https://i-d.vice.com/en_us/article/d3vk ... an-be-free
Модератори: Ksantip, Sharana, pnp5q
Photographer Teo Greg traveled to the isolated Iranian beach where young people gather freely, away from the government's watch.
От репортажи на посетили Иран и от разговори с такива (иска ми се един от тях да дойде в този форум, би било интересно), съм си създал впечатление, че Иран напомня късния СССР. Официалната фасада си стои, култа към Ленин Хомейни също, но хората вече не вярват в това и им се искат промени и нормалност.General Lukov написа: ↑04 Сеп 2017, 00:20Интересно ми е за такива като модератора-трол как едновременно подкрепят светски режими като на Асад (където жените се обличали уж както искат голи) и такива като в Иран, където могат да бъдат убити с камъни за най-малкото разголено местенце по тялото...![]()
Иран е извършил рекорден брой екзекуции миналата година
Манталитета на хората там е кофти. Един ирански съдия беше ходил лично да сложи примката на едно 14 годишно момиченце, щото не го кефела нещо. Карал и се докато не я вдигнал крана.Комитетът по правата на детето на ООН заяви миналия месец, че Иран трябва да промени законите, позволяващи деветгодишни момиченца да бъдат екзекутирани или насилвани сексуално от по-възрастните си съпрузи.
Mи не. Всъщност ме усъмни това дето го написа и за всеки път проверих - никаква регистрация не ти иска през десктоп. Понякога иска, ако отваряш мобилната версия през телефон id.capital.bg.
https://www.amnesty.org/en/latest/news/ ... ns-rights/Iran: Scheduled execution of man arrested as teenager is an all-out assault on children’s rights
The Iranian authorities are effectively declaring to the international community that they have no shame in remaining the world’s top executioner of those who were children at the time of the crime

Според Василн там хората били едни от най-добрите. Според Торн политическият ислям бил безобиден.Манталитета на хората там е кофти.
Съобразяват се с календара. Според техният сега сме 1438-ма година.За мен най-отвратително е, че екзекуциите и средновековните наказания като бой с камшик са публични и се водят деца.
Съвсем сериозен въпрос - не е заяждане. Горното наистина ли го вярваш?jacksparrow написа: ↑22 Сеп 2017, 19:41Публични, открити след три инстанционнен справедлив процес. 99% от ексекутираните са изнасилвачи и дилъри на наркотици. Доколкото знам повечето престъпления са следствие на афганистанските бежанци, милиони неграмотни са залели граничните части на страната след американската окупация. Неграмотни и идващи със своята култура да насилват деца.
Да заявиш това за мен е ОБИДНО! По дяволите, пиша по тези форуми вече почти 15 години! Би трябвало да е ясно, че за мен ислямският фундаментализъм е най-големият и най-страшният проблем за света. Не отношенията на Русия със Запада, не тролещата Северна Корея, не растящата мощ на Китай, не екологията барабар със глобалното затопляне, а исляма!
Е, на какво се обиждаш - това ти го написа, да не си измислям?Thorn написа: ↑22 Сеп 2017, 22:06Да заявиш това за мен е ОБИДНО! По дяволите, пиша по тези форуми вече почти 15 години! Би трябвало да е ясно, че за мен ислямският фундаментализъм е най-големият и най-страшният проблем за света. Не отношенията на Русия със Запада, не тролещата Северна Корея, не растящата мощ на Китай, не екологията барабар със глобалното затопляне, а исляма!
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани