Работен форум ⇒ Сигнали за нарушения

Място за съобщения и предложения относно форума

Модератор: Ksantip

Отговори
Аватар
ISTORIK
Модератор
Контакт:
Status: Offline

Re: Сигнали за нарушения

Мнение от ISTORIK » 22 Сеп 2019, 13:19

Баннати са никовете Пистон и Пистон2 - за умишлено злоупотребяване с потребителско име, използвано от друг потребител на форума, регистрирал се пръв с това потребителско име.

Несправедливостта е премахната.
Ако мислиш за 1 година напред, посей ориз, ако мислиш за 10 години напред, засади дърво, а ако мислиш за 100 години напред, образовай населението!

Аватар
piston
Редовен потребител

Мнение от piston » 12 Окт 2019, 09:36

limon е реинкарнацията на лумпенизирания кретеноид-пропагандатор велимиров. Моля за бан.
"Непоносимо страдание за русина е това съзнание – да си през вековете една ръмжаща мечка извън оградата на цивилизацията."
Илия Бешков, сеп, 1950 г.

"War without logistics is called poverty"
William Cox

Слух, че Динг е в@гина

Аватар
ISTORIK
Модератор
Контакт:

Мнение от ISTORIK » 19 Окт 2019, 19:48

@piston

Limon-ът е баннат. За мултиакаунтинг.
Ако мислиш за 1 година напред, посей ориз, ако мислиш за 10 години напред, засади дърво, а ако мислиш за 100 години напред, образовай населението!

Аватар
piston
Редовен потребител

Мнение от piston » 19 Окт 2019, 22:09

ISTORIK написа: ↑
19 Окт 2019, 19:48
@piston

Limon-ът е баннат. За мултиакаунтинг.
Благодаря
"Непоносимо страдание за русина е това съзнание – да си през вековете една ръмжаща мечка извън оградата на цивилизацията."

William Cox

Слух, че Динг е в@гина

Христо Спириев
Редовен потребител
Контакт:

Мнение от Христо Спириев » 17 Фев 2020, 21:13

Потребител plamenhk за системно нарушаване на правилника на форума с постове и материали насаждашти и внушаващи
4. Призиви към геноцид, расова дискриминация, етническа и религиозна нетърпимост, сексуална дискриминация или насилие.

и създаване и разпространяване във форума на лъжи.

Христо Спириев
Редовен потребител
Контакт:

Мнение от Христо Спириев » 19 Фев 2020, 17:07

Докладвам потребител plamenhk за фалшива аналогия, манипулация, внушения, подклаждане и подбуждане към екстремизъм и престъпления спрямо към бежанци, търсещи закрила, внушения за избиването им.
Грубо нарушение на правилника на форума:
Форумен правилник
4. Призиви към геноцид, расова дискриминация, етническа и религиозна нетърпимост, сексуална дискриминация или насилие.
12. Теми и материали, призоваващи към нарушаване на действащото законодателство, с расистки характер, с остър политически характер (призиви на действащи партии и групировки), с подбуди към престъпления, дискриминация, лично или обществено опасни действия.
plamenhk написа: ↑
19 Фев 2020, 16:45
Е, някъде имат социалистически мироглед по този въпрос, но явно случаят го е изисквал. Все пак това е граница а не сирийски бар: ;)

Изображение

15 мая палестинцы отмечают день катастрофы, ибо образование Израиля воспринимается ими как таковая) рванули к пограничному забору, принялись его раскачивать и ломать, а затем прорвались на израильскую территорию. После чего по ним был открыть огонь на поражение со стороны израильских пограничников. Провокация была очевидна, сотни автобусов с провокаторами выехали из Дамаска и Бейрута в сторону границы.
https://puerrtto.livejournal.com/155729.html

15 убити и 300 ранени. Оттогава нямало повече мераклии.

plamenhk
Редовен потребител
Контакт:

Мнение от plamenhk » 19 Фев 2020, 17:28

Христо Спириев написа: ↑
19 Фев 2020, 17:07
Докладвам потребител plamenhk за фалшива аналогия, манипулация, внушения, подклаждане и подбуждане към екстремизъм и престъпления спрямо към бежанци, търсещи закрила, внушения за избиването им.
Грубо нарушение на правилника на форума:

Форумен правилник
12. Теми и материали, призоваващи към нарушаване на действащото законодателство, с расистки характер, с остър политически характер (призиви на действащи партии и групировки), с подбуди към престъпления, дискриминация, лично или обществено опасни действия.
Абе тикво глупава, не само започна ПЪРВИ да обиждаш като хамалин от безсилие и злоба а сега пак започна да скимтиш като ритнато пале.

Така е като мислиш с шапката си, затова и четенето с разбиране ти е проблем навярно от рождение.

Изображение

"15 мая палестинцы отмечают день катастрофы, ибо образование Израиля воспринимается ими как таковая) рванули к пограничному забору, принялись его раскачивать и ломать, а затем прорвались на израильскую территорию. После чего по ним был открыть огонь на поражение со стороны израильских пограничников. Провокация была очевидна, сотни автобусов с провокаторами выехали из Дамаска и Бейрута в сторону границы."
https://puerrtto.livejournal.com/155729.html

15 убити и 300 ранени. Оттогава нямало повече мераклии.

Няма мераклии за още ПРОВОКАЦИИ !!! Ама как глупак като тебе ще го разбере ??? :lol:

Аватар
jarl_Ragnar
Редовен потребител
Контакт:

Мнение от jarl_Ragnar » 19 Фев 2020, 19:41

Amazon написа: ↑
19 Фев 2020, 15:41
Линкове с доказателства?
Цитати с повече от два източника?
Ти специално нямаш нужда от доказателства. Ти имаш нужда Москва да ти каже, как да възприемаш реалността. И тя услужливо го прави. От помощника на Саакашвили организирал Майданя, през Тръмп наредил пускането на Корона Вирус, до украинците свалили нещастния самолет по милион различни начини(в зависимост фантазията на поредният кремълски полуидиот, отворил си лапацалото пред медиите) и т.н. и т.н.
Модератор в целия си блясък.
:)
Само защото есето му в темата, представлява всичко онова за което иначе слага БАН на други форумци, т.е. никаква отлика от критикуваните за фейкове, липса на фактология, доказателства, правилни цитати и прочие. Правила, нанайци...

А в поредния му отговор- обида, дори няма линк с който да докаже горните си обвинения. Чутовно изпускане на нервите, не знам отгоре на какво. Не обичат да му говорят за принципи и правилник който важи за всички?! Не знам, не знам. Подписът ми е преднамерен и визира действителни лица и събития.
:D
Здравейте и добре дошли във Fenixforum.net, няма да толерираме псувни, обидите и унизителните прозвища- комуняги, фашаги, рашки, пиндоси, гейропейци, тарамбуки, социаглисти- нямат място тук. Расистски призиви, призиви за насилие и геноцид са неприемливи.

Аватар
EddieBG
Редовен потребител
Контакт:

Мнение от EddieBG » 19 Фев 2020, 19:46

jarl_Ragnar написа: ↑
19 Фев 2020, 19:41
Amazon написа: ↑
19 Фев 2020, 15:41
Линкове с доказателства?
Ти специално нямаш нужда от доказателства. Ти имаш нужда Москва да ти каже, как да възприемаш реалността. И тя услужливо го прави. От помощника на Саакашвили организирал Майданя, през Тръмп наредил пускането на Корона Вирус, до украинците свалили нещастния самолет по милион различни начини(в зависимост фантазията на поредният кремълски полуидиот, отворил си лапацалото пред медиите) и т.н. и т.н.
Само защото есето му в темата, представлява всичко онова за което иначе слага БАН на други форумци, т.е. никаква отлика от критикуваните за фейкове, липса на фактология, доказателства, правилни цитати и прочие. Правила, нанайци...

А в поредния му отговор- обида, дори няма линк с който да докаже горните си обвинения. Чутовно изпускане на нервите, не знам отгоре на какво. Не обичат да му говорят за принципи и правилник който важи за всички?! Не знам, не знам. Подписът ми е преднамерен и визира действителни лица и събития.
Нагъл руски трол в целия си блясък.
Ако случайно не си разбрал - точно теб имам предвид. ;)

П.С. ако бях на мястото на собственика, с най-голям кеф бих те пратил на доживотна екскурзия в русотролския "исторически" форум.
"Должен высказать свой печальный взгляд на русского человека - он имеет такую слабую мозговую систему, что не способен воспринимать действительность как таковую."
И.Павлов

Аватар
Amazon
Модератор
Контакт:

Мнение от Amazon » 19 Фев 2020, 20:41

Линкове с доказателства?
Ще напиша отново - имаш остатъчно факти - 48 страници тема с факти, снимки, експертизи и свидетелства. Вземи я прочети - с разбиране. Вместо да се опитваш да я отклониш.
Модератор опитващ се да се справи с руски трол на смяна.
Само защото есето му в темата, представлява всичко онова за което иначе слага БАН на други форумци, т.е. никаква отлика от критикуваните за фейкове, липса на фактология, доказателства, правилни цитати и прочие. Правила, нанайци..
.
Досега на никого не сън наложил бан за празнословие. Ти имаш шанс да си първият.
Отново ще се повторя: Темата се пълна с линкове, сега чакаме процеса. Но ти специално нямаш нужда от линкове. Ти имаш нужда Москва да ти каже, как да възприемаш реалността. И тя услужливо го прави. От помощника на Саакашвили организирал Майданя, през Тръмп наредил пускането на Корона Вирус, до украинците свалили нещастния самолет по милион различни начини(в зависимост фантазията на поредният кремълски полуидиот, отворил си лапацалото пред медиите) и т.н. и т.н.

Ако не разбираш горното...и имаш нужда от линк, не съм аз който може да ти помогне.

Аватар
jarl_Ragnar
Редовен потребител
Контакт:

Мнение от jarl_Ragnar » 19 Фев 2020, 20:42

EddieBG написа: ↑
19 Фев 2020, 19:46
на доживотна екскурзия в русотролския "исторически" форум.
Нямам регистрация там. А опитите да ме сложите в някакъв отбор, защото не ви се връзвам в интернет войничките са трогателни.
Седя тук, чета ви първичните реакции и обиди, без да съм отправил никога към никой тук такава, модераторите си трайкат и аз общо взето съм наясно, че такива са правилата, не онези които ги пише темата Форумен правилник

Неведнъж съм казвал, но пак да повторя- обидите не са аргументи, те са лицето на обиждащия, манталитета, образованието и възпитанието му.
И тъй като модератора си позволява поредните лични обиди срещу мен (тези на останалата глутница вече не ми правят впечатление), реших, че поне в тази тема подобно безпринципно отношение трябва да се сподели. Все пак, той олицетворява някакъв ред. Уж. Туй то.
;)
Отново ще се повторя: Темата се пълна с линкове, сега чакаме процеса.
Ами съдебния процес няма силата на присъда. Най малко тук може да ви светне червената лампа.
Здравейте и добре дошли във Fenixforum.net, няма да толерираме псувни, обидите и унизителните прозвища- комуняги, фашаги, рашки, пиндоси, гейропейци, тарамбуки, социаглисти- нямат място тук. Расистски призиви, призиви за насилие и геноцид са неприемливи.

Христо Спириев
Редовен потребител
Контакт:

Мнение от Христо Спириев » 19 Фев 2020, 20:46

19 Фев 2020, 20:42
...Седя тук, чета ви първичните реакции и обиди...
Обиждат го, но той седи тук.
Пак го обиждат го, но той пак седи тук.
Още го обиждат го, но той още седи тук.
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Егати и мазохиста.
Еми ще търпиш, олгински троле, ще преглъщаш и ще седиш.
Иначе как ще бълваш кремълска пропаганда.

