Almasy написа: ↑13 Юли 2018, 16:28
Много е трудно, когато нямаш пари за чисто нова кола (а аз няма и да имам докът пукна сигур, че 2 кредита, все за недвижими имоти, все големи, еле пък тоя за апартамента на дъщерята).
Та както и да е, преди година две, толкова ми беше писнало от вечните и общо взето много скъпи ремонти на Тезиса, че бях решил буквално го харижа (продам за смешни пари) само и само да се отърва и зема нещо от което ще мирясам.
Бях фърлил око на един Chrysler 300C, хем по-нов като година на п-во, малко км и т.н.
Спряха ме именно момчетата от автоклуба. Ти кай луд ли си - таз кола барем смени суматлък неща, знаеш за ко иде реч, а и поне най-скъпите неща като двигател примерно се убедихме че сичко е ОК. Че модела е главоболие е вярно, ама наиш ли на ко ша настресеш и колко пък то може да струва, ако колето е издухано отвсекъде?
Пастнаха ми един сайт, седнах аз да чета......ми то и подрръжката на 300C си е направо цифра
И така - отказах се.
Гаранция при автомобил втора ръка просто няма, дори и да я подложат на обстоен преглед специалисти - оказа се, че има неща които прекрасно може се замаскират.
Е така де, от ланча на крайслер, после може и някаква друга екзотика - остин мартин, бугати, ламборджини или мазерати. Май проблемът е във вкуса ти, а не толкова финансов.
Един мой колега си взе до мерцедеса и едно BMW, за да може да се състезава. После го разкара, че взе да му излиза скъпо с две големи коли. Накрая миряса, прибра мерцедеса в гаража, а за града си взе едно малко рено, и каза, че бюджета му значително се е подобрил. Сега голямата кола излиза само ако ще се пътува надалече, а ежедневното возене с реното пести много разходи.
А един комшия си смени малкото мерцедесче с един сеат, копие на фолксваген джета или венто. Слаб двигател на газ, веднъж се возих с него, няма особен ряз, но пък човекът ми каза, че за няколко месеца е избил парите, за които го е купил, само от разликата в разхода на гориво.
И аз стигнах до някаква мешана концепция - да държа на село при баща ми голямата кола, а за тук да си взема нещо по-малко и икономично. Пълния капацитет на пасата ми трябва само за няколко седмици годишно. От друга страна се надявам, те да са достатъчни, за да се поддържа колата във форма, за да не клеяса.