Работен форум ⇒ Технически съобщения
Модератор: Ksantip
- Ksantip
- Модератор
- Контакт:
- Status: Offline
Re: Технически съобщения
Ясен има проблем - не може да пуска мнения и му излиза съобщение, че IP адресът му е блокиран. Не е баннат, така че нямам представа защо се е получило това. Някакви идеи?
- Dinain
- Редовен потребител
- Контакт:
Ясене, изчисти си кеша на браузъра.
Сбърках!
Т-72, 24.02.22
Жалък си и си морално пропаднал тип, оправдаващ военните престъпления на полудял близкоизточен диктатор.Thorn, 26.08.25 🤭
Т-72, 24.02.22
Жалък си и си морално пропаднал тип, оправдаващ военните престъпления на полудял близкоизточен диктатор.Thorn, 26.08.25 🤭
-
Super_Hornet
- Редовен потребител
- Контакт:
Същата работа и при мен, затова ползвам прокси и няма проблем.
-
iasen ianakiev
- Редовен потребител
- Контакт:
Незнам какво стана,но вече мога да публикувам мнения без проблем.

- admin
- Site Admin
- Контакт:
Радвам се, че проблемът е изчезнал.
Активирани са още два екстеншъна - "External Links Open in New Window 1.0.1" и "Max-width switch".
Активирани са още два екстеншъна - "External Links Open in New Window 1.0.1" и "Max-width switch".
The Administration
www.fenixforum.net
www.fenixforum.net
- admin
- Site Admin
- Контакт:
За около 2 часа форумът беше недостъпен поради повреда на сървъра, който ползваме (или поне от хостинга така казват). Все още не са потвърдили официално, че повредата им е отстранена, но форумът е отново достъпен.
Поздрави,
Поздрави,
The Administration
www.fenixforum.net
www.fenixforum.net
-
Христо Спириев
- Редовен потребител
- Контакт:
До Администратора на Fenix Forum .
Вчера изпратих два имеила на които нямам отговор и регистрацията ми още е активна .
Не виждам къде и ще напиша същото тук :
Моля , регистрацията ми във Fenix Forum да бъде прекратена и заличена и всичките ми мнения да бъдат изтрити .
Живи и здрави .
Живи и здрави на всички .
П.П. Не желая да имам регистрация във форум в който модератор Thorn :
1. Лъже за причината на наказанието- не го оспорвам , но не съм псувал . Причината по която написах мнение и използвах думата „дрисльо” – не се срамувам и бих го написал пак - ще го направя винаги където и когато я чуя , без значение какво ще ми струва .
2. Блокира мой линк към сайт - http://www.vitki.info/ . Твърдя категорично . Проверих многократно – през сайта излизаше фалшив „error 404” , а през браузъра беше достъпен . Влязох с регистрация в Fenix Forum , изтрих и пуснах отново линковете и тогава бяха активни .
3. Трил е мои мнения ( иронични или саркастични ) , без наказание или обяснение за причината , а форума е пълен с такива .
4. Пуска умишлено манинипулативни и провокативни мнения , а би трябвало точно той да следи да не се прави от потребителите .
И отговора на човека за когото написах „дрисльо” - забележете на лични , а не във форума - от страх или срам сигурно . Във форума отговора му беше съвсем миловиден и друг за пред потребителите . Егати и лицемерието :
Мизиец : Дрисльото, мери си приказките занапред. И ако си много недоволен ми пиши тук, за да не мърсим темата, докато си говорим с квалификации, пустиняк заспал такъв.
Вчера изпратих два имеила на които нямам отговор и регистрацията ми още е активна .
Не виждам къде и ще напиша същото тук :
Моля , регистрацията ми във Fenix Forum да бъде прекратена и заличена и всичките ми мнения да бъдат изтрити .
Живи и здрави .
П.П. Не желая да имам регистрация във форум в който модератор Thorn :
1. Лъже за причината на наказанието- не го оспорвам , но не съм псувал . Причината по която написах мнение и използвах думата „дрисльо” – не се срамувам и бих го написал пак - ще го направя винаги където и когато я чуя , без значение какво ще ми струва .
2. Блокира мой линк към сайт - http://www.vitki.info/ . Твърдя категорично . Проверих многократно – през сайта излизаше фалшив „error 404” , а през браузъра беше достъпен . Влязох с регистрация в Fenix Forum , изтрих и пуснах отново линковете и тогава бяха активни .
3. Трил е мои мнения ( иронични или саркастични ) , без наказание или обяснение за причината , а форума е пълен с такива .
4. Пуска умишлено манинипулативни и провокативни мнения , а би трябвало точно той да следи да не се прави от потребителите .
И отговора на човека за когото написах „дрисльо” - забележете на лични , а не във форума - от страх или срам сигурно . Във форума отговора му беше съвсем миловиден и друг за пред потребителите . Егати и лицемерието :
Мизиец : Дрисльото, мери си приказките занапред. И ако си много недоволен ми пиши тук, за да не мърсим темата, докато си говорим с квалификации, пустиняк заспал такъв.
- Мизиец
- Редовен потребител
Никакво лицемерие не е. Просто съм банван 10 пъти повече от теб и то за много по-дребни провинения, в следствие на което съм заявил, че ще се държа културно във форума, както си е редно, което не важи в лични разговори, особено с агресивни хора. Затова ти написах да не мърсиш темата, а да ми пишеш ЛС, като си толкова голям отворко и ме обиждаш, защото не ти харесва, че съм написал - "ТСВ се пече, ще трябва да сформираме реални полкове и да се почваме наистина.
" ( забележи отново - с 3 смеещи се емотиконки съм го публикувал). Някои го наричат черен хумор! 
- Thorn
- Редовен потребител
- Контакт:
Баннах те за един ден за думата дрисльо, която е неприемлива. Такъв език няма да се търпи тук. Ако възможността да псуваш е съществена за теб и я предпочиташ пред участието си във форума - изборът си е твой.
Никакви линкове не съм ти пипал по никакъв начин. Каквито и проблеми да е имало с тях, не са заради мен.
Мненията, които съм трил, съдържаха недопустими квалификации. Просто лош език.
За четвъртото - ппросто не е вярно.
Чао.
Никакви линкове не съм ти пипал по никакъв начин. Каквито и проблеми да е имало с тях, не са заради мен.
Чао.
Обикновено съм прав
За неудобни факти трябва да има наказания. Петя.
Разумните хора не се съмняват. Жертвите в Газа са малко.Dinain
Израел никого не е окупирал, никого. Не съществува арабски въпрос. Спириев
-
Христо Спириев
- Редовен потребител
- Контакт:
От думите си ще се оправдаеш, и от думите си ще се осъдиш.Евангелие от Матей 12:37Thorn написа: ↑12 Апр 2017, 20:08Баннах те за един ден за думата дрисльо, която е неприемлива. Такъв език няма да се търпи тук. Ако възможността да псуваш е съществена за теб и я предпочиташ пред участието си във форума - изборът си е твой.
Чао.
- admin
- Site Admin
- Контакт:
Здравейте, Христо Спириев
Извинете за забавения отговор, но благодарение на това съобщение открихме пропуск във формата за връзка с администрацията, поради която не всички съобщения са пристигали. Вече е отстранена.
Уверявам ви, че нито администрацията, нито някой от модераторите, могат да "блокират" Ваш сайт по какъвто и да е начин чрез този форум. Трябва да е станало някакво недоразумение, ако желаете, пратете ми повече подробности.
Относно триенето на регистрации и постове, никой не може да Ви задължи да пишете, разбира се. Но нямаме практика да изтриваме регистрации и нечии постове по желание на автора им, нещо повече - твърдо сме против практиката на "самоизтриване"; постовете са станали част от дискусии и разговори. Ако щете, това е все едно актьор да поиска сцените му да бъдат изрязани от филм, който вече е излязъл по кината.
Поздрави,
Извинете за забавения отговор, но благодарение на това съобщение открихме пропуск във формата за връзка с администрацията, поради която не всички съобщения са пристигали. Вече е отстранена.
Уверявам ви, че нито администрацията, нито някой от модераторите, могат да "блокират" Ваш сайт по какъвто и да е начин чрез този форум. Трябва да е станало някакво недоразумение, ако желаете, пратете ми повече подробности.
Относно триенето на регистрации и постове, никой не може да Ви задължи да пишете, разбира се. Но нямаме практика да изтриваме регистрации и нечии постове по желание на автора им, нещо повече - твърдо сме против практиката на "самоизтриване"; постовете са станали част от дискусии и разговори. Ако щете, това е все едно актьор да поиска сцените му да бъдат изрязани от филм, който вече е излязъл по кината.
Поздрави,
The Administration
www.fenixforum.net
www.fenixforum.net
-
Христо Спириев
- Редовен потребител
- Контакт:
Моля , регистрацията ми във Fenix Forum да бъде прекратена и заличена и всичките ми мнения да бъдат изтрити .admin написа: ↑12 Апр 2017, 21:18Здравейте, Христо Спириев
Поздрави,
Живи и здрави .
Това е последно от мен . Благодаря .
Благодаря на всички .
-
Arangel
- Редовен потребител
Христо Спириев написа: ↑12 Апр 2017, 21:32
Живи и здрави .
Това е последно от мен . Благодаря .
Благодаря на всички .
- Almasy
- Редовен потребител
- Контакт:
Тъпо е да пиша "Спириев, ще ни липсваш - върни се", че е баш като реплика от булеварден роман, но горе-долу в този дух са мислите ми
Когато не могат да ограничат свободата на мисълта – ограничават свободата на тялото
Декомунизация. ДеКГБизация. Дерусификация.
- Ivanov
- Редовен потребител
- Stan
- Редовен потребител
- Контакт:
Нещо не разбрах - наказанието е за дума използвана в ЛС?
Като не искаш мира, на ти секира.
- Thorn
- Редовен потребител
- Контакт:
Не, личните са си лични. Беше си в постинг.
Обикновено съм прав
- admin
- Site Admin
- Контакт:
Здравейте,
Понеже на няколко пъти се споменава, че даден потребител получава или не имейли/ЛС от форума, реших да публикувам кратко разяснение.
Моля, запознайте се с приложените скрийншоти - дали да получавате и какъв тип ЛС и/или имейл известявания за тях, и за кои от тях, дали имейлът ви или дори статуса да бъде видим за другите потребители и т.н., зависи от собствените ви настройки (Потребителския панел).
За въпроси относно настройките, моля не се колебайте да питате.
Поздрави,
ПП Скрийшотите са от административния акаунт, затова се виждат малко повече опции, от колкото вижда обикновения потребител.
Понеже на няколко пъти се споменава, че даден потребител получава или не имейли/ЛС от форума, реших да публикувам кратко разяснение.
Моля, запознайте се с приложените скрийншоти - дали да получавате и какъв тип ЛС и/или имейл известявания за тях, и за кои от тях, дали имейлът ви или дори статуса да бъде видим за другите потребители и т.н., зависи от собствените ви настройки (Потребителския панел).
За въпроси относно настройките, моля не се колебайте да питате.
Поздрави,
ПП Скрийшотите са от административния акаунт, затова се виждат малко повече опции, от колкото вижда обикновения потребител.
The Administration
www.fenixforum.net
www.fenixforum.net
-
Arangel
- Редовен потребител
Благодаря!
- admin
- Site Admin
- Контакт:
Здравейте всички!
Имаме два нови раздела:
"Междувоенен период" в световната история и "Морски алтернативки" - подраздел на "Алтернативна история".
Имаме два нови раздела:
"Междувоенен период" в световната история и "Морски алтернативки" - подраздел на "Алтернативна история".
The Administration
www.fenixforum.net
www.fenixforum.net
- pnp5q
- Модератор
- Контакт:
На втория линк коректно /за раздела/ си се отваря "България през соца".
"Преход от раболепие към злорадство - това е истинското клеймо на роба." - А.Мирер
- pnp5q
- Модератор
- Контакт:
Значи, става дума за прилагане на файл (напр.картинка). Обикновено ми излиза на английски Add files и след като цъкна - пред прозорчето, където го избирам, има втори бутон "Вмъкни в мнението". Обаче един-два пъти първия бутон ми излиза на български - и като цъкна - освен бутона Разгледай, друг бутон (за вмъкването) няма. И всъщност файла се показва закачен, но не мога да го изобразя в мнението - и не ми дава да публикувам, казва ми "Твърде кратко мнение".
"Преход от раболепие към злорадство - това е истинското клеймо на роба." - А.Мирер
- vassiln
- Редовен потребител
Изглежда форумът има загуба на краткотрайна памет - теми, в които няма нови мнения от дни, и които съм преглеждам, сега ми се показват като такива с непрочетени мнения. Като такива без непрочетени мнения ми показва само теми, в които никой не е писал поне от седмици. А от седем дни чета само с един браузър и само от едно устройство.
Ако при вас не е така, да не би да е от телефона ми или връзката му?
- Almasy
- Редовен потребител
- Контакт:
Когато не могат да ограничат свободата на мисълта – ограничават свободата на тялото
- Желязин
- Редовен потребител
- Контакт:
Може от водката да е?... Да не е Путинка?vassiln написа: ↑10 Сеп 2017, 08:40Изглежда форумът има загуба на краткотрайна памет - теми, в които няма нови мнения от дни, и които съм преглеждам, сега ми се показват като такива с непрочетени мнения. Като такива без непрочетени мнения ми показва само теми, в които никой не е писал поне от седмици. А от седем дни чета само с един браузър и само от едно устройство.
"Покажете ми един нормален човек и аз ще го излекувам!" Карл Густав Юнг