Аватар
piston
Редовен потребител

Мнение от piston » 19 Фев 2020, 20:50

19 Фев 2020, 20:46

Егати и мазохиста.

Човека е с мисия.... Защо мислиш няма регистрация на истерията.нйет
?

William Cox

Слух, че Динг е в@гина

Христо Спириев
Редовен потребител
Контакт:

Мнение от Христо Спириев » 19 Фев 2020, 21:26

piston написа: ↑
19 Фев 2020, 20:50

Егати и мазохиста.

?
Не зная дали има акаунт там.
Но тук е доказано многоакаунтен.

Roy Desilva написа: ↑
27 Юни 2018, 00:06
26 Юни 2018, 23:19

Двама потребители, с 16 (последно активен 09.10.2017г) поста и 5 (последно активен 05.06.2018г) поста само в темата за Сирия, регистрирани иначе преди повече от година, влизат във форума, правят комбинация и си подават топката за да коментират ...................................................Dinain. :mrgreen:

Ама, ей това мелодраматично, сърцераздирателно състрадание развали цялото впечатление от представянето. :D

П.П. Много ли Ви е мъчно, че има такъв форум? :)

Ице къв тие проблрма ???? Влез в Мнения и ще видиш и друго написано от мен .Темата я следя от Б.С. в началото .Проблема на Ди е изоитското му отношение към темата което много често приеминава всякакви граници и норми. Но пък е единствения даваш информация от другата страна ( с много лични чуства в коментарите и уводите ) .
И ся кво да направя да следя темата ????
В колко форума трябва да влизам ???
Да ви е лека вечерта
Аз цитирам и коментирам потребители jarl_Ragnar и Защо?, а влиза Roy Desilva, който не е писал месец преди това, никога не съм цитирал и коментирал и ми отговаря да прочета "друго" от него.
Явно в бързината е объркал акаунтите.

Освен това jarl_Ragnar е доказан, гнусен, долнопробен лъжец с характернато поведение на един друг баннат лъжец и трол jacksparrow - да се пуска линк с чужд език и да се правят лъжи и фейкови коментари нямащи нищо общо с информацията в линка, като се разчите, че е на чужд език и няма да се прочете линка.
Доказателствата в темата с фейковете.
Последна промяна 1 на Христо Спириев, променена общо 19 пъти

Христо Спириев
Редовен потребител
Контакт:

Мнение от Христо Спириев » 19 Фев 2020, 21:47

piston написа: ↑
19 Фев 2020, 20:50

Егати и мазохиста.

?
Пък и възможно да е с мисия, що до не, след като въпреки "обидите" седи тук и заяви, че дълго щял да се задържи тук. Или пък е мазохист някакъв::
14 Сеп 2018, 21:07
Дълго ще се задържа, споко. :lol:

Аватар
Amazon
Модератор
Контакт:

Мнение от Amazon » 19 Фев 2020, 21:54

Ами съдебния процес няма силата на присъда. Най малко тук може да ви светне червената лампа.
Напротив, вероятно присъда ще има. И РФ ще си избърше с нея задника. Както и Украйна разрешила цивилен трафик, над територия над която няма контрол. Както и малайзийската авиокомпания (и не само тя) решили да спесят няколко тона тунджа, за сметка на човешки души.

Но това е все пак нещо, което света и Холандия се опитва да направи, в памет на онези нещастни хора и смействата им. Що-годе нормалната част от света разбира се.

Може да не харесвам холандците, но шапка им свалям за необходимостта им да преследват правото. И това не важи само за сваления от РФ самолет. Дококото помня, осъдиха дори собствените си войници в Косово, чиито страхлив полковник посрами въоръжените им сили и предаде мъже и деца на екарисажа оранизиран от сръбските зверове.

