Общи приказки ⇒ СПОРТ
- vassiln
- Редовен потребител
- Контакт:
- Status: Offline
Re: СПОРТ
Извинете ако е за наивните въпроси, но от къде на къде юкейците имат цели четири национални отбора? Англия, Скотландия, Уелс и Северна Ирландия.
Cause what does it means to live in a tower of gold, if it is built on an island of shit?
- Ivanov
- Редовен потребител
- Контакт:
-
- Редовен потребител
- Контакт:
- Amazon
- Модератор
- Контакт:
Много удари им се събраха на сърбите. Македония плахо и с неудоволствие крета в посока нормалност, хърватите са на финал на световно...сигурно сърбите се чудят какво още ще ги сполети. Бил Клинтън посланник в Белград? Сгранно изглеждащиат им премиер, българомразеца Вучич, да загуби благоразположението на Путин? Направо не им се вижда края на сръбските мъки.
- Jefferson F. Davis
- Редовен потребител
- Контакт:
Нъц, няма да е за франсетата. Тук настроенията са много против "жабарите".
"Как трудно жить на свете,когда с Россией никто не воюет" -лорд Хенри Джон Темпл Палмерстън - министър председател на Великобритания.
Кухулин-"От едната страна е американското влияние, под което живеем в комфорт и богатство"
Кухулин-"От едната страна е американското влияние, под което живеем в комфорт и богатство"
-
- Редовен потребител
- Контакт:
Ха, та те викаха за англетата срещу хърватите, кво остава на финала.Jefferson F. Davis написа: ↑12 Юли 2018, 08:29Нъц, няма да е за франсетата. Тук настроенията са много против "жабарите".
- Amazon
- Модератор
- Контакт:
Защо така? Руснаците и французите по принцип си се харесват. Пък и французите си платиха като попове за галимацията с Мистралите.Jefferson F. Davis написа: ↑12 Юли 2018, 08:29Нъц, няма да е за франсетата. Тук настроенията са много против "жабарите".

- Ivanov
- Редовен потребител
- Контакт:
Щом ще цифроманстваме !
О стадионе
Открытие
31 июля 1956
Вместимость
81 000
Домашняя команда
«Лужники» — главный спортивный комплекс России. Его сердце — чаша Большой спортивной арены, на которой проходили крупнейшие события в мире спорта и культуры. Так, в летописи стадиона значатся Олимпиада-1980, финал Лиги чемпионов 2008 года, Кубок мира по регби-7, чемпионат мира по лёгкой атлетике, концерты The Rolling Stones, Майкла Джексона, U2 и Red Hot Chili Peppers.
В преддверии чемпионата мира стадион пережил очередную реконструкцию, главной задачей которой стало создание комфортных условий для игры в футбол и посещения матчей всеми категориями зрителей. Благодаря масштабной перестройке вместимость «Лужников» увеличена на три тысячи посадочных мест. Старый козырёк крыши удлинён на 11 м и укомплектован ударопрочным полупрозрачным поликарбонатом, защищающим от осадков и солнечных лучей. Современное техническое оснащение легендарного стадиона позволит одновременно пользоваться Wi-Fi 30 тыс. болельщиков.
Отдельного внимания заслуживает и новое футбольное поле «Лужников» — искусственное покрытие сменил натуральный газон. Он оборудован системами дренажа, полива и обогрева — последняя позволит даже после сильных дождей высушить поле до необходимого состояния всего за 20-30 минут.
«Лужники» примут матч-открытие, три матча группового этапа, один из полуфиналов и финал турнира.
https://russian.rt.com/fifa2018/stadiums/luzhniki
При откритието си е бил 103к
След последната реконструкция 81к
- vassiln
- Редовен потребител
- Контакт:
Поддерживаю!
Един път Кухулин за нещо да е прав
Сега Динаин ще иска доказателства и дефиниция, и аз нямам, но по телевизията го казаха!
Един път Кухулин за нещо да е прав

Сега Динаин ще иска доказателства и дефиниция, и аз нямам, но по телевизията го казаха!

Cause what does it means to live in a tower of gold, if it is built on an island of shit?
-
- Редовен потребител
- Контакт:
- Bruchpilot
- Редовен потребител
- Контакт:
Трудно мога да бъда обвинен в симпатии към Хърватия, но дори и аз трябва да призная, че да стигнеш до финала и така да се подиграят с теб е просто грозно...
Строши-пилот 

- Amazon
- Модератор
- Контакт:
- Amazon
- Модератор
- Контакт:
Отвратителна работа. Сборная на северна африка и близкият изток имаше шанс да спечели и без да купува евтиния аржентински буклук. А сега завинаги Фрнация ще остане в историята, като държавата с най-грубо уреден мач на световни първенства...и то финал.Bruchpilot написа: ↑15 Юли 2018, 19:52Трудно мога да бъда обвинен в симпатии към Хърватия, но дори и аз трябва да призная, че да стигнеш до финала и така да се подиграят с теб е просто грозно...
Жалка история, който каквото иска да си приказва.

- Желязин
- Редовен потребител
- Контакт:
По-грубо уреден от този с Бразилия през 1998-ма ли?
Егати гаврата с Хърватите. Да запалят посолството на Парижкото Зло в Загреб и това е...!
Егати гаврата с Хърватите. Да запалят посолството на Парижкото Зло в Загреб и това е...!
"Покажете ми един нормален човек и аз ще го излекувам!" Карл Густав Юнг
- Желязин
- Редовен потребител
- Контакт:
Пуснах още по времето на поста ти да я чета в читанката, но...За бате Кинг си имам рефлекс на хартиен носител да колекционирам информационните му презентации на алкохолните му кошмари (за по-младите така го казвам, старовремски му викаме книга накратко)...
Демек, вчера си я купих, снощи преди лека нощ я нагънах до половината, днес ще я довърша.
Разбирам защо ми я препоръча, много точно попадение
"Покажете ми един нормален човек и аз ще го излекувам!" Карл Густав Юнг