни съмнения, че там въобще се водят някакви бойни действия. Дори индийците като се сдърпаха с Пакистан имаше по-достоверна информация.

The USSR is still collapsing before our very eyes

Parasha delenda est

iasen ianakiev
Редовен потребител
Контакт:

Мнение от iasen ianakiev » 29 Фев 2020, 15:12

rki написа: ↑
29 Фев 2020, 15:10
Като чета темата за Сирия почвам да изпитвам сериозни съмнения, че там въобще се водят някакви бойни действия. Дори индийците като се сдърпаха с Пакистан имаше по-достоверна информация.
+1

Аватар
Ivanov
Редовен потребител

Мнение от Ivanov » 29 Фев 2020, 15:25

29 Фев 2020, 14:30

Какво съм бил направил ??? Абе ти верно си за лоботомия !
Целта на операцията е да се намалят симптомите на психични разстройства
https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9B%D0 ... 0%B8%D1%8F

Аватар
piston
Редовен потребител

Мнение от piston » 29 Фев 2020, 16:30

29 Фев 2020, 14:30

@Amazon ;@pnp5q; @Sharana , @ISTORIK - моля за Вашето становище относно тролът Иванов и простотиите му!
Ако не вземете мерки (триенето тихомълком не се брои) си запазвам правото да:

- изискам изтегляне на конкретни мои публикации във форума! Не смятам, че е редно да полагам някакъв труд и да жертвам свободно време за да генерирам съдържание на място, където индивиди като Иванов ползват за освобождаване на червата си абсолютно безнаказано.

- агитирам другите нормални потребители във форума да се въздържат от участие до решаване на проблема с такива като Иванов

- да не спазвам правилата, нито да се съобразявам с препоръките на модераторите.

P.S. Оттеглям искането си ако Иванов докаже с медицински документи пред управата на форума, че има интелектуални затруднения, съответно те са причината за поведението му във форума (конкретно топ публикувани фалшиви новини, повтаряне на едни и същи фалшиви новини и т.н.)

William Cox

Слух, че Динг е в@гина

Аватар
Amazon
Модератор
Контакт:

Мнение от Amazon » 29 Фев 2020, 17:16

И какво точно е станало с ника ти? Дай линк. Както знаеш, постове с преиначен ник се изтриват изцяло.

Аватар
piston
Редовен потребител

Мнение от piston » 29 Фев 2020, 17:40

Amazon написа: ↑
29 Фев 2020, 17:16
И какво точно е станало с ника ти? Дай линк. Както знаеш, постове с преиначен ник се изтриват изцяло.

Погледни новите регистрации... сигурно поне 5 пъти се предложи да се одобряват, ама никой не му се занимава и сега някой (мисля Иванов) се регистрира с моя ник

William Cox

Слух, че Динг е в@гина

Отговори