Аватар
EddieBG
Редовен потребител
Контакт:

Мнение от EddieBG » 20 Фев 2020, 07:22

EddieBG написа: ↑
19 Фев 2020, 19:46
на доживотна екскурзия в русотролския "исторически" форум.
Неведнъж съм казвал, но пак да повторя- обидите не са аргументи, те са лицето на обиждащия, манталитета, образованието и възпитанието му.
И тъй като модератора си позволява поредните лични обиди срещу мен (тези на останалата глутница вече не ми правят впечатление), реших, че поне в тази тема подобно безпринципно отношение трябва да се сподели. Все пак, той олицетворява някакъв ред. Уж. Туй то.
;)
Обида ще е да нарека примерно ВалБо трол, само защото е русофил и неговото мнение (виждане по въпроса) се различава от моето. И въпреки че доста съм спорил с него по различни теми, никога не съм си го позволявал. А ти си най-обикновен трол, така че никакви обиди няма в случая.
"Должен высказать свой печальный взгляд на русского человека - он имеет такую слабую мозговую систему, что не способен воспринимать действительность как таковую."
И.Павлов

plamenhk
Редовен потребител
Контакт:

Мнение от plamenhk » 20 Фев 2020, 09:13

;)
Тръгнали сте съзнателно да провокирате по различни начини модератора, който най много направи за реда на форума. Грешката му е (както и на цялата администрация), че не е направил това много по рано. Не злоупотребявайте с търпението (поговорката за стомничката я знаете), така че всичко си има своите граници.

iasen ianakiev
Редовен потребител
Контакт:

Мнение от iasen ianakiev » 22 Фев 2020, 19:35

Въпросния потребител Mareşal още с първите си 4 поста започна с грубости и влезе с рогите напред. Мисля, че мястото му не е тук и призовавам за перманентен бан за този потребител. Да ходи да пише в някой турски форум и там да величае Ердоган.

Аватар
Mareşal
Редовен потребител
Контакт:

Мнение от Mareşal » 22 Фев 2020, 19:39

iasen ianakiev написа: ↑
22 Фев 2020, 19:35
Въпросния потребител Mareşal още с първите си 4 поста започна с грубости и влезе с рогите напред. Мисля, че мястото му не е тук и призовавам за перманентен бан за този потребител. Да ходи да пише в някой турски форум и там да величае Ердоган.
Получих заплахи от ясен! Мисля, че форумът е много приятно място, проблемът е, че ясен и миткоик ме заплашиха, защото не харесвам асад!

Аватар
Almasy
Редовен потребител
Контакт:

Мнение от Almasy » 22 Фев 2020, 19:41

Съгласен
Когато не могат да ограничат свободата на мисълта – ограничават свободата на тялото

Декомунизация. ДеКГБизация. Дерусификация.

iasen ianakiev
Редовен потребител
Контакт:

Мнение от iasen ianakiev » 22 Фев 2020, 19:44

Mareşal написа: ↑
22 Фев 2020, 19:39
Получих заплахи от ясен! Мисля, че форумът е много приятно място, проблемът е, че ясен и миткоик ме заплашиха, защото не харесвам асад!
Пак ще те питам как точно те заплаших и кога?

mitkoik
Редовен потребител
Контакт:

Мнение от mitkoik » 22 Фев 2020, 19:44

Доказателства?

Аватар
Mareşal
Редовен потребител
Контакт:

Мнение от Mareşal » 22 Фев 2020, 19:48

mitkoik написа: ↑
22 Фев 2020, 19:44
Доказателства?
С Ясен си изтирхте мненията, иначе ме заплашвате още отпреди този форум

iasen ianakiev
Редовен потребител
Контакт:

Мнение от iasen ianakiev » 22 Фев 2020, 19:51

22 Фев 2020, 19:48
mitkoik написа: ↑
22 Фев 2020, 19:44

Доказателства?
С Ясен си изтирхте мненията, иначе ме заплашвате още отпреди този форум
Не си ги изтрихме ние , а модератора. И нямам спомен да съм заплашмал никого отпреди този форум, а и във този. Ти да не си Луков?

Отговори